"Brad Pitt, który wziął udział w Międynarodowym Festiwalu Filmowym zapowiedział, że planuje wraz z Angelina Jolie powiekszenie rodziny. Pit stwierdził, że piątka to za mało.Wyznał że ze swoja partnerką, Angeliną Jolie pragną powiekszyć rodzinę o kolejne dziecko. Obiecał, że poinformuje media, kiedy plan zrealizuje. Pit i Jolie wychowują wspólnie 5-letniego Maddoxa 2-letnią Zaharę i 7-miesięczną Shiloh"
Co o tym sadzicie ??
Moim zdaniem to dobrze ze chca powiekszyć rodzine bedzie wiecej pieknych ludzi na świecie :) Co jest oczywiste jesli ma sie za mamę Angelinę Jolie a za tatę Brada Pitta :D
Pozdrawiam :) i zapraszam na swoją stronę :)
Nie wiadomo, czy dziecko nie zostanie zaadoptowane :)
Ja osobiście wolę, żeby Angie poprzestała narazie na trójce, bo chcę ją widzieć częściej na srebrnym ekranie!! Dzieci wymagają opieki, co wiąże się też z mniejszą ilością odwiedzin na planie filmowym. Jeszcze, jak wszyscy doskonale wiemy, Jolie pracuje jako Ambasador Dobrej Woli ONZ i wciąż wyjeżdża pomagać Trzeciemu Światu. Jeśli weźmie się za kolejne dziecko to kiedy zobaczymy jej kolejne produkcje??? :(
Oczekuję, żeby AJ wróciła do ambitnego kina i mam nadzieję, że tak będzie. The Good Shepherd się dobrze zapowiada, Mighty Heart może być dobre i Atlas Shrugged także. Dlatego oczekujmy wielkich przedsięwzięć i liczmy, żeby nowi członkowie rodziny Jolie-Pitt nie zawitali zbyt szybko ;)
W sumie masz troche racji ale trzeba tez popatrzeć z jej perspektywy i postawic sie w jej sytuacji :) Aktorstwo to nie tylko sława, pieniądze, przygoda ale rowniez borykanie sie ze swoimi problemami których i tak nie da sie ukryć przed opinia publiczna :P bo takie maniaki jak my :P zaraz bedą to komentować :P ( nie wspominając nawet o prasie i TV )