Witam! Wypisujcie tu swoje trzy ulubione bohaterki grane przez Jolie, a ja na koniec to wszystko zlicze i napisze ktora wygrala! Glosujcie!!!
Nie powiem, żeby to był najlepszy film w dorobku Angeliny, ale najbardziej podobało mi się, jak wcieliła się w Larę - po prostu jej idealne odzwierciedlenie!
Trzy ulubione bohaterki grane przez Jolie:
1)Lara Croft
2)Lisa Rowe
3)Lanie Kerigan
Tak szczerze mówiąc do gustu przypadła mi każda postać,którą grała Angelina,ponieważ zawsze robi to świetnie i idealnie wciela się w różne role,każda z nich jest inna i wyjątkowa na swój sposób.No ale mają być trzy więc proszę :)
1.Lisa Rowe
2.Gia Marie Carangi
3.Amelia Donaghy
Sara Wyland, Amelia Donaghy i Jane Smith. Definitywne. Jedynie względnie sensowne role tej pani ;) No dobra, jedyne z filmów które widziałam :D
Aż trzy? Nie da rady ona jest kiepską aktorką do tego wcale nie jest sexy. U mnie ma 2/10 za przerwaną lekcję muzyki (to jedyny film z nią który mi się spodobał). Gdyby nie to dostała by 1/10.
A czy w ogóle oglądałeś/aś z nią inne filmy, żeby stwierdzić, jaki jest poziom jej gry aktorskiej? Bo naprawdę nie wiem - skoro jest taką złą aktorką, to skąd się wzięło tyle nagród? Dobra, nie ważne. Każdy ma prawo do oceny, ale uważam jednak, że 2/10 to trochę za mało...
Może spotkało Cię obejrzenie kilku filmów, które naprawdę mogą odstraszyć... Mógłbyś powiedzieć, jakie filmy obejrzałeś z P. Angeliną? Byłabym wdzięczna.
Co do tego, że wcale nie jest sexy - każdy ma inne zdanie na ten temat. Dla jednych jest dla innych nie, to tylko kwestia gustu i mam nadzieję, że nie jesteś kolejną osobą, która na siłę będzie próbowała udowodnić, że jej zdanie jest prawidłowe i wszyscy powinni tak myśleć.
Ale ogółem to pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że nie dojdzie tu do kolejnej kłótni, bo jak narazie to jedyny w miarę spokojny temat na tym forum :)
Moje trzy ulubione bohaterki to :
1 Julia Russell
2 Jane Smith
3 Lara Croft
hehehe..... glosujcie dalej!! :*:*:*
Dlaczego jest słabą aktorką? Bo w każdym filmie robi te samy "durne minki" no identyczne, obojętnie jaką rolę gra czy Hakera (Hakerzy), czy złodzieja samochodów (60 sekund), czy zabójce (mr. Smith & Mrs. Smith), czy archeologa (Tomb Raider) itd.. Zero wczucią się w rolę.
Jakie filmy z nią widziałem? Dość dużo:
Mr. & Mrs. Smith
Sky Kapitan i świat jutra
Złodziej życia
Aleksander
Tomb Raider 1
Tomb Raider 2
60 Sekund
Kolekcjoner kości
Przerwana lekcja muzyki
Udając boga
Prawdziwe kobiety
Hakerzy
Grzeszna miłość
chyba wszyystkie, to chyba wystarczy żeby ją oceniać.
No mi w sumie 2 przychodzą do głowy. Napewno Olimpia z "Aleksandra" i Jane Smith. Pamiętam, akurat jej gre aktorską w tych filmach, w reszcie jakoś nie mogę skojarzyc , no oprócz Tomb Raidera, ale to srednio przypadło mi do gustu.
W przerwanej lekcji muzyki była najlepsza i w ogóle świetny film jeden z najlepszych jaki w życiu widziałam, na drugim miejscu jako Julia w grzesznej miłości - ten film oglądałam wczoraj i też przypadł mi do gustu,
a na 3 miejscu jako pani Smith. Moim zdaniem jest świetną aktorką, bo doskonale wczuwa się w każdą rolę.
W alexandrze też wypadła dobrze, film ogólnie też dobry. Chyba oglądałam też 60 s, ale nie pamiętam z niego zbyt wiele oprócz tego , że był b. dobry
O ile mi się poszczęści to obejrzę dziś też złodzieja życia.