Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Yhmm*** Kilka lat temu lubialam Angeline Jolie za jej aktorstwo i jej urode ,* ale teraz to ona juz nie jest taka popularna wiec ja lubie ja tylko troszeczke i tylko za jej aktorstwo***
A za co wy ja lubicie???

Enemie

Wspaniala aktorka , piekna , sexowna kobieta ... Dobiera ciekawe role ... mam tylko 1 malutkie zastrzezenie ostatnio , co do wygladu...jest co raz chudsza :(

weisz

za to, że bez problemu odnajduje się w każdej roli i przyjemnie się na nią patrzy na ekranie
poza tym cenię ją za działalność charytatywną

weisz

Nie jest popularna? hmm mi sie wydaje ze ona od paru lat jest na szczycie kariery i ciągle się o niej mówi, w dodatku teraz gra w lepszych filmach. Tak mi sie wydaje.
A cenię w niej niesamowitą urodę i seksapil ;)
jest świetną aktorką, lubie filmy z jej udziałem i to ze działa charytatywnie ;)

weisz

1. piękna, mądra kobieta.
2. działa charytatywnie
3. gra aktorska
4. poglądy na temat życia

weisz

w sumie dużo tego...poza wyżej wymienionymi, za podobne zainteresowania: tattoo i broń biała :)

użytkownik usunięty
weisz

Nie lubisz jej już tak bardzo, bo już nie jest popularna? I jak to się wiąże? Już nie jest ładna, bo nie mówią o niej we wszystkich magazynach?

weisz

ja jej nie lubie, widać ,ze kobieta ma ze sobą samą wielkie problemy ;) i sama siebie nie lubi

użytkownik usunięty
ewelka250

pytanie było za co ją lubimy a nie:" za co nie lubicie AJ? "...radzę czytać a nie prowokować... przy okazji odpowiem na pytanie w temacie: jak ktoś jej nie trawi to głównie dlatego że się wyłamała z typowego schematu "gwiazdki", bo nie jest typową celebrity, nie szlaja się po barach i nie używa taniej prowokacji, nie boi się przy tym mówić co myśli i działać wbrew innym. Bo jest niemal ideałem : piękna, utalentowana, bardzo pracowita, pomocna... Nie ulega modzie - ma świetny styl (!) i ciągle ten sam. Swój czas szaleństwa miała i okay, teraz jest dojrzałą kobietą i jakby ktoś posłuchał z nią wywiadu to zauważy że jest inteligentna i ma dużo do powiedzenia...Według mnie jet jedną z tych gwiazd, którą świat filmu zapamięta... jak Marilyn, Brigitte albo Marlenę Dietrich. Bo ma charakter, nie charakterek:)

weisz

Dobrze gra, daje pieniądze na organizacje charytatywne, jest ładna . No i zgadzam się z innymi, że Angelina nadal jest popularna .