Yhmm*** Kilka lat temu lubialam Angeline Jolie za jej aktorstwo i jej urode ,* ale teraz to ona juz nie jest taka popularna wiec ja lubie ja tylko troszeczke i tylko za jej aktorstwo***
A za co wy ja lubicie???
Wspaniala aktorka , piekna , sexowna kobieta ... Dobiera ciekawe role ... mam tylko 1 malutkie zastrzezenie ostatnio , co do wygladu...jest co raz chudsza :(
za to, że bez problemu odnajduje się w każdej roli i przyjemnie się na nią patrzy na ekranie
poza tym cenię ją za działalność charytatywną
Nie jest popularna? hmm mi sie wydaje ze ona od paru lat jest na szczycie kariery i ciągle się o niej mówi, w dodatku teraz gra w lepszych filmach. Tak mi sie wydaje.
A cenię w niej niesamowitą urodę i seksapil ;)
jest świetną aktorką, lubie filmy z jej udziałem i to ze działa charytatywnie ;)
Nie lubisz jej już tak bardzo, bo już nie jest popularna? I jak to się wiąże? Już nie jest ładna, bo nie mówią o niej we wszystkich magazynach?
pytanie było za co ją lubimy a nie:" za co nie lubicie AJ? "...radzę czytać a nie prowokować... przy okazji odpowiem na pytanie w temacie: jak ktoś jej nie trawi to głównie dlatego że się wyłamała z typowego schematu "gwiazdki", bo nie jest typową celebrity, nie szlaja się po barach i nie używa taniej prowokacji, nie boi się przy tym mówić co myśli i działać wbrew innym. Bo jest niemal ideałem : piękna, utalentowana, bardzo pracowita, pomocna... Nie ulega modzie - ma świetny styl (!) i ciągle ten sam. Swój czas szaleństwa miała i okay, teraz jest dojrzałą kobietą i jakby ktoś posłuchał z nią wywiadu to zauważy że jest inteligentna i ma dużo do powiedzenia...Według mnie jet jedną z tych gwiazd, którą świat filmu zapamięta... jak Marilyn, Brigitte albo Marlenę Dietrich. Bo ma charakter, nie charakterek:)