a 35 lat dopiero, w hollywood kobiety po 50 lepiej od niej wygladaja, i te tatuaze okropne
Jejku, ale macie problemy. Wpiszcie sobie prostą komendę w google "Jolie bez makijażu" i zobaczycie swoją piękność...
TV i PhotoShop są świetnymi przykładami na to, że z potwora można zrobić ideał (nie mówię tu oczywiście o Jolie jako o potworze)
Owszem maluję się. Ale bez makijażu podobno wyglądam tak samo, czasem wychodzę bez z domu i nikt nie ucieka na mój widok, ale też nikt nie mówi mi, że jestem ideałem (poza moim chłopakiem), a o niej owszem. Nie wiem po prostu, czy ideał bez makijażu, który wygląda jak Jolie bez make-up'u wciąż jest ideałem...
W hollywood kobiety po 50 to więcej botoxu i silikonu niż samej kobiety. Ona po prostu umie starzeć się z godnością. Z resztą jak na 35 lat prezentuje się bardzo przyzwoicie...
Angelina jest piękna, ale z tego co wiem tegoroczny ranking nalpiekniejszą kobietą Świata okrzyknął Jenifer Lopez. Piękno tych pań jest oczywiście porównywalne.
Też mi porównanie. Lopez to naprawdę piękna kobieta a Jolie z twarzy przypomina żabę Monikę z Ciuchci.
Na pewno nie zamieniłabym się z Jolie na twarz.:)
Co do Muppet Show to właśnie Angelina idealnie pasuje na jedną z postaci. Zresztą, podobno w szkole przezywali ją ''Muppetka''.
Hehe
Ruszyłaś rozumem, jak ciele ogonem...przestaję się dziwić polish jokes, skoro w Stanach mieszkają, tak 'błyskotliwi' Polacy .;P
porostu jej zazdrościsz a poza tym jej twarz nie jest ważna ważne jest to że jest dobra kobietą ale co wy Polacy o tym wiecie was obchodzi tylko wasza dupa
Pozazdrościć to ja mogę Monice Bellucci, Catherine Zeta Jones czy Demi Moore a nie podobnej do żaby, gumowoustej kobiecie, która tylko na retuszowanych zdjęciach wygląda dobrze.
Czy jest dobrym człowiekiem, tego nie wiem ale średnio podoba mi się pomysł masowego adoptowania dzieci z całego świata, niczym eksponatów do kolekcji...
Monica Bellucci ładna a demi Moore ma faceta 20 lat młodszego mógł by być jej synem a żabę to ty chyba w lustrze widziałaś
tak z pewnością w porównaniu do ciebie z pewnością zazdrościsz jej a poza tym tu nie o wygląd chodzi tylko o co innego ale co ty o tym możesz wiedzieć
widzę że mamy do czynienia z kimś wyznającym zasadę ,,plastic is fantastic", jak baba mająca 50 lat nawciska sobie botoksu w gębe i silikon w cy.ki to co się dziwić, ona jest po prostu naturalna, ciekawe jak ty będziesz wyglądać w jej wieku... pewnie zmarchy typu rów mariański itp... i wtedy będziesz chciała wyglądać jak ona