Fotka małej Shiloh Nouvel na http://www.pudelek.pl/artykul/796 [www.pudelek.pl/artykul/...]
Śliczne dzieco z małęj:D podobna do taty, usta do mamy hehe. Śliczna naprawdę...i spox imię dostała:D Shiloh znaczy spokojna a nouvel z francuskiego nowa :P Przynajmniej nie tak jak córka toma Cruise bo imię tej małęj znaczy kieszonkowiec w jakimś tam języku... Obciach:D
Shiloh jest prześliczna. Pomyślcie jaką będzie piękną kobietą po takich rodzicach. Ja to zazdroszczę Jolie i Pittowi szczęścia :) i oczywiście gratuluję ślicznego dzieciątka!! Pozrówki!! :*:)
Pomyślcie jak ona będzie wyglądała jak dorośnie. Mieszanka Brada i Angeliny na 100% znajdzie się na liście ludzi najpiękniejszych. Trzymam za nią kciuki. No i macie rację, imię ma całkiem fajne w porównaniu do małej Suri Cruz. Nie wiem kto wybierał to imię, Katie czy Tom, ale jest to totalna porażka.
Ona w ogóle będzie najpiękniejsza! :D A imię napewno wybrał, jakże "intelingentny", Tom Cruise... Jeśli ktoś nie wie to jest on scjentologiem. Poczytajcie sobie o tej sekcie gdzieś w necie. Nie wiem, jak można w to wierzyć. To jest żałosne.
na www.pudelek.pl można sobie czasami poczytać o dokonaniach pana Cruisa. Nie wiem co mu do głowy strzeliło. I jeszcze ta Katie; ja nie wiem jak ona może być dalej z facetem, co wierzy w ufoludki...
A co do małej Shiloh, to na tej stronie www.pudelek.pl często o niej piszą i dają jej fotki.