Angeline mozna lubić lub nie,ale nikt nie jest wobec niej obojętny.Zmieniła sie,lata lecą ale
wciąż jest piekną kobietą.Ona jest drapieżna modliszką która zdobywa facetów a potem
zostawia,a po za tym jest świetną mamą i dobrą aktorką.Zazdroszczę jej tych przystojniaków
z którymi chodziła,K C Angie !
Owszem aktorka jest dobra, jednak moim zdaniem jest wyjątkowo szpetna i paskudna. Przy ciezkiej charakteryzacji i odpowiedniej fryzurze wyglada ok. Teraz pewnie polecą na mnie dissy itp.. nie każdemu musi sie kazdy podobać, szanuje ja jako aktorke, tylko po prostu mi sie totalnie nie podoba. Wiele osob np. narzeka na taką Julie Roberts a mi sie podoba o wiele bardziej od AJ.
Kwestia gustu ;) Jednak mógłbys troche kulturalniej wyrażać swoje opinie. Może ty jestes akurat "szpetny i paskudny"ale nikt ci tego nie mówi. Jolie może byc taka dla CIEBIE ale zachowaj to do siebie a nie oglaszaj tego calemu swiatu.
Angelina ma dość oryginalną urodę ale mi się podoba;)
Lubię ją. Dobra rola w "Przerwanej lekcji muzyki".
no to przecież wyraźnie napisałem "moim zdaniem". Ale niech będzie trochę przesadziłem, po prostu zdecydowanie nie podoba mi się jej uroda i mocno mnie razi. ;)
Brzydka, czy nie - gdybym kiedykolwiek miała się przespać z jakąś kobietą, chciałabym, żeby była to właśnie Angelina.
Cudowna. Cudowna. Cudowna.
O tym samym pomyślałam oglądając film ,,Gia''! Tylko, że niestety teraz obiłabym się o jej sterczące kości. Strasznie kobieta schudła, ale twarz nadal nieprzeciętna.