Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

po obejrzeniu "SALT" z cała odpowiedzialnością stwierdzam,iż Jolie jest SKOŃCZONA!czegoś równie głupiego nie widziałem już bardzo dawno.Jej kariera to równia pochyła i w jedną stronę-w dół!To,że się stacza, to zrozumiałe.Dla "aktorek" w jej wieku nie ma zbyt wielu propozycji,a konkurencja jest duża!Są lepsze i lepiej sprawdzające się artystki,niż ta godna pożałowania Jolie.Ale to wisiało w powietrzu, i tak to musiało się skończyć.Już w "Wanted" pokazała ,że jest tylko pustą wydmuszką ,która całą swoją karierę opierała na urodzie.Ja również dałem się nabrać.Myślałem,że to uroda przeszkadza jej w aktorskiej ekspresji,a to był tylko blef!Żaden talent!Żaden potencjał!Zwyczajne oszustwo!Daliśmy się nabrać i tyle!Czekałem na jakiś przebłysk jej"talentu" czekałem,czekałem...ile można czekać?KOMPLETNE BEZTALENCIE-oto czym okazała się być ta "uwielbiana" przez niewydarzone nastolatki i masturbujących się zboków aktorzynka.Dwa złote globy to i tak za wiele jak dla takiego kinowego oszustwa.Więcej niczego nie pokaże i posłuchajcie dobrej rady:znajdźcie sobie inny obiekt do westchnień i uwielbienia ,bo ta cala Jolie to kicz jakich mało!Przejrzyjcie na oczy zaślepieni jej urodą kinomaniacy-dosyć oszustwa!

Nie rusza mnie to co mówisz, ja tam dalej będę się masturbował...

IRON - wiele już głupot napisałaś w swoim popiepszonym życiu, ale to co teraz, pokazuje jak BARDZO jesteś głupi. Jest mi ciebie żal. Współczucia dla rodziców.

Enemie

Hmm a tak z ciekawości jeśli można spytać to gdzieś ty oglądał ,,salt'' z tego co chyba wiadomo to raczej jeszcze nie wyszedł chyba że się mylę..
A chyba dopiero taki komenatrz można napisać po oglądnięciu filmu...
kompletnie nie zgadzam się z twoją ocena mimo że nie przepadam za aktorką to trzeba stwierdzić że talent ma oscara nie dostaje się za urodę... najwidoczniej ludzka zazdrośc nie zna granic.

Lol gdzieś ty Salt obejrzał jak w lipcu wychodzi w ameryce???? Licze na to ze to prowokacja...

beeti95

Dobre, dobre nie powiem.;]

Pozostawiam bez komentarza IRON>