Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 987 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

wczesniej grała lepiej i w znacznie bardziej wartościowych filmach niż jej ostatnie produkcje, wielka szkoda bo Angelina udowodniła w takich chociażby obrazach jak "Gia", "Przerwana lekcja muzyki" czy "Playing by Heart" że POTRAFI naprawdę świetnie zagrać, ale niestety ostatnio wybiera kiepskie role w kiepskich filmach, które nie pozwalają na pełne rozwinięcie jej potencjału :/

anyanka

To jest względne, czy filmy, w których gra teraz są kiepskie.. bo np. Tomb Raider - jednym się podoba, drugim nie. Ja należę do fanów TR'a i nie powiem, żeby to była kiepska produkcja. I nie mówmy też, że komercyjne filmy są nic nie warte, bo własnie takie chce oglądać większość ludz - mogą wtedy oderwać się od przykrej rzeczywistosci choćby na chwilę. Powiedzmy szczerze, że te filmy, które wymieniamy zwykle jako świetne tutaj na filmweb'ie (np. Gia) są bardzo smutne. Publika woli raczej coś, dzięki czemu wyjdą zadowoleni i roześmiani z kina.

Angelina gra w luźnych i przyjemnych filmach i np. ja bardzo się z tego cieszę, bo mogę znaleźć się gdzie indziej oglądając te filmy.. zapomniec o otaczających mnie przykrościach..

anyanka

Zgadzam sie też ostatnio zwróciłam na to uwage że gra kiepskie mało zapadające w pamięć role .A swoją drogą GIA to wyjebisty film fakt że smutny ale niesie ze sobą pewne wartośći i nauki.