Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

nie wiem czemu jest tak duzo osob nielubiacych angie. to naprawde dobra aktorka. zrobilo sie wokol niej duzo zamieszania i moze to to wzbudza agresje? ja ja bardzo lubie. przerwana lekcja muzyki rules ;)

Wilhelm_3

Też nie mam pojęcia czemu tyle osób TAK jej nie lubi. Piszę 'TAK' bo osoby te mówią o niej jak o prywatnym wrogu #1, LOL. To tylko aktorka którą widzimy na ekranie, i może się ona jednym podobać, innym nie, po co tak się złościć?
Ja bardzo ją lubię, i za grę w filmach i za wygląd.

Pozdro!

Nachtjager

Ja też mógł bym się tak wywnętrzać na forach aktorek których nie lubię, ale tego nie robię - nie lubię ich, nie komentuję na ich forach, i tyle! :D Po co wkurzać fanów, przecież każda aktorka, aktor ich ma. (nie mówię o wypowiedziach uzasadnionych tylko tych w typie "nienawidzę jej" albo "jest durna" itd., bo do wyrażenia swojej opinii prawo ma każdy. Nie wiem po co tylko tak emocjonalnie..?

Wilhelm_3

Ja uwazam, ze Angelina jest bardzo ladna i ze jest swietna aktorka. Tzn. lubie filmy z nia... Ale jesli chodzi osobiscie o nia, to jej nie lubie... Cala ta sprawa z Bradem Pittem i Jennifer Aniston wywarla na mnie negatywne uczucie co do niej...