I don't like her !!!! bleeeeeeeeee i te jej ustaa tak sztucznie wyglądają ;/ taka mozolna się wydaje , a w filmach zawsze się kojarzy z taką chytrą jędzą x_x Brada już też mniej lubię, ciekawe dlaczego ?
weź przestań. Po co zakładać takie durne posty...Swoje frustracje przelewaj na inny obiekt a nie na FW. Wkurzasz tylko fanów Angeliny...Akurat ja uwielbiam zarówno Angie jak i Brada
Laska, ale to jest forum i zarówno pozytywy jak i negatywy mają prawo być wyrażane ;) widzisz ja też jestem fanką wielu wspaniałych aktorów, i też nie wszyscy mają o nich świetne zdanie :) Po to jest forum aby wymieniać sie poglądami :)
ale akurat takie poglądy tutaj mało kogo interesują. jak ci się nie podoba to sobie powieś w pokoju jej zdjęcie i strzelaj w nie z procy
Chcesz powiedzieć coś o jej grze aktorskiej, mów śmiało, ale daruj sobie chociaż tego typu pierdoły. Kogo obchodzi jak wielką ją darzysz nienawiścią?
Haha dobry pomysl z ta sciana i plakatem chyba tak zrobie ;D jestem szczesliwa, ze wymienilam swoj poglad ou yeaah ;d teraz kazdy wie, ze nie trawie tej kobiety ;PP
I po co nam ta wiedza? Załóż sobie pamiętnik i tam przelewaj swoje frustracje zamiast zaśmiecać forum.
O tak dobry pomysł - mogą być rzutki - wyjdzie na to samo - a nawet lepiej bo pokaleczysz jej twarz - wiesz jaka będziesz WIELKAAAA
A ja zrobię tak samo z Jennifer Aniston, bo nie trawię tego babsztyla
O yeachhhh - mogłam to z siebie wyrzucić....jeśli lubisz Aniston to jesteśmy kwita
Ale koleżanka zapomniała o podstawowej rzeczy - to jest portal filmowy. A Ty tutaj zwyczajnie plotkujesz, czym zaśmiecasz forum. Nie lubisz Jolie jako aktorki? ok. każdy ma swój gust. Ale Ciebie bardziej by zainteresował Pudelek niż filmweb - tak myśle.
Heeh slabo-pudelek juz jest przereklamowany buahahaha ;D przykro mi, ze pomyslilas sie co do mnie ;D