Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 004 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

wedłyg mnie Angie jjest naprawdę piękna... elegancka, wręcz posągowa, Jest również ciekawym czlowiekiem, nie tuzinkowa kobietą w przeciwności do wiekszości hollywodzkich lal ;-).. ale mam niestety zastrzezenie co do jej aktorstwa, hm w "przerwanej lekcji muzyki" rewelacja, a reszta... w "oszukanej" miałąm wrazenie ze nie gra... tylko 'stoi na scenie" i to jeszcze taka bidulka ze tam musi być.. (w tym czasie udzielila duzo wywiadów mówiac o tym jak martwi się tym ze kosztem ról zaniedbuje rodzinę, mysle ze to głowny jej bład... ze za duzo na swiecie mowi się o jej rodzinie, o jej zyciu prywatnym i oglądajac z nia filmy nie przekonuje mnie (chociaż Brad Pitt zawsze doskonale wchodzi w rolę, mimo tej całej otoczki..), W Filmach z "Angie" mam wrazenie jednak ze Ona nie do konca wchodzi w grana postac, nie wchodzi w rolę, jak np Merryl Streep, gdzie gdy oglądam film w którym gra .. patrzę i zapominam ze to aktorka , ze to Meryl Streep..jej gra pozwala mi wczuc sie w klimat filmu, w graną przez nią "postać" - u Angie tak nie mam, patrze i mysle, "O Angelina Jolie, pewnie gdzies za sceną czeka Brad;-)." Ciągle widzę Angie- tak jakby grała kilkoma minami tylko, Reasumujac jej aktorstwo jest "dyskusyjne"...za mało granej postaci za duzo 'jej"....A szkoda, bo to piekna kobieta i nie hollywodzki pustak, ma potencjał, ale coś ja blokuje.. (to tylko moja opinia)