niestety, ja zapamiętałem ją jedynie jako tą, która poprzez sceny gdzie kusi i się rozbiera, przyciąga
męską część widzów. Lalka polskiego kina przełomu lat 90/00. I raczej tyle - talentem aktorskim mnie
nie przyciągała. Jeżeli jest inaczej, to podajcie jakiś tytuł, wówczas skonfrontuję dany film z moim
aktualnym zdaniem o niej.
jako człowieka tak ją wspominam...teraz aktorstwo nic nie znaczy, nie ma człowieka, Matki trójki dzieci. .
Gdybyś znał osobiście, to byś napisał, że wspominasz jako dobrą osobę etc, a nie taki ogólny frazes 'jako człowieka'.
Ale tak, zapewne znaliście się bardzo dobrze i na pogrzebie wyrazisz mowę pożegnalna ;)
Poza tym to jest forum filmowe, a nie fanpage aktorki. Tutaj oceniamy grę aktorską, a nie to czy była dobrą matką. Z takimi komentarzami to zapraszam na facebooka lub na pudelka.
Wspominam jaką niezłą aktorkę a nie lalkę, :/ Pasuje? :), zakończymy wymianę niczego wartych zdań, , , Pozdrawiam.
jako człowieka, tak ją wspominam, aktorstwo teraz nie ma znaczenia.Nie ma człowieka, Matki trójki dzieći..
Prawda to co rzeczesz... aktorka raczej marna. Wygląd też raczej pospolity... no po prostu przeciętny. Charakter? Nie znałem jej więc nie wiem czy z niej dobry człek był czy też nie... ale śmieszą mnie te wpisy na portalach typu "odeszła wielka aktorka" no bez k...wa przesady. Nastawiali ją raczej na pospolite "przyciąganie uwagi" poprzez odpowiednio sfotoszopowane zdjęcia i tyle.
Mendy aspołeczne, pieprzeni krytycy filmowi - dajcie sobie spokój z dyskusją o człowieku, który odszedł kilka godzin temu!
Ok poczekamy i za rok ją ocenimy. Nikt nie cieszy się z jej śmierci i tej strasznej choroby. Tu jest ocena twórczości.
Zamknij mordę. To że człowiek odszedł to nie znaczy że był wspaniały z zasady! Jej i tak już wszystko jedno! Może ty wierzysz że siedzi sobie na chmurce z aniołkami i patrzy, ale świat to nie jest bajka.
„De mortuis aut bene, aut nihil” (O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale). I uszanuj to.
Anna była pozytywną postacią i nie musiała nic grać.
Bzdury wypisujesz. To portal filmowy więc rozmawiamy o aktorstwie a nie rodzinie i hobby denatki. Co do idiotycznej zasady że o zmarłych tylko dobrze to napisz coś dobrego o śp Adolfie H
Według jednych ma, według drugich nie, nie ma jedynej racji w takich przypadkach. Pewnie tytuł filmu ze Śp Anią byłby idealną regułą w tym momencie - "złoty środek". Niektórzy doceniają człowieka dopiero po jego odejściu...
Nie pajac a prawdę pisze. Była przeciętną aktorką i mało kto się nią interesował. Po serialu "Złotopolscy" praktycznie zniknęła z ekranów.
Widać jak g..... o niej wiesz. Propozycji miała setki tylko skrupulatnie je odrzucała. Poświęciła się rodzinie i zrezygnowała z kariery na rzecz kariery swego partnera - Jarosława Bieniuka gdyż ten był zawodowym piłkarzem. Chciałbyś by twoja partnerka będąc u szczytu sławy porzuciła ją dla ciebie? Jasne że byś chciał, ale nie dla psa kiełbasa. Ten wielki gest pokazuje tylko jaką wielką osobowością była Anna Przybylska i nie zmieni tego opinia kilku maruderów którym sie wydaje że na grze aktorów i aktorek zeby zjedli.
to zaloguj się na forum "Mama i ja" i ją tam oceniaj za macierzyństwo, tu niestety oceniamy aktorstwo.
Okej, ale to jest portal filmowy i tutaj oceniamy jej warsztat. Robin Wright też otrzymała parę propozycji po których byłaby pierwszoligową aktorką jeśli chodzi o popularność, ale przecież nikt na nią tak nie patrzy z tego względu.
Wow,co za porownanie.A apropos tego ze to portal filmowy,to musisz akurat dzien po jej smierci zlosliwie sie wyrazac,prawda?To super czas.Tak jakby umarl powiedzmy dyrektor banku,dobry czlowiek,wiec ludzie na drugi dzien mowia jaki to byl przecietny dyrektor zamiast po prostu plakac po nim i go wspominac,jaki to byl dobry czlowiek.Tak sie nie dzieje.Zaraz po smierci kogos przezywa sie jego smierc a nie analizuje czy byl dobry w swojej pracy,bo to jest najmniej wazne.
Ale na portalu dyrektorów banku trzeźwa ocena jego pracy byłaby na miejscu, zwłaszcza jeśli ludzie zaczęliby zawyżać mu ocenę w jego "dyrektorowaniu" tylko dlatego, że się przekręcił. Właśnie dlatego, że użytkownicy nagle walą dziesiątki na prawo i lewo, tylko dlatego, że ktoś umarł, ten portal jest taki gów.niany i nieadekwatny, trzeba z tym walczyć.
Zapraszam do merytorycznego komentowania http://www.filmweb.pl/forum/ludzie+kina/Dobrze%2C+%C5%BCe+zdech%C5%82,2667126
A kto powiedział o niej źle? Wyrażanie opinii(i to bez wyzwisk itd.) to przejaw jakiejś antypatii? Nie. Po prostu śmieszą mnie te gimnazjalne wpisy. Jaka ona to nie była great. Codziennie ktoś umiera. Ci którzy więcej światu dali niż Przybylska są pomijani. Tak to już jest, że Ci co naprawdę czegoś dokonali nie chcą rozgłosu i odchodzą w zapomnieniu... no ale to tylko najwięksi potrafią.
Co nie oznacza ze nie mozna teraz o Niewj mowic.A Ona dala bardzo duzo.Dala duzo milosci swojemu facetowi i swoim dzieciom.Nie wiem ile masz lat i czy masz dzieci,ale ja mam i dla mnie najwazniejsze w zyciu jest danie szczescia swoim dzieciom,praca jest BARDZO na drugim planie.Nie widzialam duzo filmow z Pania Ania,ale bardzo Ja szanuje za to ze nie latala od scianki do scianki i trzymala swoja prywatnosc dla siebie.
Pewnie, że mam dzieciaki i znam innych którzy mają dzieciaki hehe i wiesz co? Każdy daje im to co jest najlepsze... a więc w zachowaniu Przybylskiej nie ma nic niespotykanego czy nadzwyczajnego.
Ja ja porownuje do tych celebrytek z Bozej laski ktorych mamy pelno.Ona mogla byc jedna z nich,wybrala szczesliwe zycie rodzinne.
Miała parę oczu, włosy... pewnie nogi i inny stuff jaki ma każdy człowiek. Wyróżniało ją tylko to od przeciętnej kowalskiej czy carmen8 fw z zdjęciem świni, że grała w serialach, miała role w polskich komediach, epizodyczne role w filmach lepszej klasy niż polskie komedie a i pojawiała się u powiatowego. Dużo, dużo osiągnęła co tam taki Wilhelmi przy niej? Czyż nie? Jakiś aktorzyna. Zaraz powiesz "a ty nawet tego nie osiągnąłeś" kiedyś był taki felieton Skiby na temat "gwiazd" i prawdziwych gwiazd które nie pokazują się w tzg czy tam w innej bullshit tv. Opisał Laskowika którego jak widać nie widać heh i to jest właśnie atut. Odejść z tego motłochu a nie pchać się w sam jego środek.
byla mierna aktorka .ale ty gosciu wyluzj sie z tym Wilhelmim itp ,,,,nie masz niczego innego do robory niz udowadnianie ,ze nie byla dobra aktorla?nie mozesz tego raz swteirdzic????masz slowotok czy jak?????wydzielaja ci sie endorfiny:)??jasne ,ze jak ktos umrze to od razu byl genialnym aktorem itp ,ale jak mozna sie tak produkowac jak ty:)?
Piszecie do mnie to odpowiadam... nawet na tak marnie złożone zdania jakie ty wypisujesz.
marnie bo mi sie nie chce przykladac:) i wyobraz sobie ,ze wiem kto to Niemen ,Ordonka ,Bodo ,Hemar pusc sobie jakas muzyke i wyluzuj sie Macieju
A co mnie obchodzi kogo znasz a kogo nie? To samo mogę powiedzieć tobie abyś "wyluzował" cokolwiek to znaczy(bo to ty do mnie piszesz a nie ja do ciebie) a spiął się jeśli chodzi o zasady pisowni.
bo sie czepiasz ludzi ,jak ktos chce uwazac Przybylska za cudowna osoba to gego sprawa a tobie chu.. do tego ,zrob cos bardziej konstruktynweog niz wdawanie sie w sprzeczki z ludzmi
Zobacz co ci napisał Hnyszard(wątek o Stalinie i Hitlerze) pomyśl o tym. Odejdź z fetą(w nosie) za parę lat pewnie to się stanie i opiszą cię w każdej gazecie typu "życie na młócąco". Skoro wmawia się wszystkim, że przybylska to był ktoś ponadprzeciętny to i może o tobie będą portale pisać.
Wystarczy, że piszą o Tobie. Jesteś jednym z tych malkontentów, którym w życiu nic nie wyszło i swoje niezadowolenie wylewasz w internecie. W Polsce to normalne.
Był taki ktoś jak Niemen który wycofał się całkowicie z życia publicznego bo nie było nic warte. Pomyśl o tym a dopiero potem wywyższaj ponad przeciętność kogoś takiego jak przybylska. Nie odpowiadam na twoje umizgi bo po co? Nie ma sensu odbijać tej piłeczki słownej. No ale ty się nie krępuj... wzywaj dalej. Przeczytaj posty i są ludzie którzy się ze mną zgadzają. Ich też zwyzywaj.
Guzik Cię obchodzi kogo stawiam na piedestale. Jesteś fanem Hitlera i Stalina to Twoja spraw. Poza tym pokaż w którym miejscu Cię wyzywam.
Guzik z pętelką hehe mnie to obchodzi więc nie wmawiaj, że jest inaczej. Gadasz bzdury, że jestem fanem Stalina czy Hitlera... jestem może pod wrażeniem ich przebiegłości. Zwłaszcza Josifa. Stawiaj sobie na piedestał kogo chcesz, wyzywaj od polaczków dalej, życz innym śmierci dalej... twoja sprawa. Ile to już takich umizgów słyszałem pod swoim adresem hehe... jak to pisał poeta "źle jest gdy płyniesz pod prąd... z prądem lżej" dawaj dalej.
Jak słyszałeś dużo inwektyw pod swoim adresem to znaczy ludzie mają rację. Pewno jesteś mało lubianym człowieczkiem. Przeczytałem wszystkie twoje posty i stwierdzam, że jesteś pieniaczem. Nienawidzisz ludzi i chyba siebie też nie. Chyba w dzieciństwie cię krzywdzili bidoku i teraz musisz się wyżyć. Nie pisz już do mnie bo nienawidzę karmić troli. Myślałem, żeś człek bardziej inteligenty a ty tylko wyszczekany. Szczekaj dalej. Pozdrawiam.
Chyba śnisz gwizdek, że będziesz do mnie pisał a ja nie odpowiem hehe zobacz też ile ludzi się ze mną zgadza choćby w tym temacie. Po prostu My wyrażamy swoje zdanie o takich celebrytach jak przybylska to, że umarła nie znaczy już aby ją wychwalać lub cenić za to, że była miła hehe a głównie takie posty widzę. Przeczytałeś wszystko co napisałem? Hehe ty dopiero nie masz życia. To teraz poszukaj mnie na innych forach nick mam taki sam(bo przynajmniej mam odwagę wszędzie się podpisywać tak samo a nie jak wy robić po 10 kont) i też to przeczytaj... i a potem jeszcze raz. I jakoś zleci ci te parszywe życie.