Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

niestety, ja zapamiętałem ją jedynie jako tą, która poprzez sceny gdzie kusi i się rozbiera, przyciąga
męską część widzów. Lalka polskiego kina przełomu lat 90/00. I raczej tyle - talentem aktorskim mnie
nie przyciągała. Jeżeli jest inaczej, to podajcie jakiś tytuł, wówczas skonfrontuję dany film z moim
aktualnym zdaniem o niej.

mannerman_filmweb

Tylu tu obrońców i hejterów. Jeden mówi, że nie mam przyjaciół, inny bym się pier...dolił, a jeszcze inny dostrzega tylko część posta traktującą o cyckach. Nie wątpliwie, każdy z was ma racje, bo wszyscy na filmwebie studiowaliśmy psychologię internetową. Gdzieś tam u góry spytałem o jakiś tytuł ciekawego filmu z nią, ale widzę, że muszę to zrobić na własną rękę. W obliczu jej śmierci przystanąłem i spytałem sam siebie "co o niej wiesz chłopie?" I niestety, ze wstydem odpowiedziałem sobie "ma cycki i raz czy dwa pokazała bobra". Chciałem jakoś skorygować mój pogląd, bo śmierć aktorki to bardzo punkt zwrotny w postrzeganiu jej (okrutne to, ale to prawda). Forum o filmach, a tytułu ani jednego nikt nie podał. I ci z ocenami 10 i ci z 3-4 jesteście siebie warci. Zamiast prostej odpowiedzi, dostałem tysiące słów o pierdołach i nie bardzo już chcę zagłębiać się w lekturę. Szkoda, że będę otrzymywał powiadomienia do tego tematu.

Memoleo

Tylu tu obrońców i hejterów. Jeden mówi, że nie mam przyjaciół, inny bym się pier...dolił, a jeszcze inny dostrzega tylko część posta traktującą o cyckach. Nie wątpliwie, każdy z was ma racje, bo wszyscy na filmwebie studiowaliśmy psychologię internetową. Gdzieś tam u góry spytałem o jakiś tytuł ciekawego filmu z nią, ale widzę, że muszę to zrobić na własną rękę. W obliczu jej śmierci przystanąłem i spytałem sam siebie "co o niej wiesz chłopie?" I niestety, ze wstydem odpowiedziałem sobie "ma cycki i raz czy dwa pokazała bobra". Chciałem jakoś skorygować mój pogląd, bo śmierć aktorki to bardzo punkt zwrotny w postrzeganiu jej (okrutne to, ale to prawda). Forum o filmach, a tytułu ani jednego nikt nie podał. I ci z ocenami 10 i ci z 3-4 jesteście siebie warci. Zamiast prostej odpowiedzi, dostałem tysiące słów o pierdołach i nie bardzo już chcę zagłębiać się w lekturę. Szkoda, że będę otrzymywał powiadomienia do tego tematu.

Memoleo

Wspominam ją jako zwykłą, średnią aktorkę która była ładna (kiedyś) i na którą fajnie było popatrzeć.

Memoleo

lubiłam ją, była fajna. Trochę drażnił mnie jej zachrypnięty głos :) piękna i sympatyczna aktorka. Wspominam ją również jako fantastyczną matkę! W wielu wywiadach słychać, że macierzyństwo to jej główna droga. Brawo za myślenie nad wychowaniem dzieci!
bardzo przykro, że osierociła swoją trójkę :(

Memoleo

również uważam że Ania nie miała talentu, na pewno miała ładną małą słodką buzię z dużymi orzechowymi oczami i to był główny atut dzięki któremu znalazła się w świecie filmu.Na pewno miała fajny charakter, nie zaprzeczam, otwarta ,fajna ale to wszystko nie oznacza że była "utalentowaną" aktorką.Dopisują jej zalety niesłusznie, przesada.dziś rezyser Złotopolskich powiedział że była polską Julią Roberst i powinna dostać oskara, jessssuuuu padnijcie na kolana i zbudujcie sobie ołtarz Ani, to chore.

marcalina

Nawet bardzo chore!

marcalina

Julia Roberts to drewno. Przybylska była przynajmniej śliczna. ;p

Memoleo

A ile dajesz Katarzynie Figurze ?

Memoleo

nikt nie powienien umierac tak mlodo ...

Memoleo

Nie wiem czy Twoj watek jest w tej chwili stosowny czy nie. Mnie on nie przeszkadza, bo zgadzam sie z Twoja opinia. Prawda jest taka, ze gdyby Przybylska miala przecietna fizjonomie to o niej samej, zyciu i smierci malo kto by dzis mowil. Zapewne za tydzien zapomnimy o niej i tyle.

Memoleo

Wspominam ją jako piękną kobietę i średnią aktorkę. Na pewno nie lalkę!
A z drugiej strony jako bardzo miłą i ciepłą osobę wżyciu prywatnym, z pewnością nie rozkapryszoną gwiazdeczkę.

marcmo

rzeczywiscie w tym kraju trzeba umrzec ,aby cie wielbili lub gnoili:)