Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

niestety, ja zapamiętałem ją jedynie jako tą, która poprzez sceny gdzie kusi i się rozbiera, przyciąga
męską część widzów. Lalka polskiego kina przełomu lat 90/00. I raczej tyle - talentem aktorskim mnie
nie przyciągała. Jeżeli jest inaczej, to podajcie jakiś tytuł, wówczas skonfrontuję dany film z moim
aktualnym zdaniem o niej.

użytkownik usunięty
tokarz85

Tak mnie obchodzi co tokarz numer 85 napisał, że chyba tak zrobię hehe gdybyś miał numer 120 to jeszcze większe byś miał pole rażenia. Pomyśl o tym tokarzu. Chęć spotkania ujawnia to czym są tacy ludzie... po prostu tchórzami.

Musisz mieć spore kompleksy co zreszta widac. Dla mnie jesteś trollem w typie sfrustrowanego absolwenta polonistyki ktory nie posiada zadnych praktycznych umiejetnosci. I co Ty o tym spotkaniu? Czujesz sie samotny? Moze z Ciebie taki niewyżyty kowboj cza cza co ma ochote dać komuś w pysk chociaz nigdy nie miał okazji do bitki bo ma za małe jaja? Na zakończenie polemiki z Twoja mało interesującą osoba dodam tylko, ze wstyd mi za to ze w obliczu śmierci tak cudownej osoby jak Ania Przybylska wdałem sie w dyskusje z takim typem jak Ty. Nie warto.

użytkownik usunięty
tokarz85

No proszę jaki z ciebie grzeczny piesek piszesz z dużej litery "Ty" a ja nie hehe bo zlewam takich jak ty. Po pierwsze ty do mnie napisałeś a nie ja więc ocena mej osoby jest nie trafna. Po drugie... to tłumaczę kolejny raz. Wystarczy powiedzieć jakiemuś gwizdkowi mocnemu tylko w gębie aby się spotkać to już "wyzywa" tak jak ty. Po prostu dalej obraża. Jak to mówią cfffaniak w necie pi**da w świecie. Pełno takich. Nawet swego zdjęcia nie macie odwagi dać heeh. Gdyby nie net to co by z wami było? Chyba w palikociarni byś robił albo u urbana. Tam takich potrzebują.

Twój poziom to dno i 2 metry mułu. "Ty" pisze z tego względu, że stać mnie na odrobinę szacunku nawet dla takiego frajera jak "Ty". Niestety, nie zrozumiesz tego nigdy. Serio nie rozumiem o co "Ci" chodzi z tym spotkaniem, cwaniakowaniem, zdjęciem itd. To jest forum teoretycznie, dla normalnych kulturalnych ludzi którzy powinni dyskutować o tematyce filmowej a nie wstawiać fotki i ustawiać się na bezpośrednią konfrontację:) Co do "palikociarni" i "urbana" to naprawdę tylko potwierdzasz moją tezę co do Twoich widocznych kompleksów. I jeśli uważasz, że skoro ktoś nie ujawnia swojego zdjęcia albo nie poda "Ci" swojego adresu jest tchórzem to chłopie... masz spory problem bo nie widzę powodu żeby ktoś taki jak Ja bał się kogoś takiego jak "Ty". To nie ma znaczenia ale skoro tak Ci zależy to dam Ci mały opis. Mam 29 lat, ponad 190cm wzrostu, ważę 135 kg, mam zarost, ciemny blond obcięty na "mohowka" albo "irokeza" jak kto woli, na przedramieniach mam tatuże. Trenowałem Muai Thai, Boks i pływanie przez kilka lat. Mieszkam w Bydgoszczy, na osiedlu Górzyskowo i naprawdę nie chcesz mnie spotkać a Ja "Ciebie" bo po co?

użytkownik usunięty
tokarz85

Nie czytam nawet tego co piszesz... wyzwiska mnie po prostu zniechęcają do tego. No ale ty...tak z małej boś tylko tokarz85 jakbyś był kierownikzmiany2300 o to co innego hehe. No ale ty się nie krępuj i wyzywaj dalej.

Wyzwiska... hehe dobre. Juz Cie nie interesuje gdzie mieszkam i jak wygladam, powyzej dalem Ci opis który jak podejrzewam przeczytałes. Kończe i wracam do obowiazów kompleksiarzu.

użytkownik usunięty
tokarz85

Jak będziesz na dolnym śląsku to daj znać. Wracasz do "obowiazów" to jakieś prace na tokarce? No to wyrób normę potem spać i znów wyrób normę. Firma takich potrzebuje... może awansujesz z nr. 85 na 120... to by było coś? Nie? Hehe. Kawałek dla ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=RYbmcXsAEaI

zmień ryj, tyle ci odpowiem

użytkownik usunięty
tokarz85

Mi odpowiada...a ty tokarkę.

Niestety tylko Tobie, do Twojej tępej swiadomości: nie jestem z zawodu tokarzem i nie pracuje na zmiany sfrustrowany absolwencie polonistyki:]

użytkownik usunięty
tokarz85

...twoja matka co innego wczoraj mówiła hehe... pewnie, że nie jesteś tylko tokarzem. Jesteś tokarzem85.

tokarz85

Jednak z trollami umysłowymi nie wygrasz. Ich tępota jest wrodzona i jakakolwiek polemika przypomina dyskusję z niewidomym o kolorach.

doratos

Jak ktoś jest tępy to pół biedy ale jak ktoś jest tępy,chamski a co gorsza ewidentnie zakompleksiony to już inna bajka. Tutaj mamy ewidentny przykład... Wypociny delikwenta "Maciekityle" są tak infantylne i prostackie, że jestem zdecydowanym zwolennikiem przymusowej sterylizacji i zakazu rozmnażania się przez takie osobniki. Najbardziej irytuje mnie fakt, że przez takie coś jestem zmuszony zniżyć się do poziomu za którym nie przepadam. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
tokarz85

Wrocław, Grabiszyńska bądź tam... twoja matka już jest hehe ale muszę przyznać, że średnia jest. Bywały lepsze hehe. A teraz wracaj do tokarki pracować na wyższy numerek z szefem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
tokarz85

hehe jak jeszcze potrafisz zwyzywać... pisałem już... będziesz na dolnym to wtedy wpyerdol dostaniesz... tylko ustaw się kolejce ale nie tyłem jak u szefa na rozmowie o podwyżce. Napisał nazwę ulicy(pewnie swojej mamy) i mam w to niby uwierzyć. Pierwszy pisałem, że masz przyjechać na dolny śląsk... a teraz jak zwykle piszesz te wykrętowe pyerdolamento. Ten paluch jest skierowany w takich jak ty i wiedziałem, że takich jak ty to zirytuje hehe... w ogóle przedni masz avatar ale z ciebie kawalarz... no niech mnie. Facjaty nie pokarzesz bo internety by wywiało heh. Synek twa mama nie długo wróci ode mnie. Pokazała mi zdjęcia jak w kubraczku do pierwszej komunii śmigałeś... mówiła mi jak wieczorem kiedy nikogo nie było świecę połamałeś i nie siadałeś potem przez tydzień. Tłumaczyłeś, że tak ksiądz kazał. Nikt nie ma o to do ciebie żalu. Akceptują to. Dawaj dalej gwizdek pyzdek.

Ty zwyczajowo konczysz zdanie wyrazeniem I TYLE?A tak poza tymponiewaz juz widze ze kilka osob Ci napisalo co sadza o Twoim wygladzie,nie bede pierwsza.Pani Ania to nawet przez sekunde by oka na Tobie nie zawiesila,i zdajesz sobie sprawe,a gdybys Ja spotkal,to stanalbys na glowie zeby tak sie stalo.Pisanie o tym ze byla nieciekawa jest zenujace,sprawia tylko ze mysle o Tobie jak o jakims zakompleksionym bucu.Zwykle osoby pewne siebie i bez kompleksow doceniaja czyjes sukcesy i urode,talent,pewna siebie i szczesliwa kobieta docenia urode i sukces innej kobiety,ja zawsze potrafilam powiedziec o jakiejs kobiecie ze jest piekna,dlaczego nie,skoro jest?Ludziom z kompleksami ciezko sie pogodzic z tym ze komus jest dobrze,ze jest szczesliwy.I mysle ze zdecydowanie masz kompleksy,ale oczywiscie chocby Cie kroili to sie nie przyznasz.

użytkownik usunięty
bettiboo

Hehe. Po pierwsze jestem pewny, że to piszą jedna max dwie osoby z różnych kont. Po drugie. Ja ciebie nie oceniałem a ty co? Wylewasz na każdego kto się z tobą nie zgadza opinie(nie trafne oczywiście) o nim itd. Oddaję mocz na to czy by na mnie ktoś taki jak przybylska spojrzał czy też nie. Mało mnie to obchodzi i po trzecie... twoje pismo. Miazga i tyle hehe. Dawaj dalej.

Tylu tu obrońców i hejterów. Jeden mówi, że nie mam przyjaciół, inny bym się pier...dolił, a jeszcze inny dostrzega tylko część posta traktującą o cyckach. Nie wątpliwie, każdy z was ma racje, bo wszyscy na filmwebie studiowaliśmy psychologię internetową. Gdzieś tam u góry spytałem o jakiś tytuł ciekawego filmu z nią, ale widzę, że muszę to zrobić na własną rękę. W obliczu jej śmierci przystanąłem i spytałem sam siebie "co o niej wiesz chłopie?" I niestety, ze wstydem odpowiedziałem sobie "ma cycki i raz czy dwa pokazała bobra". Chciałem jakoś skorygować mój pogląd, bo śmierć aktorki to bardzo punkt zwrotny w postrzeganiu jej (okrutne to, ale to prawda). Forum o filmach, a tytułu ani jednego nikt nie podał. I ci z ocenami 10 i ci z 3-4 jesteście siebie warci. Zamiast prostej odpowiedzi, dostałem tysiące słów o pierdołach i nie bardzo już chcę zagłębiać się w lekturę. Szkoda, że będę otrzymywał powiadomienia do tego tematu.

użytkownik usunięty
Memoleo

Do mnie tego nie pisałeś a teraz piszesz to każdemu kto się z tobą nie zgadza? Do wczoraj nie wiedziałem kto to przybylska. Dziś już wiem. Świetna osoba, ciepła miła i też dobra aktorka. Szukasz z nią filmów? To będzie trudno bo patrzę na jej dorobek artystyczny i widzę serialne, epizodyczne role w np. nikoś dyzma oraz tradycyjną rozbierankę w tzw. męskich pismach. Co tam Pacino, co tam McQueen, co tam Bińczycki... Przybylska to dopiero aktorka no i jeszcze była ciepła, rodzinna itd. hehe. Dziwny ten nowy porządek świata.

Zwracasz mi uwagę, że Cię wyzywam a sam operujesz językiem zgoła katolickim. Co za obłuda.

użytkownik usunięty
carmen8_fw

Mój język zgoła katolicki(niech ci będzie) jest nie porównywalny z waszymi inwektywami "polaczek" wmawianie, że ktoś zbrodniarzy chwali oraz wyzwiska typu: burak, menda itd. nie tylko to jest skierowane do mnie ale także do innych którzy z wami się nie zgadzają. Tak jak mówiłem, gdyby was spotkać na ulicy jestem pewien, że jesteście miłymi dziećmi które mówią "przepraszam Pana" itd.

Nie określaj mnie "innymi". Zwróciłeś mi uwagę, że Cię ja obrażam. Odniosłem się do porównania śmierci Anny Przybylskiej ze śmiercią Hitlera i Stalina. Sam odsyłasz mnie do tego porównania więc utożsamiasz się z wypowiedzią tego człowieka. Jeśli słowo polaczek Cię uwiera to sorry. Nie jestem, dzieckiem tylko 50 letnim facetem i w ryja też potrafię dać. Nie piszę nic takiego bym musiał obawiać się kogoś na ulicy.

użytkownik usunięty
carmen8_fw

"..w ryja też potrafię dać" hehe to cho za garaże hehe. Miazga, miazga... a na rzęsach stać umiesz? hehe. Hnyszard nie porównywał Przybylskiej do Stalina hehe pojmujesz to? Tylko chodziło mu o to, że to co on zrobił było karygodne podobnie jak dobre nie było to, że przybylska (nie tylko ona) zaniżyła i tak już opłakany poziom kina polskiego czy tam TV. Wielbienie jej za to, że była dobrą matką(czego nie wiemy w sumie) jest śmieszne... lepiej niech ci co tak mówią powiedzą to swoim rodzicom a nie cukrują obce, nieznane aktorzyny na forum.

To jest uwaga do Twoich idiotycznych postów cytuje
" Chyba wiadomo dlaczego... ktoś tu się wstydzi swe zdjęcie dać. Mógłbym ciągnąć dalej temat i powiedzieć, że ten ów mongolizm jest po twej matce no ale po co? hehe. Podbuduj swoje ego dalej.. znany to zabieg w internetach lecz gdyby cię spotkać na ulicy to ciekawi mnie czy też byś była taka wygadana heeh. Czasem cieszę się, że są takie trole jak ty które wylewają te pomyje słowne za pomocą kompa(tylko kompa bo inaczej wp***ol by dostali) przynajmniej nie chodzicie po ulicach i z tej frustracji nie pedofilujecie dzieci... jak na razie. Buduj swe ego dalej... w necie heeh."
Odpowiedziałem Ci, że nie jestem z tych co na necie strugają chojraka a w rzeczywistości to grzeczne dzieci.
Zwracasz wszystkim uwagę, że Ci ubliżają, że piszą z błędami, że się na czymś nie znają itd. Przeczytaj tutaj wszystkie swoje posty a okaże się, że wszystko o czym piszesz dotyczy Ciebie. Jeszcze wyjeżdżasz z pedofilią. Może to ukryte Twoje pragnienia.

użytkownik usunięty
carmen8_fw

Tak napisałem tak bo wtedy bawi mnie to jak odpowiedzi unikają uciekając do wyzwisk. Przecież wiadomo, że nigdy ich nie spotkam bo jak tu gadać na poważnie z kimś kto nawet swojej facjaty nie chce pokazać. Zresztą co już pisałem... są to pewnie dwie te same osoby piszące z różnych kont. Błędy podobne, w m/w tym samym czasie odpisywały, konstrukcja(jeśli tak ją można nazwać) podobna. A to określenie o seryjnych to prawda... tak właśnie powstają zwyrodniali mordercy dzieci(poczytaj o Czikatiło i innych) tak się kiedyś na nich mówiło... a nie ugrzeczniło się to określenie mianem pedofil. Twój brak wiedzy widoczny jest w twych "przemyśleniach" i błędnych teoriach. Ten tekst "w ryja też potrafię dać" wy***bał mnie z fotela w ścianę. Naprawdę... jak na razie nikt nic "lepszego" nie napisał. The best of the best and the best hehe

To że potrafię dać w ryja to nie było skierowane do Ciebie. To było związane właśnie z Twoim postem. Chciałem zwrócić Ci uwagę, że moja anonimowość w internecie nie jest spowodowana tym, że bałbym się to samo powiedzieć publiczne. Nie nie boję się i nie bałem a zwłaszcza, że moje wypowiedzi nikomu nie ubliżają - chyba, że ktoś jet tak delikatny jak TY :)

użytkownik usunięty
carmen8_fw

...ale jesteś silny hehe

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
tokarz85

Już ci dawno podałem adres skoro tchórzysz boś gwizdek-pyzdek to już twój problem. Teraz skoro już przeorałem twoją matkę to powinieneś do mnie ojcze mówić hehe... synu norma na toce zrobiona? Nie? To jak się starasz niemoto... pędź do maszyny... pędź hehe.

carmen8_fw

jacy wy dokładni. każda literka ma ogromne znaczenie. pewnie cały sztab domowników pomaga pisać coś, co nikt nie czyta. cya

Memoleo

Ma. Chodziłem do szkoły i potrafię pisać. Z drugiej strony nie Tobie zawracałem uwagę ale gościowi powyżej, który komuś wytykał błędy a sam je robi.

nalewka_babuni

Nalewka_babuni: podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Co prawda, ja trochę więcej oglądałam z nią filmów (i mówienie, że jest kiepską aktorką, jest naprawdę mocno chybione), ale też najbardziej ceniłam w niej to, jaką jest kobietą, co sobą reprezentuje. Jest jedną z tych niewielu kobiet współczesnego i polskiego show biznesu, które mają w sobie klasę i wdzięk, a do tego zarażają swoją energią i promieniała zawsze.
Jak się dowiedziałam, że nie żyje - nie byłam w stanie w to uwierzyć. Taka szkoda, taka wielka szkoda :( .

Memoleo

Wiem, że to forum filmowe, ale uważam że powinno się pominąć komentarze dotyczące Jej filmowej kariery. Była młoda, jej śmierć to tragedia dla rodziny, gdyby zmarła w wieku około 80 lat, to można byłoby dyskutować o jej dokonaniach, filmowych sukcesach i porażkach, wiele aktorów w jej wieku dopiero rozpoczynało karierę lub ją rozwijało. I nie mówię dlatego, że jestem jej fanem, mówię to po prostu ze względu na człowieka.

matisz1

To bzdury. Jest wielu wielkich aktorów którzy umarli przed 30 i już są legendami. Ta poprostu była marną aktorką więc nie ma o czym gadać tylko o rodzinie, cyckach i wieku

roman_zabawa

Byla marna aktorka.Ulzylo Ci?I JEST MI BARDZO PRZYKRO ZE UMARLA,BO MIALAM DO NIEJ WIELKI SZACUNEK ZA TO ZE RODZINE STAWIALA NA PIERWSZYM MIEJSCU I NIE LATALA OD IMPREZY DO IMPREZY.

bettiboo

a co mnie to obchodzi za co miałaś do niej szacunek. Na forum Filmweb oceniam aktora a nie to jakim był matką, babką czy poręczycielem kredytów

roman_zabawa

Tak,ale oczywiscie uparliscie sie komentowac zaraz po jej smierci,prawda?Zeby tylko wzbudzic kontrowersje.

roman_zabawa

Nie zaprzeczam, że w tym wieku było wielu już świetnych i znanych aktorów, którzy się wyróżniali na tle innych, ale przecież to nie jest reguła.

użytkownik usunięty
roman_zabawa

No i po co Ci to? Zaraz zlecą się trzepiekońscy na jej zdjęciach którzy w życiu pięknej kobiety nie widzieli i będę Cię komentarzowali jak mnie hehe. A co do oceny jej aktorstwa to pełna zgoda. Wielbijmy kogoś za to, że był miły.

Memoleo

Gra seksapilem to też pewna gra aktorska, w końcu Marilyn Monroe w podobny sposób kusiła ;)

Memoleo

„Ci, których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość, to nieśmiertelność”

użytkownik usunięty
carmen8_fw

"Jako człowieka ją lubiłam" itp., czy wy jesteście normalni? To może powiedzieć rodzina aktorki, wy jej nie znaliście. Można jednak stwierdzić, że mimo, iż była ładna, zgrabna i powabna to zawsze pozostawała skromna i miała uśmiech na twarzy więc 'lalką' nie była. Wielka szkoda.

Czemu swoją wypowiedź kierujesz do mnie? Cytujesz coś czego nie napisałem. Z drugiej strony nie wiesz jakie koneksje łączyły mnie z Anią. Rodziną nie byliśmy ale znaliśmy się prywatnie. Nie oceniaj jak nie wiesz.

Memoleo

Panowie i panie nie dyskutujcie z kretynami. Im tylko o to chodzi. Jestem przekonany że kazdy z nich to chodzące zero, bez rodzin, bez przyjaciół. Jedyna forma wypowiedzenia na fora interneteowe bo w realu nikt ich nie słucha. Aktorem może nazywać się się Olbrychski, Stuhr, Seweryn Peszek, Pszoniak i wszyscy tu na forum o tym wiemy. Przybylska gdyby żyła nigdy nie nazwała by się wielką aktorką. Co nie oznacza że dała wiele radości ludziom którzy ją oglądali. Pier........lenie że karierę zrobiła dzięki cyckom jest stekiem bzdur. Przybylska była własnie ostatnią do tego by się pchać do Playboyów, CKM-ów i innych takich tam mimo że miała ku temyu warunki.

darba

Może ostatnia ale na okładki się pchała

darba

Super wypowiedz.Wlasnie wypowiedzial sie o Niej Pan Kot w telewizji,i wlasnie w tym tonie,ze to nie jest tak,ze wazne sa tylko role posagowych pieknosci z dramatow,Pani Ania grala inny typ rol,ale dala ludziom duzo radosci,usmiechu na twarzy.Nie mozna tego nie doceniac.

darba

Tylu tu obrońców i hejterów. Jeden mówi, że nie mam przyjaciół, inny bym się pier...dolił, a jeszcze inny dostrzega tylko część posta traktującą o cyckach. Nie wątpliwie, każdy z was ma racje, bo wszyscy na filmwebie studiowaliśmy psychologię internetową. Gdzieś tam u góry spytałem o jakiś tytuł ciekawego filmu z nią, ale widzę, że muszę to zrobić na własną rękę. W obliczu jej śmierci przystanąłem i spytałem sam siebie "co o niej wiesz chłopie?" I niestety, ze wstydem odpowiedziałem sobie "ma cycki i raz czy dwa pokazała bobra". Chciałem jakoś skorygować mój pogląd, bo śmierć aktorki to bardzo punkt zwrotny w postrzeganiu jej (okrutne to, ale to prawda). Forum o filmach, a tytułu ani jednego nikt nie podał. I ci z ocenami 10 i ci z 3-4 jesteście siebie warci. Zamiast prostej odpowiedzi, dostałem tysiące słów o pierdołach i nie bardzo już chcę zagłębiać się w lekturę. Szkoda, że będę otrzymywał powiadomienia do tego tematu.

darba

Playboya zaliczyła dwa razy, z ckm'em chyba nie spała.

Memoleo

Pierd....e sie hejterzy