niestety, ja zapamiętałem ją jedynie jako tą, która poprzez sceny gdzie kusi i się rozbiera, przyciąga
męską część widzów. Lalka polskiego kina przełomu lat 90/00. I raczej tyle - talentem aktorskim mnie
nie przyciągała. Jeżeli jest inaczej, to podajcie jakiś tytuł, wówczas skonfrontuję dany film z moim
aktualnym zdaniem o niej.
Według twojego rozumowania nie należy wspominać w negatywnym kontekście o Hitlerze albo Stalinie, bo nie żyją. Pomyśl przez chwilę.
no i masz rację, bo aktorką to była przecietną (role słabe, bez pojary i filmy, czy seriale nie wyrózniajace się) .Jjedyno co było można czasami odczytać z wywiadów z A Przybylska, to że jest bardzo ciepłą i dobrą osobą. Tyle. Najbardziej żal trojga dzieci i jej partnera. Będzie ciężko się pozbierać, po takiej traumie, dla niego (partnera) z pewnością trwająca już od roku.
w kontekscie pospolitości…każdy człowiek jest pospolity chyba że ma trzy ręce, pięć nóg albo nazywa się conchita wurst:) a co do aktorstwa?? włąśnie z synem oglądam FROZEN i musze przyznać że role ELZY I ANNY oskarowe, podobał mi się także szympans z planety małp oraz Babe świnak z klasą…co za wyrazistość przekazu i gra ciałem. Podoba mi się też taki aktor Al Pacino, oglądałam go w jakimś filmie. a w historii filmu najbardziej lubię lata 70-te w kinematografii francuskiej.
Czy osiągnęłam już pozom absurdu w tej merytorycznej dyskusji??
Jeszcze nie... poziom absurdu osiągniesz jak zaczniesz mnie wyzywać podobnie jak te dwie osoby tzn te inne osoby piszące przeca z innych kont... prawda taaa. Poziom absurdu też osiągniesz jak zaczniesz kogoś wielbić po jego śmierci i mówić "aktorka może słaba ale za to miła, ciepła osoba" moja babcia też była miłą i ciepłą osobą a aktorką też nie gorszą hehe i jakoś nikt jej pokłonowych komentarzy na forach nie pisze. Jeśli będziemy celebrytę który nazywa się aktorem wielbić za to, że jest miły to rzeczywiście osiągniemy poziom absurdu. No ale co to jest ten absurd? I gdzie ma swoje teraz granice? Skoro np. prezesa czy tam dyrektora od ciechana nazywa się najgorszym z najgorszych bo obraził pedałów. Rzeczywiście trudno teraz ocenić co jest absurdem.
aleś się wciągnął chłopcze jeden z drugim w wojnę, która doprowadzi donikąd. serio wierzycie, że jeden da radę przekonać drugiego do swoich racji? "-ty jesteś głupi! -nie, bo ty jesteś głupi! -ty jesteś głupszy! - nie, to ty jesteś głupszy" i tak w koło macieju.
po prostu przejechałem wzrokiem i jedyny awatar, który pojawia się jako co drugi i w dodatku z masą tekstu, jest twój. wątpię, czy ktokolwiek czyta to już prócz ciebie. skoro lubisz gdakać, to gdacz. ja lecę, cya. za 2h zobaczę kolejną dawkę wypocin. serio nie masz innego życia? (oczywiście odpowiesz treściwie i zmieszasz mnie z błotem:) )
Przyznam się lubię czasem taką dyskusję rozpętać hehe... głównie dla wyzwisk bo wtedy widać tą waszą hipokryzję. Jak wrócisz z dworu spod trzepaka to znów coś napisz i każdemu ten tekst wklejaj hehe może cię zauważą.
hehe i co z tymi niby 2h heh a w ogóle z dużej litery "Pan" masz pisać... a teraz na dwór pod trzepak.
Szczerze? Widziałam może jeden serial i dwa filmy z nią. Ale nie o to w tym wszystkim chodzi. Na mnie ta kobieta wywierała zawsze pozytywne wrażenie. Jej dorobek aktorski jest dla mnie prawie obcy, ale to nieważne. Nigdy nie miała parcia na szkło, zawsze ją za to doceniałam. Ponad wszystko kochała rodzinę i bardzo często o tym wspominała, lubiła o tym mówić. Była promiennym człowiekiem, zawsze widziałam ją uśmiechniętą... była świetną, stuprocentową babką. Dla mnie nawet jej głos był wyjątkowy, lubiłam jej słuchać. Kurcze, życie jest niesprawiedliwe... a przy tym kruche jak jasna cholera.
Szkoda...
Mendy aspołeczne, pieprzeni krytycy filmowi - dajcie sobie spokój z dyskusją o człowieku, który odszedł kilka godzin temu!
Ale mogłabyś się odnieść do meritum bardzo trafnego pytania, zamiast wykręcać się sianem.
A duszy pani Ani pokój...
Zawsze uwielbiam ten moment kiedy klikam na zdjęcia osób krytykujących wygląd atrakcyjnych aktorek ;)
Odpowiedziałaś na swój post heeh. Zacny zabieg. Wyglądu twego nie można ocenić bo go po prostu nie ma. Chyba wiadomo dlaczego... ktoś tu się wstydzi swe zdjęcie dać. Mógłbym ciągnąć dalej temat i powiedzieć, że ten ów mongolizm jest po twej matce no ale po co? hehe. Podbuduj swoje ego dalej.. znany to zabieg w internetach lecz gdyby cię spotkać na ulicy to ciekawi mnie czy też byś była taka wygadana heeh. Czasem cieszę się, że są takie trole jak ty które wylewają te pomyje słowne za pomocą kompa(tylko kompa bo inaczej wp***ol by dostali) przynajmniej nie chodzicie po ulicach i z tej frustracji nie pedofilujecie dzieci... jak na razie. Buduj swe ego dalej... w necie heeh.
O żesz kurczę, ale pocisnąłeś ;)
Ok, czyli wiemy, że mongolizm jest wrodzony, tym samym bez odbioru. Mam zasadę - z niepełnosprawnymi, z dziećmi i z krzewami nie dyskutuję.
Prosta sprawa... napisz skąd jesteś i się spotkamy wtedy zobaczymy jak bardzo jesteś mocna w gębie... haha i na tym się zawsze dyskusja kończy. Nie macie trolki odwagi... jutro czeka cię kolejny dzień taki sam jak pozostałe. To dobrze heh to dobrze.
Co za słownictwo hehe tak łatwo można was sprowokować do wyzwisk... to jest zbyt proste. Podaj tutaj adres.
Ty prostaku do kobiety się rzucasz? Co z Ciebie za...burak, normalnie brak słów. Wyskocz do równego sobie FACETA. Damski bokser się znalazł.Jak ja takich nie cierpię.
No widzę, że wracasz do formy(choć powoli) i znów wyzywasz. No przecież doratos to facet podający się za kobietę. Mówiłem ci co robić... i nie gadaj tyle.
Znów??? Piszę do Ciebie pierwszy raz człowieku...Ty się naprawdę źle czujesz, polecam niezwłoczną wizytę u lekarza.
to zwykła ciota(mocny w gebie napinacz internetowy)..chciałem z nim na solo wyskoczyc,ale sie wystraszył..nawet pisałem,ze przyjade do niego do miesciny(wałbrzych)..zwykły pieniacz,demagog,do tego mniemam..i mowie to z pełna odpowiedzialnoscia..ten chłopak ma cos z głowa..podejrzewam rozdwojenie jazni..powaga..
Odpowiedziała ci tak bo jesteś po prostu śmieszny. Ludzie poddający krytyce różnego rodzaju rzeczy w tym walory wizualne o czym mowa powyżej muszą być przygotowani na riposte. Żebyś dobrze zrozumiał. Nie oceniam skoków na nartach bo sie na nich nie znam, nie oceniam rajdów f1 bo nie mam o tym odpowiedniego pojęcia. Mogę ci powiedzieć jak ktoś wykonał okulary ponieważ tym sie zajmuje a co do wyglądu. Jeśli natura nie obdarzyła Cię hojnie jeśli chodzi o wyglad to w jakim celu zabierasz głos ? Oczywistym jest że Anna Przybylska była kobietą niebrzydką i wcale nie pospolitej urody, tak wiec dziwisz sie takim odpowiedziom. Jeśli brak ci dystansu i krytyki własnych słów niepodpartych ogółem w jakim celu udzielasz sie na publicznym forum ?
Nie jesteś najpiękniejszy jeśli chodzi o to zdjęcie powiedziałbym mocno przeciętny i raczej urodą nie zdobyłbyś wyżyn. Powiem ci wiecej pomimo że nie mam zdjęcia swojego. Jestem taki sam ale nie chodze po forach i nie pisze jakiś bzdur. Ciekawym jest ze 90% osob ujmujacych w swoich wypowiedziach innym sami są w tej dziedzinie do której piją mocno przeciętni
Piszesz z innego konta... kolejny stały zabieg. Przybylska była przeciętniakiem i tyle jeśli chodzi i aktorstwo, wygląd. Charakteru nie znałem. Mnie to mało obchodzi jak wyglądam hehe... przynajmniej mam na tyle odwagi aby pokazać swe zdjęcie w przeciwieństwie do ciebie trolu. Nawet tego nie potrafisz zrobić. Słaby z ciebie czlek musi być. Dawaj dalej ale z jeszcze innego konta... zrób sztuczny tłok hehe
Teraz z tego konta? ok. hehe jak cię jeszcze w szkole nauczyli klnąć? Możesz jakieś wyzwiska? No dawaj, dawaj. Widzę, że na spotkanie sam na sam nie ma co liczyć. No ale czego ja się spodziewam po tobie... naiwny ja hehe.
Daj spokój temu człowiekowi, on jest jakiś upośledzony umysłowo. Nie ma co odpowiadać na jego zaczepki. Ignorować - to najlepszy sposób na takiego trolla.
bardzo cenna uwaga. Osobowość paranoiczna, nienaturalnie podejrzliwa. Widzi nieistniejący spisek - tu: posty, które rzekomo pisałam z różnych kont... Olać i zignorować.
Dobry jesteś synek :)
Zabawna z Ciebie istota. Każdy kto ci teraz odpisze bedzie osobą z tego samego konta ?
Żal z tobą dyskutować.
Żeby ci nie było przykro dodam na koniec a niech sie inni pośmieją bo nie ja
Masz morde jak tatar dupe po całonocnej jeździe
Odpisujecie niemal równocześnie... haha wiedziałem, wiedziałem... nie wytrzymasz i zaczniesz pisać inwektywy. Dawaj dalej.
...albo siostra z drugiego pokoju podbija twoje posty hehe. No ale gdzie inwektywy? Nie zawiedź mnie.
Tak jak pisałam wcześniej, twoja inteligencja jest równa inteligencji krzaka... Szkoda czasu na takiego Mongoła.
Zasady pisowni też widzę, że szlag trafił. Krzak to fajny zespół... teraz to mnie połechtałaś raczej niż obraziłaś. Słabo teraz bo nie ma przekleństw. Bardziej się postaraj... dasz radę... w tym jesteś dobra. Dajesz... wiesz co to znaczy "dajesz" heeh wiesz, wiesz. Dawaj dalej.
Naprawdę masz problem. Znam dobrych psychiatrów, napisz na priv...
Szkoda mi ciebie, twojej żony jeszcze bardziej.
Mi ciebie nie szkoda. Przeorałaś wszystkie tematy jakie napisałem? Haha co ta samotność robi z ludźmi... no ale to twój problem. Nie zamierzam do ciebie pisać bo z przyszłymi seryjnymi nie gadam. Zawiodłaś mnie... to już drugi post gdzie nie ma wyzwisk typu: menda, burak. Już zaczynałaś klnąć już tak ci "dobrze" szło... ech. Nabierz sił, jutro wejdź na nowe konto typu doratos222333pincet i inwektywuj dalej.
Oj Maciek Maciek, na Twoim miejscu z tym zdjeciem to bym sie tak nie chwalil to raz..
Dwa; pogróżki na forum i domaganie sie od kogos adresu w celu bezpośredniej konfrontacji jest żałosne i świadczy o prostactwie.
Po trzecie Twoj wpis nt. pani Ani jest odrobine ponizej godnosci. Troche szacunku by sie przydalo z Twojej strony, ale sadzac po innych wpisach to chyba nie ma co za duzo wymagac.