Ludzie swojego czasu oglądałem kilka odcinków Viva la Bam i musze stwierdzić, że to jest całkowita porażka. Facet, który buduje komizm w swoim programie poprzez coraz większe rozpierduchy nie jest śmieszny, tylko żałosny. Mnie to nie śmieszy, a już szczytem bezczelności jak dla mnie jest takie traktowanie swoich rodziców. Wiem, że to jest tylko (albo "aż") dla celów programu, ale ja bym w życiu takiego czegoś nie zrobił, chociaż jestem jajcarzem. W tv jest już za dużo takiej płytkiej rozrywki typu właśnie Viva..., Zakład, Jackass, czy Wondershowzen. Trzeba mież troszkę wyczucia i jakiegoś smaku, a nie zagłębiać się w takim prostactwie.
To po co to oglądasz??? Wiesz co średni z ciebie jajcarz skoro nie zauwazyłeś w tym programie skeczy i śmiesznych gagów! A ty masz chyba zbyt dużo "smaku i wyczucuia" więc ten świat nie jest dla Ciebie!!!
Buahahahahahaha=]
Skeczy i gagów...?
Proponuję zajrzeć do encyklopedii i zapoznać się z definicjami obu tych terminów.
darth_pablos dzięki za wyczerpującą radę. w najbliższym czasie postaram się zajrzeć do encyklopedii, i przy okazji zrozumiec znaczenie podanych przeze mnie terminów. A tak bez 'ironii' (choc pewnie znów odeślesz mnie do encyklopedii itp) daruj sobie te kiepskie rady, bo jesli coś piszę to wiem jakie ma to znaczenie. ;} pozdrawiam gorąco. (:
"chociaż jestem jajcarzem" ?? to chyba jestes najnudniejszym jajcarzem albo poprostu za bardzo starasz sie byc smieszny hah ;DD w tym programie nie chodzi przeciez o smak czy wyczucie tylko chodzi wlasnie o smiacie sie z doslownych glupot i "rozpierduch"... jak sie nie podoba to po co wgl ogladasz ? widac mas zzbyt wyrafinowany gust zeby ogladac takie "glupoty"... szczerze zastanawiam sie co cb tak naprawde bawi skoro taki program to dla cb straaaszne dno ;DDD
Bam przyjaźni się gotami i metalowcami, sam ma takie zapędy, a goci i metalowcy mają baaaaaaaaardzo specyficzne poczucie humoru(znam z autopsjii). Bam był i jest wielkim fanem metalowego zespołu HIM< przyjźni się z frontmanem tego bandu, ponieważ wyznaczył sobie taki właśnie cel. Pamiętam taką akcję jak ścieli sobie włosy łonowe, zrobili z nich brodę i dali mu ją niczemu nieświadomemu facetowi, który w końcy z pewnym momencie rzucił tekst" mhhhhhh, to smakuje jak włosy łonowe troche". Albo jak "spuścili" swoją spermę do butelki i dali komuś do wypica
Mnie z początku Bam odstręczał, ale teraz bardzo mi się podoba i starsznie go lubię
Jebnij sie w łep pustaku pierdolony jesli him to metalowa kapela
Kurwa takich ludzi powinni gazować bo to przechodzi ludzkie pojecie
Co za popierdolec z ciebie. Chodz sie spotkamy to ci wypierdole tak ze odbije ci sie komunijnym bigosem.