Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Jak dla mnie Ben pięknie śpiewa ( Leading me on ) Ale układ coś chłopakom nie wyszedł w tej piosence ;p. A jak wy uważacie ?

marta11654

taaak, nie umieją tańczyć :((
a piosenka nie była znowu taka najgorsza

kiara_94

Jak dla mnie piosenka jest super , a najlepiej śpiewa Ben

marta11654

w tych włosach w Hyrise też było mu do twarzy :)) nie sądzicie ???????

kiara_94

racja Ben najlepiej śpiewał
(za krótki)

kiara_94

jemu jest ladnie i w dlugich i w krotkich, fajnie ze umie spiewac moze go zatrudnia do jakiegos musicalu:)

Carolle

Może, ale i tak wolałabym go oglądać w filmach :P

marta11654

piosenka slaba, ale podjaralam sie jak zobaczylam ze umie spiewac..:D czy on ma do cholery jakies wady?! :P:);)

Loolly

chodzący ideał :D
(za krótki...........)

kiara_94

xD chodzący ideał dokładnie.

Etam mi się piosenka ta podoba :) Nie wiem co od niej chcesz

marta11654

ON idealny
Piosenka wpada w ucho
TAniec... eee...( no coment )

Cpt_Pchelka

nie mogę doczekać się kolejnych filmów z jego udziałem JA GO KOCHAM !!

kiara_94

Hmm mnie Ben jakoś nie zauroczył i nie zakochałam się w nim... Ale przyznam, że w roli Kaspiana był rewelacyjny!
Ale od razu spodobał mi się William;)

Julia_20

Ok, ale prosże nie odbiegajmy od tematu :P

marta11654

spooooko ja moge o nim gadac 24h na dobe...:))):D boooooooozzzzzeeeeeeeee aaaalllleeee ooonnn jjjjeeeessstttt iiidddeeeaaalllnnnyyyyyyy!!!!!!!!!!!!:D

Loolly

A może wszystkie fanki Bena zrobią sobie z Leading me on dzownek? to byłby nasz znak rozpoznawczy na ulicy :)
Ja też mogę o nim gadać i gadać, Może założymy fanclub i zrobimy sobie zjazd, wtedy będziemy mogła gadać do woli o Benie????

owieczka

jestem za, moja przyjaciolka juz mam mnie dosc bo caly czas jej o nim opowiadam:PPPP

Loolly

Ooo zjazd fanów to jest myśl :)

<zakrotki>

marta11654

mam te pisenke na kompie moge miec w mgnieniu oka w komoreczce:D zjazd jaknajbardziej TAK!!!! moze wymienimy sie kontaktami do siebie aby dogadac szczegoly???? nie wiem maile, gg???? pozdrawiam prawdziwe fanki Bena!

Carolle

cholera :) a jednak Cola plus lekko juz zuzyta klawiatura rowna sie Error:D gdy pisze :D:D:D:D

Carolle

:P
oki
moj e-mail marta11654@wp.pl GG - niedlugo podam bo mi sie zepsolo

marta11654

e-mail: olcia.p1@wp.pl a po gg musicie napisac na e-maila:)

Loolly

Witam dziewczyny :) Ja też lubię Bena, mogę się do Was dołączyć ? Zawsze miło będzie pogadać o ulubionym aktorze w miłym towarzystwie :) Pozdrawiam =D

Marie

mój e-mail owca102@wp.pl -często sprawdzam , ale na gg raczej teraz nie siedze to nie podaje. Trzeba pomyśleć w jakim mieście zrobimy zjazd ??? prponuję też zafundować sobie koszulki z Benem :) Jakieś propozycje odnośnie miasta??? przyznam ,że ja najchętniej to w Poznaniu :)

owieczka

Ja to jestem ze skierniewic wiec mi odpwiada warszawa :P ALe zapewne bym wszezie pojechala tylko pownie z rodzicami ( bo to jednak stres puscic sama 13latke w pociag dalko w swiat )

MARIE :) A co to za pytanie pewnie ze cie przyjmiemy :P

marta11654

to ja mam tyle co ty razy dwa :) w razie czego mogę za opiekunkę robić :)

owieczka

ja to w warszawie (chociaz nigdy nie odgadne dlaczego na moim profilu filmweb wyswietla sie jako lokalizacja katowice...hmmm...::P - serio, nawet nie wiem jak to zmienic!:P), bez problemu, ale ciekawe jak wygladalby taki rozno-wiekowy sklad fanek bena:P jestem ciekawa jak wtedy bysmy gadaly;)

marta11654

Gadałybyśmy o Benie wieć chyba nie było by probelmu, ale faktycznie to terochę by to dziwne było. Ale co tam, jego kochają kobiety w każdym wieku, nawet moja siostrzenica lat 2 i pół.

owieczka

Hey ;) ja również uwielbiam Bena i mam nadzieje że nie będziecie miały nic przeciwko abym dołaczyła do Was na forum ? xP ;]
a nawiązujac do poprzedniej wypowiedzi to się w pełni zgadzam moja siosta ma 7 lat i tez tylko Ben i Ben xD

jillian

Pewnie im wiecej osob tym lepiej

A co do tych rozmow w realu, to faktycznie nie wiem jak bym sie miala naprzyklad do owieczki zwracac proszę pani ? :P No troche to dziwne by było, ale napewno bysmy sie w koncu jakos wszystkie dogadaly ( ale pewnie roznice wiekow bylyby powalajace :P )

marta11654

łej, bez przesady z tym "proszę pani", łączy nas wspólna fascynacja ,więc tutaj jesteśmy równe. Zgadzam się, że różnice w wieku byłyby powalające, ale ja osobiście to z każdym potrafię się dogadać. Wciąz we mnie wiele z małej dziewczynki :P

owieczka

Wiem ( pryeciez zwracam sie tu do ciebie jak do rowiesniczki :P) ale mi chodziło o to jak maialabym sie do Cebie zwracac na tym spotkaniu fanek

marta11654

Jak nie macie nic przeciwko to też dołończe.
Ja jestem z Gdyni i tu by mi najbardziej pasowało no,ale jak każda z nas miałaby tak wybierać to ic by z tego nie wyszło.
Wieć może Warszawa. Ja mam 12 lat i też pewnie bym przyjechała z rodzicami.

Pati_Peace

Ja myśle, ze w wakacje to nie wypali, bo dużo osob wyjezdza.

Ale jak juz bedzie rok szkolny to pewnie sie znajdzie jakas wolna sobota i bedziemy mogly sie wszystkie spotkać :)

A co do naszej nowej kolezanki to serdecznie witam :)

marta11654

dzięki ;-).

Pati_Peace

Hejka ! Mam 14 lat i też jestem zachwycona Benem :)) Jestem jego wielką fanką czy mogę tez do Was dołączyć ? Mój email to kiara_01212@hotmail.com
pozdrawiam wszystkie fanki Bena :*

kiara_94

jak już powiedziała marta11654 im jest nas więcej tym lepiej.

Pati_Peace

Witam fanclub. ;)
Ja też jestem fanką Bena, a jak usłyszałam, jak on śpiewa... No ideał, chodzący po prostu. *.* ;) Mogę dołączyć do Was, prawda? ;)
Spotkanie fanek w Warszawie? To jest myśl, akurat tam mieszkam. ;D
Pozdrawiam. ;P

Arianne

Jasne,że tak.

Pati_Peace

No to fajnie. ;)

Arianne

Wygląda na to,że na filmwebie powstaje powoli pierwszy nieoficjalny jeszcze fanclub Bena :) co mnie osobiście strasznie cieszy

owieczka

Też jestem zadowolona xD...............;-)....................../

owieczka

to ja też dołączam :) chociaż nie zwykłam wykrzykiwać "ben och ben kocham cię!" bo obiecałam sobie, że nie zwariuję na jego punkcie xD
co do zjazdu najbardziej pasują mi Kielce ^^ ale może być też Kraków.

Byłabym z koleżanką (albo dwoma). Jeśli gdzieś dalej to z opiekunem. Mam 15 lat.

Nikczemna

Ja na pewno jakbym pojechała to z rodzicami, ale oni pewnie by zobaczyli jak to wszysto sie odbywa i poszli na miasto i za kilka godzin wrocili jak sie juz rozejdziemy :)

marta11654

Ze mną też by pewnie tak było.

Pati_Peace

Hm, ja bym mogła tylko w Warszawie, bo wątpię, żeby rodzicom się chciało ze mną jechać gdzieś dalej, a samej by mnie nie puścili... ;P

Hyrise - Leading me on <buja w obłokach>

Arianne

On jest chodzącym ideałem... Śpiewa, jest świetnym aktorem, na dodatek jest piękny... Fajna ta piosenka :D

Sayona

Piosenka jest nawet bardzo fajna.
Mógłby ją sam zaśpiewać xD.......................................;-)

Pati_Peace

:) Zgadzam się gdyby sam ją zaśpiewał byłaby o wiele lepsza :) Ale i tak nie jest zła

Arianne

Jak pisałam wcześniej jestem w Poznaniu, ale w Warszawie nie byłoby dla mnie problemu, bo mogłąbym u kumpeli zanocować. Z Krakowem gorzej, bo nie mam tam nikogo znajomego na tyle bliskiego by mnie przekimał.

owieczka

Przepraszam, że się wtrącę, ale jakby co to można spać na jakiejś polance pod namiotami (przecież tyle dziewczyn by tam przyjechało... A chyba tak dużej liczby osób by nie napadli?). A w razie czego... Przecież można Bena zaciągnąć do namiotu... :-D Może by nie protestował... Kto wie ];->