Jak dla mnie Ben pięknie śpiewa ( Leading me on ) Ale układ coś chłopakom nie wyszedł w tej piosence ;p. A jak wy uważacie ?
jemu jest ladnie i w dlugich i w krotkich, fajnie ze umie spiewac moze go zatrudnia do jakiegos musicalu:)
piosenka slaba, ale podjaralam sie jak zobaczylam ze umie spiewac..:D czy on ma do cholery jakies wady?! :P:);)
Hmm mnie Ben jakoś nie zauroczył i nie zakochałam się w nim... Ale przyznam, że w roli Kaspiana był rewelacyjny!
Ale od razu spodobał mi się William;)
spooooko ja moge o nim gadac 24h na dobe...:))):D boooooooozzzzzeeeeeeeee aaaalllleeee ooonnn jjjjeeeessstttt iiidddeeeaaalllnnnyyyyyyy!!!!!!!!!!!!:D
A może wszystkie fanki Bena zrobią sobie z Leading me on dzownek? to byłby nasz znak rozpoznawczy na ulicy :)
Ja też mogę o nim gadać i gadać, Może założymy fanclub i zrobimy sobie zjazd, wtedy będziemy mogła gadać do woli o Benie????
mam te pisenke na kompie moge miec w mgnieniu oka w komoreczce:D zjazd jaknajbardziej TAK!!!! moze wymienimy sie kontaktami do siebie aby dogadac szczegoly???? nie wiem maile, gg???? pozdrawiam prawdziwe fanki Bena!
Witam dziewczyny :) Ja też lubię Bena, mogę się do Was dołączyć ? Zawsze miło będzie pogadać o ulubionym aktorze w miłym towarzystwie :) Pozdrawiam =D
mój e-mail owca102@wp.pl -często sprawdzam , ale na gg raczej teraz nie siedze to nie podaje. Trzeba pomyśleć w jakim mieście zrobimy zjazd ??? prponuję też zafundować sobie koszulki z Benem :) Jakieś propozycje odnośnie miasta??? przyznam ,że ja najchętniej to w Poznaniu :)
Ja to jestem ze skierniewic wiec mi odpwiada warszawa :P ALe zapewne bym wszezie pojechala tylko pownie z rodzicami ( bo to jednak stres puscic sama 13latke w pociag dalko w swiat )
MARIE :) A co to za pytanie pewnie ze cie przyjmiemy :P
ja to w warszawie (chociaz nigdy nie odgadne dlaczego na moim profilu filmweb wyswietla sie jako lokalizacja katowice...hmmm...::P - serio, nawet nie wiem jak to zmienic!:P), bez problemu, ale ciekawe jak wygladalby taki rozno-wiekowy sklad fanek bena:P jestem ciekawa jak wtedy bysmy gadaly;)
Gadałybyśmy o Benie wieć chyba nie było by probelmu, ale faktycznie to terochę by to dziwne było. Ale co tam, jego kochają kobiety w każdym wieku, nawet moja siostrzenica lat 2 i pół.
Hey ;) ja również uwielbiam Bena i mam nadzieje że nie będziecie miały nic przeciwko abym dołaczyła do Was na forum ? xP ;]
a nawiązujac do poprzedniej wypowiedzi to się w pełni zgadzam moja siosta ma 7 lat i tez tylko Ben i Ben xD
Pewnie im wiecej osob tym lepiej
A co do tych rozmow w realu, to faktycznie nie wiem jak bym sie miala naprzyklad do owieczki zwracac proszę pani ? :P No troche to dziwne by było, ale napewno bysmy sie w koncu jakos wszystkie dogadaly ( ale pewnie roznice wiekow bylyby powalajace :P )
łej, bez przesady z tym "proszę pani", łączy nas wspólna fascynacja ,więc tutaj jesteśmy równe. Zgadzam się, że różnice w wieku byłyby powalające, ale ja osobiście to z każdym potrafię się dogadać. Wciąz we mnie wiele z małej dziewczynki :P
Wiem ( pryeciez zwracam sie tu do ciebie jak do rowiesniczki :P) ale mi chodziło o to jak maialabym sie do Cebie zwracac na tym spotkaniu fanek
Jak nie macie nic przeciwko to też dołończe.
Ja jestem z Gdyni i tu by mi najbardziej pasowało no,ale jak każda z nas miałaby tak wybierać to ic by z tego nie wyszło.
Wieć może Warszawa. Ja mam 12 lat i też pewnie bym przyjechała z rodzicami.
Ja myśle, ze w wakacje to nie wypali, bo dużo osob wyjezdza.
Ale jak juz bedzie rok szkolny to pewnie sie znajdzie jakas wolna sobota i bedziemy mogly sie wszystkie spotkać :)
A co do naszej nowej kolezanki to serdecznie witam :)
Hejka ! Mam 14 lat i też jestem zachwycona Benem :)) Jestem jego wielką fanką czy mogę tez do Was dołączyć ? Mój email to kiara_01212@hotmail.com
pozdrawiam wszystkie fanki Bena :*
Witam fanclub. ;)
Ja też jestem fanką Bena, a jak usłyszałam, jak on śpiewa... No ideał, chodzący po prostu. *.* ;) Mogę dołączyć do Was, prawda? ;)
Spotkanie fanek w Warszawie? To jest myśl, akurat tam mieszkam. ;D
Pozdrawiam. ;P
Wygląda na to,że na filmwebie powstaje powoli pierwszy nieoficjalny jeszcze fanclub Bena :) co mnie osobiście strasznie cieszy
to ja też dołączam :) chociaż nie zwykłam wykrzykiwać "ben och ben kocham cię!" bo obiecałam sobie, że nie zwariuję na jego punkcie xD
co do zjazdu najbardziej pasują mi Kielce ^^ ale może być też Kraków.
Byłabym z koleżanką (albo dwoma). Jeśli gdzieś dalej to z opiekunem. Mam 15 lat.
Ja na pewno jakbym pojechała to z rodzicami, ale oni pewnie by zobaczyli jak to wszysto sie odbywa i poszli na miasto i za kilka godzin wrocili jak sie juz rozejdziemy :)
Hm, ja bym mogła tylko w Warszawie, bo wątpię, żeby rodzicom się chciało ze mną jechać gdzieś dalej, a samej by mnie nie puścili... ;P
Hyrise - Leading me on <buja w obłokach>
On jest chodzącym ideałem... Śpiewa, jest świetnym aktorem, na dodatek jest piękny... Fajna ta piosenka :D
Piosenka jest nawet bardzo fajna.
Mógłby ją sam zaśpiewać xD.......................................;-)
Jak pisałam wcześniej jestem w Poznaniu, ale w Warszawie nie byłoby dla mnie problemu, bo mogłąbym u kumpeli zanocować. Z Krakowem gorzej, bo nie mam tam nikogo znajomego na tyle bliskiego by mnie przekimał.