Jak dla mnie Ben pięknie śpiewa ( Leading me on ) Ale układ coś chłopakom nie wyszedł w tej piosence ;p. A jak wy uważacie ?
Też się zarejestrowałam :D
Pięknie, po prostu pięknie... Wszystko małymi kroczkami... I może nawet wyjdzie pomysł z haremem... <buja w obłokach> ;P
Witam!
Jestem tu nowa. Podobnie jak Wy mam świra na punkcie Bena (w pozytywnym sensie ofkors). Od jakiegoś czasu odwiedzam to forum i normalnie nie wytrzymałam, musiałam się zalogować;) Co do zjazdu fanek Bena jestem jak najbardziej za, mimo że Warszawa troche daleko ode mnie. Macie już prawie wszystko ustalone (miejsce, koszulki, itp.) Nie myślcie, że ja dopiero teraz się zgłaszam, tak na gotowe. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona zwariowanych fanek Bena <patrzy błagalnie> Na forum już zajrzałam i zaraz się tam zaloguję.
Miłego dnia:)
witamy witamy zapraszamy na forum:D
p.s co do reklamy forum :d
moge zrobic ja na moim kanale na youtubie :D zrobic?
Ta, witaj w gronie :D Każdy kto ma coś z głową na punkcie Bena jest mile widziany :)
I chyba fajnie by było, gdyby na youtube była reklamka, prawda? :D
A co do tego haremu, to odpowiadając kiara_94, to tylko pomyśl, jakby było cudownie... :) Barnes Królem, my haremem... No kto wie, może by się nawet nie bronił ]:->
Ja uważam,że Ben wspaniale śpiewa,tańczy i wogóle jest idealny.
Uwielbiam Leading Me On,aż miło posłuchać tej piosenki.
A Ben...przepięknie śpiewa,ma taki kojący głos...naprawdę uwiebiam go słuchać.:)
No dobra,to ja też wtrącę swoje trzy grosze,czy jak to się tam mówi...
Ben nie nadaje się do boysbandów...On powinien nagrać solówkę...Ma tak piękny głos,że nie powinien go marnować...Mam nadzieję,że będziemy jeszcze miały szansę kupić jeszcze jego płyte,na której śpiewa sam lub w jakimś dobrym duecie;)
oooo tak chciałabym go posłuchać w jakiejś wzruszającej piosence...najlepiej jazzowej albo popowej....
Nareszcie znalazłam czas aby nadrobić zaległości. Zdążyłam do Was dołączyć i musiałam wyjechać na warsztaty z moim zespołem...Mam nadzieję, że szkoła pozwoli mi ( w sensie czasowym) działac razem z Wami. Zwłaszcza, że bardzo bym chciała zrobić stronę o Benie. Muszę się pochwalić : jestem w technikum informatycznym i można powiedzieć, że się na tym znam ;D Pozdrawiam i do zobaczenia na naszym forum ! (już się zarejestrowałam).
Ben śpiewa super!!! Uwielbiam tę piosenkę!! Piosenka jest świetna po prostu!! <3 Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na mój blog!! http://www.filmweb.pl/user/1085717/kingaa98.html
Tak piosenka całkiem, całkiem jak na boysband xD Ben oczywiście najładniej śpiewał, tylko chorografia TROCHĘ im nie wyszła ;p
Też to zauważyłam:D Ale solówkę Ben ma świetną...
To jest z Easy Virtue...Ben śpiewa w połowie filmiku...
http://pl.youtube.com/watch?v=IHNKffaLzPE
Śliczny ma głos! Piosenka trochę nudnawa, ale poświęciłam się Bena xD Ciekawe kiedy ten film będzie w Polsce. A tak poza tematem to nie uważacie, że nasza gwiazdka za dużo się całuje i obściskuje?
Ben ma jedną wadę. Cholernie nie potrafi tańczyć, ale Sam się do tego przyznał, więc można Mu to wybaczyć! <3 Ben Barnes Forever !!! !!! !!! !!! ,,Ben! Jak Ja Cię kocham. Do Ciebie szlocham. Wciąż o Tobie śnię, nawet gdy jest źle...'' Miś po prostu!