Jak dla mnie Ben pięknie śpiewa ( Leading me on ) Ale układ coś chłopakom nie wyszedł w tej piosence ;p. A jak wy uważacie ?
ja myślę, że rodzice pod namioem raczej mi nie pozwola spac ( tymbarziej ze was nie znam. tylko z internetu)
I jak juz pisalam mi pasuje Warszawa
taak, na bank Ben dałby się pod namiot zaciągnąć xDDDD
w Warszawie mam gdzie spać, chyba. Zakładając, że byłabym z koleżanką która ma tam kuzynki, i wtedy może bez rodziców by sie obyło.
Co do namiotu... hm, jedna znajoma ma, więc mogłoby być xD ale bardziej jestem chyba za pierwszą wersją
czyli Wawa - ok :D
Tylko jak by to wyglądało. Gdzie byśmy się spotkały, co robiły... O, możnaby zorganizować projektor i popuszczać filmy, występ z Eurowizji. Tylko że gdzie. Może w jakiejś knajpie by się zgodzili. Tyle że to mało legalne, wiecie.
Mam już kilka pomysłów, ale liczę na również waszą kreatywność :).
No i kiedy by to było. Trzeba by wybrać jakiś długi weekend. Albo cos w ten deseń.
Hm. Im dłużej nad tym myślę tym bardziej wierzę, że jest to do zrobienia ^^
No wiesz... My byśmy miały przewagę liczebną... Czy jeden facet dał by radę hordzie dziewczyn? :)
Może jakiś znak rozpoznawczy? Np.koszulka z Benem i napis "I love You!" Heh... Bo gdyby było dużo osób (co jest realne) to jak się rozpoznać w śród tłumu? ;)
A o ile się założę, to w takiej knajpie trzeba by im było zapłacić za wynajęcie... Ale czego się nie robi dla Bena... :D
Noo w końcu w kupie siła :D musimy tylko go jakoś najpierw sprowadzić, a później zająć się skombinowaniem baaaardzo dużego namiotu :D:D
no dziewczyny spokojnie, zrobimy koszulki, jak nie znajdziemy plakietek to też zrobimy. Ale najpierw to zajmijmy się najważniejszymi sprawami takimi jak organizacja :P więc mogę stwierdzić, że Warszawa pasuje hm?
Jeśli tak, mamy jeden problem mniej.
Ale jest wiele następnych. Potrzebujemy kogoś, najlepiej grupy osób która zajmie sie tym całym zgiełkiem. Ja mogę trochę pomóc, w miarę możliwości oczywiście.
Dobra, burza mózgów. Myślimy dziewczyny! Co się robi na takich zlotach?
takie plakietki można kupić w sklepie np.papierniczym albo biurowym.
Jutro pokaże wam moją propozycje wyglądu.
Trzeba by sporzadzic liste zadan jakie musimy jeszce wyknać ja zaczne , a wy dopisujcie
1.Miejsce spotkania *
2.Bluzki
3.Plakietki
4.Data spotkania
5.Lista uczestników
6.Przewodniczący(Zastępca)
7.
*-Wykonane
No to Ben może się poczuć jak jakiś król z bardzo dużym haremem... A ten harem zrobił by wszystko, żeby król poczuł się szczęśliwy... :D
A ja jestem bardziej za tymi bluzkami, bo plakietki będzie trudno dojrzeć, a głupio tak się wpatrywać w każdego człowieka ;) Koleżanka mi raz mówiła, jak można sobie samemu zrobić taką koszulkę... Że trzeba wydrukować obrazek i go przyprasować na mokrą koszulkę. Coś w tym stylu chyba?
A co do daty to nie było by fajnie we wakacje? Tylko znów tak długo na niego czekać... On i tak ma pewnie bardzo napięty grafik...
Piękna ta plakietka :D
Zresztą nawet gdyby było same zdjęcie Bena była by piękna ;) Ale fajnie pomyślane, i ładnie zrobiona ta plakietka :)
Tak plakietka bardzo fajna :)
A co do spotkania w wakacje to mysle ze to raczej nie wypali bo duzo osob w domach nie ma ( ja nprzyklad w moim domu nie jestem ;/ )
A jak mamy Bena do Polski zaprosić ?
A co do bluzek to ja nie musze jej przyprasować, bo ja sbie kupie ta z angli z napisem Love Ben Barnes :)
A są takie? To ja sobie też taką kupię (znaczy braciszek mi kupi), a może takie są na allegro? :D
Też się zastanawiałam jak go zaprosić... Trzeba wysłać list, to jest pewne :)
Trzeba by było napisać do jego manadżera, na adres który już wcześniej podałam, ale tak sobie nie przyjedzie. Trzeba zarejestrować oficjalny fan club i wtedy prezes fan clubu może zacząć korespondować w tej sprawie.
kurcze to trochę zachodu z tym no nie? Chyba że skumplować się z jakimś oficjalnym funclubem (jest taki?). Ale to wtedy wiecie... już inny klimat ^^ No nie wiem... Innego wyjścia nie ma?
Chyba że... jest wyjście niestety bez Bena i bez wersji z haremem (który mi się bardzo podoba, ojj ale by się działooo xD)ale przybliża nas choc trochę do naszego księcia. Otóż możnaby tę naszą całą imprezę nagrać, ale to tak naprawdę widowiskowo. Ponagrywać się, jak śpiewamy Leading me on (to tylko propozycja xD), jak składamy mu życzenia itd. Ktoś fajny by to zmontował i wysłałybyśmy to do agenta. Wiecie, jest szansa, że Ben to zobaczy. I może zechce następnym razem nas odwiedzić xD ale to jest takie wiecie... prowizorka. Nie wiem czy by wypaliło.
Nie sądzę żeby w te wakacje nam się udało, potrzebujemy czasu bo nie jesteśmy jakoś genialnie zgrane. Ale planować już zacznijmy, nada się jakaś korzystna data to będziemy już miały ustalony plan i w ogóle.
A może poprosimy bossów filmwebu o pomoc? Co wy na to?
Twój pomysł żebyśmy zaśpiewały Leading me on nie jest taki zły.
Aha a co do bossów filmwebu możemy spróbować.
kiera racja i nadodatek to on raczej nie chce o tym rozmawiać chyba,że musi. Hehehhe
Ale pomysły macie ciekawe dziewczyny.
Kiedyś na necie czytalam jak się zakłada taki oficjalny fanclub... poszperam i spróbuje znaleźć.
Trudno być zgranym jak się nie ma nawet porządnego polskiego forum. A oficjalnym polskim fanclubie to nie slyszałam.
ja byłam moderatorem na dość obszernym forum, ale adminem to nie. A zależy na czym by to założyć, zwykłe fora.pl?
Myślę, że tak na początek to możemy sobie założyć zwykłe takie forum, a dopiero później pomyśleć o czymś grubszym...
Trzeba by było zrobić coś co by było niezwykle miłe dla Bena, i zmotywowało go do przyjazdu... Tylko co to może być? Skoro mówicie, ze niezbyt mile wspomina czasy Hyrsie, to trzeba coś innego może? Tylko co? Chociaż zaśpiewanie mu jest fajnym pomysłem :D
(Tak... Szkoda że harem raczej nie wypali... ;D)
nie ma mnie dwa dni i prosze ile sie dzieje:D gdyby spotkanie mialo odbyc sie w poznaniu moglabym wszystko zorganiozwac ( mam na mysli spotkanie zapoznawcze:) ale warszawy to nie znam wiec to ktos z tego miasta powinien sie zajac organizacja na poczatek proponuje po prostu sie spotkac i pozanc, pozniej forum,fanclub mozemy zalozyc np wspolny kanal na youtubie i tam wrzucac rozne fanvid itp pozniej moze stronke sie uruchomi ale wszytsko po kolei malymi kroczkami:D
p.s co do koszulki jak ktos bedzie kupowal niech da znac podesle kaske i jesli to nie problem kupilibyscie i dla mnie??pozdrawiam
oo no to fajnie :) wiecie, co do koszulek, to na początek nie muszą to być niewiadomo jakie czaderskie. Myślę że t-shirty z wymalowanymi napisami "Ben Barnes"; "Prince Caspian" itd. też by wystarczyły.
Jeśli nie Leading me on, to może "The call", piosenkę która leciała na końcu OzN (notabene mojej najukochańszej wokalistki Reginy Spektor *_*), chociaż to pierwsze jest bardziej osobiste :) Chyba że wie ktoś jakie są ulubione utwory Bena.
Ok, to robimy to forum?
Carolle mówi całkiem do rzeczy :)
A i uważam, że to jest dobry pomysł, żeby dowiedzieć się, jaka jest ulubiona piosenka Bena, bo to przecież dla niego :D
Ja też myslę, że najpierw jest się lepiej spotkac ( my razem ) bez Bena, a potem to jakos zorganizowac i go do nas sciagnac :P
Co do piosenki to myślę ze The Call byłoby dobre :P
Na tej stronie: http://sklep.orfi.pl można samemu zaprojektować koszulki i inne gadżety, więc możemy ją wykorzystać^^ Poza tym wydaje mi się, że rzeczywiście jeszcze długa droga do zlotu fanów, ale myślę, że uda się, wierzę w nas:D:D
o, też dobre ^^
a jeślibyśmy się spotkały to gdzie np? bo ja w mojej głowie to widze jakieś błonia ale cóż na nich robić, chyba że pod wieczór ognicho i rozmowy o Benie xD a wcześniej może hm... o, pizze zamówić, dużo pizz :D tylko też zależy od pogody, prawda
w wywiadzie z Thueringer (niemiecka gazeta tłum.loveyaben):
"- You’ve tried yourself with a boygroup on the Eurovision Song Contest a few years ago?
I was kinda drunken most of the time. (laughs) No! I was just at the university and thought it could be fun. We rehearsed a few weeks. We performed a song once only and on the next day we’ve given up. My pop carrer lasted about four and a half minute.
- Would you rather delete that experience out of your memory?
Maybe. But just because it was not my kind music. I like Motown and Soul, the Beatles and the Arctic Monkeys – all sorts of things. But I don’t listen to popmusic. But if you want to break into the music business you take what you get."
Mamy tu zespoły ,które lubi, ale konkretnych piosenek nigdy nie wymienił.
carolle- ja piszę różne rzeczy, ale pod wpływem chwili a tak na zawołanie to banalne wyjdzie.
To byłaby ciekawa piosenka. żart xD
Ja rok temu miałam wenę twórczą na pisanie takich tekstów,ale teraz to raczej nic z tego nie wyjdzie.
"Ben, och Ben, I'm your fan" he he no to mamy refren:D ja tam nie mowie ze O juz teraz:D ale gdyby wena przyszla skrobnijcie to na papierku i zobaczymy moze cos z tego wyjdzie .....:)
p.s to forum nam jest bardzo potrzebne bo pisac tutaj to jakos tak....wszyscy czytaja:D nie tylko BEN FAN:)
Chciałam to napisać w tym miejscu^^
Na tej stronie: http://sklep.orfi.pl można samemu zaprojektować koszulki i inne gadżety, więc możemy ją wykorzystać^^ Poza tym wydaje mi się, że rzeczywiście jeszcze długa droga do zlotu fanów, ale myślę, że uda się, wierzę w nas:D:D
xP
Niniejszym oświadczam, iż podejmuję się stworzenia forum o benie dla nas, fanek z filmweb i nie tylko. Na razie coś prostego, bo kompletnie się na tym nie znam, jak się podszkolę to przeniesiemy forum na jakiś inny server. Proszę o cierpliwość. Postaram się to zrobic w ciągu tego tygodnia.
:)
Ja też myślałam o napisaniu wiersza dla niego, tylko że tak trudno wyrazić słowami to co się czuję... Najlepiej dać mu to odczuć...:D
A można też zrobić coś takiego, żeby zmienić słowa z jego ulubionej piosenki, na słowa wymyślone przez nas, tylko żeby nasz tekst pasował do muzyki :)
wlasnie o takie cos mi chodzilo:d Owieczko tez juz sie za to zabieralam nawet zagladalam na fora.pl i cos cie cos czytalam jakby co chetnie pomoge:D
Forum już jest, na yoyo.pl bo chciałam móc potem go modyfikować według własnego uznania
na razie wygląda tak www.benbarnesforumpl.yoyo.pl
zarejestrowana:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D: dzieki Owieczko za taka szybka reakcje i odwage jakby co mozna na mnie liczyc gdyby cos trzeba bylo pomoc:d pozdr
będę spewnością potrzebowała pomocy
Dzisiaj rano to zrobiłam i jeszcze wciąż tworze rangi, chce zmnienić wygląd itp
o, jak fajnie. Już się zarejestrowałam.
Ja też mogę pomóc.
I w miarę możliwości pomóc w reklamie. Może każda z nas niech na swoim profilu umieści adres forum?