Skoro tak już wre na tym forum "OzN: Książe Kaspian", to może powiedzmy i Benowi coś miłego, na przykład że ma ładny głos albo coś ten deseń ... ;>> Oglądaliście może "Gwiezdny pył"? Dobry start ;>
Widziałam tylko tą scenę z udziałem Benjamina (pff, jak to brzmi! :D). Ponoć była najbardziej drętwa z całego filmu :) Nie wiem dlaczego mam wrażenie, że gra bardzo podobnie do Depp'a. Oczywiście nie mówię że TAK JAK JOHNNY bo to jest po prostu niemożliwe, ale... nie wiem, mają pewne podobieństwa w mimice itp.
Przez ten zwiastun nie mogę się skupić na tej cholernej pracy na fizykę xD
A co do jego głosu... Ten "mówiony" zupełnie mi odpowiada, ale nie wiem czy wiecie, że nasz Książę śpiewał kiedyś w boysbandzie ;)
Mówiąc o boysbandzie nie reklamujesz go chyba za bardzo ;> Czy drętwa ... Nie wiem, niestety nie umiem niektórych filmów tak analizować, to jeden z nich, zbyt mi się podobał :D Powiedzmy, że ładnie się uśmiechał <lol2>
Coś z tym skupieniem jest, generalnie mam przez niektórych z tym problemy ;>
to i ja sie wypowiem :) tak wogóle to mi sie Kaspian inny wyobrażał, no ale nie narzekam :D ten jest bardzo dobry ^-^
ps.Skandar jest najlepszy <3 :P
Cóż, boysband to czarna karta w księdze pt. Cudowny Ben Barnes :D W sumie to co ja się będę rozpisywać - Ben to dla mnie ideał faceta, pod każdym względem ^^
No, ufff, bo już się bałam, żem sama ;>> Co do ideałów - cóż, okazuje się, że czasami nie jest jeden, ale ten bliższy, tamten dalszy ... ;> Loona, wybacz, ale Skandar to nie jest model, umówmy się.
Amadis - Ben strasznie mi się podoba, tak jak Tobie xD Na boysband spuszczam zasłonę milczenia...Za to uśmiech ma śliczny x3
No co ja poradzę, że uśmiech jest dla mnie taki ważny...
Ben nigdy w życiu nie śpiewał w boysbandzie!!Owszem chodził do szkoły muzycznej ale to wszystko!Nie wiem skąd bierzesz takie wypowiedzi!Pelecam stronę o nim.Tam można dowiedzieć czegoś więcej.
http://benbarnesfan.com/index.php
Pff, nie rozśmieszaj mnie. Zaczęłam szukać o nim wiadomości kiedy tylko okazało się, że to on zagra Kaspiana. I doszłam do pewnych ciekawych informacji, np. że od 14 roku życia działał w National Youth Music Theatre. Stronę benbarnesfan znam nie od dzisiaj i uwierz, że nie przypadkowo nie zamieszczają informacji o tym, że Ben śpiewał w boysbandzie ;) Niewierny Tomaszu, na dowód muszę Ci to pokazać - http://youtube.com/watch?v=kjk2VODQi3A
W 20 sekundzie Barnes pojawia się po raz pierwszy.
(Ben, wybacz, nie mam wyboru :D)
No już dobrze,wieżę Ci!Jestem początkującą fanką Ben'a, a Ty już jesteś zaprawiona w poszukiwaniach.Ja tam nie mam nic przeciwko że grał w boysbandzie.Kiedyś przez wiele lat byłam fanką takich grup.Moja kuzynka mówi że mam "Skazę Boysbandową" i nigdy się z niej nie wyleczę.Być może,bo Ben bardzo mi się spodobał na scenie jak garł i śpiewał,bo robił to dobrze.Nie było w tym żadnego idiotycznego schynchronizowanego tańca tylko czysty śpiew bez playbaku.Wybaczam mu tą małą przygodę!A może tak do mnie napiszesz,co?Po co wywnęczniać się aż tak pupblicznie.Oto mój adres:matilda_padalecka29@o2.pl.
Ooo, nie macie ochoty wywdzięczać się publicznie? No skandal(r) ;>
Loona, chodziło mi jedynie o to, że ... ludzki jest ten Skandar, o. Ma swoje minusy, więc ludzki ... Ach te synonimy ;>
Dobra dobra ;D mi tam jego minusy nie przeszkadzają ^-^
A jeśli chodzi o Bena, to Kaspian wyobrażał mi sie inaczej, ale za to Rilian wyobrażał mi sie prawie identycznie. No ale podobno byli podobni :) więc na jedno wychodzi.
A napiszesz czy nie?Fanów tego miska jest jeszcze niewielu i bardzo bym chciała Cię bliżej poznać.Loona,Ty też coś skrobnij!
Nie martw się, panienko (zaryzykowała) Felton, jeszcze trochę i utworzy się stały krąg wielbicielek (bo raczej nie -cieli ... choć), jak na każdym takim forum ... Kwestia cierpliwości :)
:) Taak, najczęściej tym kręgiem fanek jesteśmy "my" haha, no ale to i dobrze; to taka jakby Narnijska Elita...
Owszem, jesteśmy MY, ale tylko w filmach związanych z OzN. Choć inna sprawa, że spotykam Was przecież także i na innych forach. Choć ... niewielu. Właściwie to chyba tylko Christinkę <myśli> No, w każdym razie może nie założymy fanclubu, ale pewna "stałość" istnieje :)
No pewnie że istnieje.Wszystkie fanki Ben'a powinny się trzymać razem.Powinny też mieć miejsce na takie spotkania..Kotylion,o jakich Ty forach pisałaś?
Ha, a coś mi podpowiadało: nie zaczynaj :DD Na bierząco na Artemisie Fowlu, oczywiście OzN, Moseley'u i Skandarze, także na Liamie Aikenie i chyba, o zgrozo, Robercie Pattinsonie, ale to tylko dlatego, że nie chce mi się go wykasować z obserwacji :) No i blogi coponiektórych ... Czy coś jeszcze? <myśli> Być może, ale chwilowo nie pamiętam. Nie obrażę się jednak, jeśli ktoś wciągnie mnie w coś jeszcze, więc ... ;>
PS. Loona - chyba jednak nie tak całkiem różnie gusta ... :>> A niestety chwilowa amnezja odebrała mi pamięć co do adresu bloga mojego kolegi, a na GG nie wchodzę, bo coś się z nim ... no. W każdym razie postaram się.
Niestety, na pewno nie J-rocka :) Ale jeżeli usuniesz J, to jak najbardziej. Nie bardzo polskiej, choć i to się zdaża. Moze trochę alternatywnej, czegoś, co - co niezmiernie mnie cieszy - nazywa się indie rockiem ... Ale w sumie gubię się w tym nazwach, nie do końca rozumiem, po co komu ode do szczęścia. W każdym razie rock. A ty? A zespoły, poza Maną i Cafe?
Kotylion!Mogłabyś mi podaćmi linki do tych forum na których jesteś?I może jeszcze jakies ciekawe stronki o OzN.Będę Ci dozgonnie wdzięczna.Juz nie mogę się doczekać poniedziałku,kiedy to zobaczę na Jedynce OzN.Ja osobiście słucham wszystkiego,ale ostatnio najbardziej lubuję się w gotyckim rocku i "Nightwish" oraz ich byłej wokalistce Taylli (chyba dobrze napisałam!).A tak wogóle to życzę wszystkim wesołych świąt!
Ja życzyć będę chyba w niedzielę :)) Nightwish to chyba nie jest moja bajka ... A, pytanie, tak z grzeczności - czy przeszkadza Wam bardzo, jak na jakimś forum rozmawiamy zupełnie nie na temat? Pytam, dlatego że zawsze tak w końcu wychodzi i jeszcze możemy to powstrzymać i przenieść się z powrotem na Skandara albo Moseley'a ;> Więc?
Co do linków ... Umówmy się, że na pewno się gdzieś spotkamy, jako że "pracuję" głównie na OzN. No i Artemisie Fowlu, ale.
hmm AnCafe to mój ulubiony zespół ^-^, Moi Dix Mois( czyli zespół many) lubie :). z Japońskich to jeszcze Ellegarden, GazettE, Asian kung-fu generation, Gackt, Mucc, Panic*Ch jeeju naprawde tego dużo. jak ktoś chce wiedzieć więcej to niech napisze na gg 7679036 <lol> hehehe
Niewiarygodne jak wiele ludzi ostatnio poznaję, którzy słuchają Gackta :D (coś nie po polsku to zdanie, wybaczcie :D)
Kotylion - jeżeli to było pytanie do nas, to mi tam nie przeszkadzacie ^^
Mnie też nie,ale mogę pogadać z Tobą,Kotylion, na innych stronkach o OzN,zwłaszcza o Skandarze.Milutki chłopaczek!Ja składam życzenia już za wczasu,bo nie wiem kiedy znów tu zajrzę.Dlaczego te linki są jakąś tajemnicą?Cóż,może mi dopisze szczęście i spotkam Cię.Szkoda,że nie lubisz Nightwish.No ale ludzie maja różne upodobania.Zostawię dla Ciebie słówko na podstronce o Skandarze!Poszukaj!:D
Gackt też mi gdzieś przebiegł, ale to wszystko przez jednego kolegę :) A propos niego, jego blog o AnCafe to bodajże zwyczajnie http://www.an-cafe.wjo.pl , a o Manie podobnie, zmień jedynie an-cafe na mana :) Z resztą, jak wejdziesz na jeden, to zaraz znajdziesz bloga na drugi, tak to już robi :)
Linki nie są tajemnicą, zwyczajnie trochę ich dużo i mi się nie chce :) Propoznuję - jeżeli Ci bardzo zależy - wejść na mojego bloga, na obserwowane tematy i jechać, bo wszędzie, gdzie piszę/pisałam, to obserwuję. Dlatego jestem na bierząco i po wyjazdach mam zapchaną skrzynkę :DD
Kobitki, ponawiam prośbę, piszcie mi swoje maile na blogu, bo komuś w końcu te życzenia świąteczne muszę wysłać, czyż nie? ;>
:) a no Gackt jest mistrzem :P więc nie dziwne że go tyle osób lubi ^-^. Hmm a co do Narnii, macie zamiar oglądać na tvp1 w wigilie? ja napewno :D
Dobra,dziewczynki,jestem w przysłowiowym siódmym niebie!!!Weszłam sobie na stronkę o naszym Beniu i o mało nie zemdlałam jak zobaczyłam zamieszczone tam nowe fotki.Ten facet jest BOSKI!!!!!Jakbyście chciały sobie zobaczyć ten cudne zdionka,choć pewnie juz je widziałyście.Oto mała pomoc w wejściu do raju.
http://benbarnesfan.com/gallery/index.php?cat=4
Lepiej od razu posłuchajcie sobie całego wywiadu z Factory magazine, ja nie rozumiem go w całości i strasznie żałuję.
Co do życzeń - wszystkim wszystkiego naj ;*
No to miło. Chociaż wręcz cieszyłabym się, jakby był gejem, a dziwiłabym(/ię?) się, że nie ma dziewczyny. Tyle ze samego wywiadu chyba mi się nie chce czytać - mam wyjątkowo dużo do czytania po angielske ;]
Wiem, wiem, już 25. Ale i tak nadal WESOŁYCH ŚWIĄT! :)))
Mnie by szlak jasny na miejscu trafił jakby był gejem i nie chodzi mi tu o to że nie lubię tej orientacji seksualnej,Broń Boże,tylko że już całkowicie nie byłby do zdobycia.A co do dziewczyny,to na pewno szybciej czy później jakaś się pojawi.Takie hunk (ciacho) nie pozostanie długo samo.No i na stronie o Beniu jest filmik z You Tube!Ciekawe kto go wysłał?
Z pewnością nie ja. Co do geja - byłabym, jak mówię, wręcz szczęśliwa, bo do "zdobycia", jak mówisz, to on już nie jest, nie oszukujmy się, a tak przynajmniej pokazałby odwagę. No i byłby jakiś ładny gej do oglądania na dużym ekranie ;> Ale nie życzmy mu tego, bo ja wiem, może się obrazi czy cuś ...?
A, a dziewczynę przecież może już mieć, tylko rozsądnie ją chowa. Jeżeli tak - brawa dla niego tym większe i równie większy szacunek oraz lekka zazdrość. Ale tylko lekka, nie pierwszy to i nie ostatni raz ;>
Chciałam to właśnie napisać, że właśnie dlatego powinien zostać homoseksualistą. Ale jejku, przecież ta dyskusja idzie w dość dziwną stronę czy tylko mi się wydaje? ;>
Może ale dla nas hetero zapomnij o mnie na zawsze.Dziekować Bogu Benio nim nie jest!Nie zrozumcie mnie źle,ja nie mam nic do gejów,sama mam kumpli tej orientacji i uważam że gej to wymażony kumpel dla każdej dziewczyny.Na tym zamykam ten temat,bo Kotylion jak zwykle ma rację,nie o tym mamy tutaj gadać.
Poczekaj, poczekaj, ostatnie pytanie/prośba: wstaw przecinki gdzie trzeba, bo nie mogę pojąć tego zdania:
"Może ale dla nas hetero zapomnij o mnie na zawsze". Hm? Nawiasem mówiąc nie chciałabym Ci łamać serca czy coś, ale zapomnieć o nim w tymże sensie, jaki pojmuję, możesz chyba już ... :)
Pozdrawiam
PS. A ja bym chciała wreszcie poznać jakiegoś homoseksualistę <myśli>
Tak może wracając do Bena - on ma młodszego brata ^^ I w ogóle jest boski :P
http://www.elbakin.net/fantasy/news/narnia/Interview-avec-Ben-Barnes-a-Berlin2
OK, jestem masakrycznie leniwa i znów przeczytałam jedynie kilka pierwszych pytań :) Ale fakt faktem (oczywiście, że można, a nawet zapewne trzeba - aby nie stracić kontaktu z rzeczywistością - uznać to za niejaką idealizację), że to swój chłop .. ;>
Mi najbardziej podobają się te fragmenty:
Ben: Sergio Castellitto is wonderful!
An Italian journalist: Of course. He's Italian!
I have got a younger brother: Jack. He is now 23. Much cool than I am. Very lie back and easy going, and party animal. So I just try to be more like him. I take his advice.
Mwhaha, to może być ktoś jeszcze lepszy niż Ben? :>
Napiszmy do Bena i poprośmy wyjątkowo nie o autografy czy numer telefonu, a o zdjęcie i namiary na jego młodszego brata.
Rzadko używam tego sformułowania, ale teraz nic innego nie przychodzi mi na myśl - LOOOOL!
O zgrozo, już "ciachujecie"?? <krzyk> :D
Nie wiem, narazie widzę tylko jedno zdjęcie kolegi, [to na fw], w zadnym trailerze go nie widziąłam, poczekam na rozwój wypadków.
Apropos Skandara, to co u niego słychac?? :D