Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Skoro tak już wre na tym forum "OzN: Książe Kaspian", to może powiedzmy i Benowi coś miłego, na przykład że ma ładny głos albo coś ten deseń ... ;>> Oglądaliście może "Gwiezdny pył"? Dobry start ;>

Kotylion

U Skandara coraz lepiej :D Nie wiem czy oglądaliście któryś z tych filmów "promo", ale siedzi mi w głowie jego kwestia ("KING Edmund, actually" :D).

Amadis

szukałam informacji na temat młodszego brata bena i niestety nie wiele mi się udało znaleźć, oprócz tego,że ma na imię Jack, ma 23 lata i jest bardziej rozrywkowy od Bena, czego Benji mu zazdrości :P w ostatnim wywiadzie na pytanie jakie dziewczyny lubi odpowiedział krótko "funny" = zabawne, odebrałam to w sensie wesołe a nie rozrywkowe.
Mam pytanie Amadis: widziałaś CV opublikowane przez agencję aktorską do której należy Ben? ja jestem jego fanką od Stardust, czyli trochę wcześniej zanim się dowiedziałam,że gra Kaspiana. Bo jak zobaczyłam go w Gwiezdnym pyle to pomyślałam, czemu ten koleś nie gra głównej roli?? kim on jest?? jest znacznie lepszy od Charlie Cox'a.

owieczka

Nie, żadnego CV nie widziałam, acz chętnie zobaczę :D
Ja po Stardust wywnioskowałam, że Ben gra podobnie do Deppa.
(I piszę to chyba po raz 2248 ^^)

Amadis

zdjecie brata Bena?????

http://s292.photobucket.com/albums/mm1/noorhazfalinda/Ben%20Barnes%20brother/?ac tion=view&current=vlcsnap-2396265.png

Carolle

Ej, weźcież, przecież to po prostu on, żywcem wycięty kadr z premiery ..

Kotylion

"on tzn kto Ben czy jego brat ?:) mnie tam braciszek nie interesuje ... tak tylko na to trafilam i postanowilam wkleic dla zainteresowanych.
Pozdrawiam

Kotylion

a według mnie Ben wydaje się w porzo gościem. Miły i sympatyczny dla fanów, a jako aktor też był bardzo naturalny. Muszę też dodać, że mam słabość do długich włosów;];] a sam Ben zaczyna mi się coraz bardziej podobać:D czekam na jego kolejne role, bo jako Kaspian bardzo mi się spodobał. Nie tylko wizualne;p;p

pozdrawiam

Tarantinka19

Ja widziałam go jeszcze W Bigga Than Ben i uważam,że świetnie zagrał Cobbakę. Wczuł się w rolę i pokazał dużą dozę ironicznego humoru :) też czekam z niecierpliwością na jego kolejne role. Sam Ben jest otwarty i sympatyczny. Mam nadzieje,ze Hollywood go nie zeżre jak Orlando.

owieczka

Widziałam fragment Bigga than Ben i jestem naprawdę pod wrażeniem! film zapowiada się ciekawie, a w ogóle sam Ben też nieźle zagrał:) a przyznam, że początkowo myślałam o nim jak o słodkim lalusiu typu Zac Efron:D jakże srogo się pomyliłam:)

trzymajmy za niego kciuki;]

Tarantinka19

Właśnie zdjęcia z Bigga then Ben były pierwszymi, jakie zobaczyłam z nim...Chciałabym obejrzeć film, nie wie ktoś, kiedy wchodzi do kin i czy w ogóle w Polsce?

Yoitsdomka

Z tego co wiem, to narazie raczej nie wejdzie do POlskich kin. Ale można go dostać na dvd, można zamówić na oficjalnej stronie filmu lub na eBAY.!!!

Kotylion

Ja oglądałam Gwiezdny Pył.I Ben choć nie grał tam dużo to i tak ogromnie mnie zachwycił.
Coś miłego dla Bena...
Ma przepiękny głos i wokalny i taki naturalny.Naprawdę tylko go słuchać i słuchać.Uwielbiam piosenkę Leading me on-jest super!M.in. że śpiewa ją m.in. Ben.
No,co jeszcze dla mie Ben jest ideałem.A w OzNKK grał wspaniale.I był takisłodki...no ideał po prostu ideał!Kocham Go!!!

Ania17

Coś miłego?Ok...Ben uwielbiam Cię za to,że jesteś poprostu sobą,w przeciwieństwie to tych wszystkich pyszałkowatych hollywodzkich aktorów...You are so smart,beautiful and cute;)

Anua

Nie chce mi się szukać odpowiedniego tematu, więc piszę tu.
Dziwi mnie dlaczego wszyscy skupiają się na że tak powiem średniej roli w OzN. Ja osobiście nie mogę się doczekać Doriana Graya, a z tych bliższych projektów - Easy Virtue, który to film będzie miał premierę już 7 listopada w Wielkiej Brytanii.
Zwiastun:)
http://pl.youtube.com/watch?v=xDgWWH2xyeQ

Amadis

Tak zgadzam się. A swoją drogą to Ben wygląda bosko zakrywając się ciuchami.