Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
115 161 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

W związku z tym, ze Benedict ma przyjechać na krakowski festiwal mam pytanie, czy ktoś wie, w którym
dokładnie dniu festiwalu pojawi się Ben? I od razu moje następne pytanie: Czy ktoś wybiera się wtedy do
Krakowa?

Pikasia

Już dokładnie nie pamiętam na jakiej stronie o tym czytałam, chyba w dwóch miejscach o tym było :P
W sumie po tym co napisałaś, to aż dziwne, że nikt nie pokusił się o krzesło, na którym siedział :D

użytkownik usunięty
suunset

A skąd jedziesz? Również jadę jak Ty koczować pod kinem :)

jadę z Rzeszowa ;)

suunset

są już zdjęcia, Ben w Krakowie:) !!!!!
http://banedrivesmeinsane.tumblr.com/image/85137547422

zuzza8

ooo to na weekendzik się przyleciało :)
super, dopiero bedzie się w Krakowie działo
myślę, że BC chciałby zwiedzić nasz kraj i stąd pewnie to wcześniejsze przybycie
ten to ma życie :)

sun_luna

może pozna jakąś miłą polkę i bedzię w naszym kraju częściej xD

zuzza8

wolałabym aby nie poznawał
jak jest sam to chociaż jest nadzieja :-D

sun_luna

optymizm to podstawa :)

sun_luna

http://www.offpluscamera.com/informacje/szczegoly/informacje-64/benedict-cumberb atch-jest-juz-w-krakowie
Więcej Bena w Krakowie :)

zuzza8

Na twitterze można obserwować wszystko na bieżąco ;) twitter.com/CumberbatchPL

zuzza8

jakby ktoś nie wiedział, to jutro w DDTVN będzie Benedict ;)

suunset

ooooo dzięki za info :)

zuzza8

proszę bardzo :)
jakby co to jest o tym mowa w filmiku na stronie DDTVN, nie wklejam linku, bo nie chce mi się go tak rozdzielać, a inaczej się nie doda :P

suunset

oks oks, jeszcze raz dziennie

zuzza8

tzn dzięki xD

suunset

Ciekawe czy nagrali ten wywiad dzisiaj, czy może jutro przeprowadzą go na żywo gdzieś na Rynku..? :D (bo z tego co pamiętam, to rok temu przeprowadzali wywiady z aktorami koło Sukiennic)

finch93

no właśnie nie wiadomo, dlatego umówiłam się z koleżanką, że jak ja będę w tym czasie w Krakowie, to ona będzie oglądała DDTVN i w razie czego da mi cynk, czy to jest wywiad na żywo i gdzie go nagrywają :D

suunset

Mam podobny układ z rodzicami :D Ale w sumie i tak zamierzam się pokręcić po rynku, tak na wszelki wypadek :D

finch93

ja będę szła z dworca głównego pod kino, także chcąc nie chcąc i tak przejdę przez rynek ;)

suunset

No ja w zasadzie też xD

finch93

zaraz się okaże, że będziemy jechały tym samym pociągiem :D

suunset

A nie! Bo ja jadę autobusem :D Pociągom nie ufam xD

finch93

no w sumie też pociągom nie ufam, pewnie się spóźni z pół godziny co najmniej (odpukać) :P wolałabym autobusem, ale niestety żaden mi nie pasuje :D

suunset

To szkoda :/ A blisko masz chociaż do Krakowa? Bo ja na szczęście jadę z Katowic, a stąd są świetne połączenia z Krakowem xD

finch93

ja jadę z Rzeszowa, czyli pewnie minimum 3 godziny jazdy mnie czekają

suunset

O jejku! :( To współczuję, bo faktycznie masz kawałek drogi do pokonania..

finch93

no niestety, ale mam nadzieję, że przynajmniej mi się to opłaci :P

suunset

To będę trzymać za Ciebie kciuki w takim razie :D

finch93

Ja za Ciebie też :D powodzenia jutro! ;)

suunset

Dzięki i również powodzenia! :)

finch93

Wywiad na żywo na Rynku?? Jeśli by się jutro odbył to mogę czekać tam cały dzień :D Pamiętasz może jaka pora, przed czy po premierach?

aishaa1508

Tak tylko strzeliłam w tym wywiadem na żywo (albo inaczej - to moje takie pobożne życzenie :D), ale głowy nie dam sobie uciąć xD
Natomiast tak czy inaczej wywiad zostanie wyemitowany od rana, bo Dzień Dobry TVN trwa chyba do 11 jakoś ;)

finch93

trwa dokładnie od 8:30 do 11:00, jeśli się nie mylę ;)

suunset

A możliwe - ja nie oglądam telewizji, więc aż tak dokładnych informacji nie posiadam xD

finch93

ja też, nie oglądam TV, tylko akurat dzisiaj oglądałam DDTVN, bo myślałam, że będą COŚ O Benku mówić :D

suunset

Haha no ja w tym czasie niestety pisałam kolokwium >.< W ogóle to jutro powinnam być na takiej jednej konferencji naukowej, ale cóż... są rzeczy ważne i ważniejsze :P

finch93

Święta racja! :D

finch93

To jest marzenie.. :D na ile procent obstawiasz, że uda się go zobaczyć pod kinem? ;)

aishaa1508

Ogólnie rzecz biorąc staram się być optymistką xD Więc może jakieś 70%? :P

finch93

Trzymajmy się tych 70%, mam nadzieje, że nie zapomni o nas. Na stronie off'a pisali, że jak byl na wiśle to odwiedził statek na którym byli uczestnicy festiwalu, to może nam też wyśle choćby skromny uśmiech :D

aishaa1508

Też widziałam filmik z tego jego rejsu po Wiśle ;) Oj, na uśmiech na pewno możemy liczyć :D Może nam jeszcze pomacha chociaż xD

finch93

Jeśli tak się stanie to będzie piękny dzień :D

aishaa1508

Ja się łudzę, że Kraków ponownie przyniesie mi szczęście, ale jutro wszystko zweryfikuje xD
W każdym razie bądżmy pozytywnej myśli :D

finch93

I jak, udało się wam go zobaczyć albo wejść na sale? :)

aishaa1508

Ja byłam:)- uprzejmy, szarmancki, skromny i zabawny. A do tego nieziemsko przystojny!

yeux_noirs

ja jedynie widziałam wywiad w DDTVN z Krakowa, byłam zaskoczona, że odbył się w jakieś sali ale potem się domyśliłam, że chyba odbył się w trakcie lub krótko przed lub po tym jak BC dostał swoją nagrodę, bo był ubrany w garnitur co o 10 rano nie jest chyba takie codzienne. Fajnie przeprowadzony wywiad w TVN , zupełnie inny niż robiła go Wędzikowska przy okazji Hobbita, jak to wiele zależy od pytającego :) mam nadzieję, że polubi polskę

aishaa1508

Taaaak! Widziałam go! Aż 3 razy (dwa razy dzialił nas jakiś metr odległości :D ) w tym dwa razy w innym outficie :P W sumie szkoda, że szanowni organizatorzy tak wykiwali fanów, oszukując ich, że Benedict pojawi się za "2 godzinki", jak będzie wychodził z kina pod Baranami i wtedy napewno da nam autografy itd. A po 3 godzinach poinformowali nas, że Benedicta już nie ma, bo wyprowadzili go bocznym wyjściem -,-

finch93

a jak się zachowywał wobec fanów?

sun_luna

No właśnie nie mieliśmy się okazji przekonać. Na początku złapaliśmy go pod hotelem, jak szedł na wywiad. Ale miał mało czasu, więc powiedział tylko "later". No to czekaliśmy. Jak wyszedł z wywiadu, to dał autograf może z 5 osobom (na jakieś 20) i szybko wsiadł do samochodu, bo był spóźniony na pokaz 'Little Favour'. Tam ponoć też go szybko wepchnęli do środka, ale powiedział fanom, że wyjdzie do nich później. Okazało się jednak, że wyszedł tylnym wyjściem... No i później była sytuacja spod tego Kina pod Baranami. Więc ciężko mi powiedzieć, jaki był wobec fanów, bo tak naprawdę nie mieliśmy okazji z nim porozmawiać nie nic :( Ponoć to wina jego agentki, która zabroniła mu jakiegokolwiek kontaktu z fanami, z co podobno Benedict był na nią wściekły.

finch93

Mi się udało wejść na salę bez biletu, co prawda skończył się już wtedy pokaz filmu ale wywiad trwał, więc przez około 30 minut mogłam słuchać jego cudownego głosu :D w jakim hotelu był i jak ci się udało o tym dowiedzieć?