W związku z tym, ze Benedict ma przyjechać na krakowski festiwal mam pytanie, czy ktoś wie, w którym
dokładnie dniu festiwalu pojawi się Ben? I od razu moje następne pytanie: Czy ktoś wybiera się wtedy do
Krakowa?
u mnie niestety jest tak samo, przeważnie nikt nie wie kto to jest, a jak już wiedzą to albo go nie lubią albo nie rozumieją mojej fascynacji nim :D
karnetu nie kupuję, bo w Krakowie będę tylko w sobotę, wiec mi się nie opłaca. Z drugiej strony jednak trochę żałuję, bo to przekreśla szanse na wejście na Little Favour i spotkanie z Benem, ale niestety nie można mieć wszystkiego... A Ty kupujesz karnet i bilet?
Nie... jesli kupie karnet to i tak nie daje mi pewnosci ze dostane bilet... to bedzie jedna wielka walka o bilety... choc sa jeszcze szanse na kupno przez internet, ale zapewne nikłe... Jade sie przejade. Moze bede miała szczescie i go spotkam na ul...
Na wszelki wypadek nie nastawiajmy się, że na pewno go spotkamy, w razie czego będzie mniejsze rozczarowanie :P zawsze możemy się pocieszyć tym, że jesteśmy w tym samym czasie w tym samym mieście co Ben, no i że oddychamy tymi samymi spalinami co on :D
@Kinuska Ty z Lublina? No to uważaj bo tu jest bardzo potężnie rozbudowany fanklub Benedyktowy :P Niestety ja i friends nie możemy jechać :/
No bo pisałaś wczesniej, że w Twojej mieścinie jest ok 3 osób które znają Bena ::D A to bardzo wielka nieprawda, bo nas w Lublinie i okolicach jest bardzoooo dużoooo :D Można nas było zobaczyć - a raczej usłyszeć na Coriolanie i Frankensteinie w Multikinie :D
Eh A nie mógłby przyjechać do Warszawy?? Też go chcę zobaczyć, a do Krakowa nie będę jechać....
Czy myślicie, że jest szansa, że odwiedzi Warszawę?
O to do Gliwic też niech wpadnie, albo chociaż do Katowic!
Już to widzę: siedzę na angielskim w sobotę na uczelni, kukam znudzona za okno, a tam Benedict! He, he :D
Oh, lepiej nie, bo dostaję głupawki :D
Zdaje się, że wzięliby mnie już totalnie za wariatkę jakbym się jarała, a oni nie wiedzieliby o co mi chodzi, bo zdaje się, że jestem jedyna taka "stuknięta" w tej grupie :D
Mam nadzieję, że odwiedzi Warszawę. A jakby to zrobił po 15 maja to już w ogóle byłabym szczęśliwa. W innym wypadku nie jadę, bo mam maturę :/
Gdyby jednak pojawił się w Warszawie to nie umiem przewidzieć swoich reakcji.
Postaram się nie zachowywać jak fanki Beatlesów w czasach Beatlemani.... Ale to nigdy nie wiadomo
... obejrzałam "Little favour" i nie jestem przekona czy ten film zostanie dobrze odebrany... chyba lepsze wrażenie zrobiłby inny film krótkometrażowy odpowiedni na ten moment tj.:" Inseparable" tez zBenem
no nic, zobaczymy
ale on się pojawia jako producent chyba, nie aktor?
a " Inseparable" to tylko słodka etiudka i to stara bardzo
myślę, że w obydwu rolach poniekąd bo producentów tego filmiku było 5 , BC nie był wymieniony jako główny a rola główna została odegrana.
Tak wiem, że etiudka ale .... jakoś nie pasuje mi gość, który przyjeżdża po raz pierwszy do Polski i podaje nam taką fabułę
Generalnie mam takie wrażenie, że jeszcze kilka miesięcy temu wogóle by o nim nie pomyśleli a teraz ze względu na gorący okres dla BC zaprosili go bo fajnie aby i do nas zajrzał.
Jestem ogromną fanką BC więc nie jest to co napisałam wycelowane w niego, tak poprostu czuje
może BC ma też inne ambicje i jest dumny z tej fabuły, skoro ją wyprodukował i w niej zagrał
a festiwal ma swoją renomę, więc opłaca się obu stronom
Wydaje mi się, że na tym właśnie polega rola producenta: na promocji swojej produkcji. A reklamową siłą firmy producenckiej są nazwiska jej właścicieli. Trudno mieć żal do Benedicta, że promuje swój debiut producencki, korzystając z tego, że jest znany i popularny jako aktor. Trudno dziwić się organizatorom festiwalu, że zapraszają kogoś o gorącym nazwisku.
Osobiście wolałabym, żeby w Polsce pojawiła się wraz z nim ekipa "Sherlocka" czy choćby "Piątej władzy", ale bardzo cieszę się, że w ogóle przyjedzie. Poza tym Benedict wielokrotnie wspominał, że aktorstwo jest tylko jedną z dziedzin, jakie go interesują. Mam nadzieję, że nie raz będziemy go gościć właśnie jako producenta, a być może jako pisarza...
... może i macie rację
poprostu mnie jakoś ta akurat jego produkcja nie pasuje na pierwszą wizytę ...
tak jak napisałeś, fajniej by było go pierw zobaczyć jako SH wraz z ekipą a później by mógł sięgnąć po cięższy kaliber i będący już bardziej jego :)
ja chciałabym zobaczyć to co rysuje bo czytałam, że to też to potrafi z całkiem ciekawym skutkiem :)
http://www.express.co.uk/news/showbiz/407006/Who-knew-he-was-an-artist-Benedict- Cumberbatch-draws-self-portrait-for-charity
Wszelkie szczególiki pod tym linkiem na tumblrze Sherlock-Polska http://sherlockpolska.tumblr.com/post/84164225780/information-masterpost-about-b enedict-at-off-plus
musisz mieć karnet, i jutro od godziny 10 rano w kinie pass kijów, w centrum festiwalu i na stronie internetowej wykupuje się bilety zerowe:)
A ja to tylko mam nadzieję, że będę mogła później znaleźć jakieś dobre jakościowo wideo z tego spotkania =)
Hejo! :D
Kto jedzie do krk bez biletu żeby czekać przez kinem i czekać na cud?
Jak myślicie-Ben wyjdzie do nas? Przed/po spotkaniu?
Ile wypadałoby być przed spotkaniem?
Jakoś chce się zorientować o której muszę tam być. ;-; Zupełnie nic nie wiem. A tu przecież za 2 dni! (ojeżutoniemożliwe)
Ja jadę bez biletu i zamierzam koczować przed kinem, licząc na to, że może Ben się pojawi :P w Krakowie będę gdzieś tak koło 8, wiec myślę że gdzieś tak koło 9 - 9:30 będę pod kinem ;) (mam nadzieję, że o tej godzinie będzie można jeszcze sobie znaleźć dobrą
miejscówkę)
ja kupiłam karnet, i jutro rusza sprzedaż biletów zerowych o godzinie 10. po seansie będzie wywiad z Benedictem ale wejść można tylko z biletem:)
to skoro masz karnet, to może uda Ci się zdobyć bilet ;) w każdym razie życzę powodzenia ;) ja karnetu nie mam, ale próbuję coś zdziałać w konkursie na fb. Niestety moje szanse bliskie są zeru, ale mówi się trudno :P
haha, to Ty jesteś tą dziewczyną, o której było napisane w jakimś artykule, że po spotkaniu weszła na scenę i chciała sobie wziąć szklankę z której on pił? :D jeśli to Ty, to nie pozwolili Ci zabrać szklanki i zamiast tego wzięłaś butelkę, czy po prostu było więcej takich osób? :D
Ja też byłam na spotkaniu, udało mi się wejść pomimo braku wejściówki :P