Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 774 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

No nie mogę sobie go wybić z głowy po obejrzeniu Star Treka, ktoś też ma tak samo, może ktoś ma na to jakieś lekarstwo, środek filmozabójczy ? albo no nie wiem co...
ale chcę więcej, oj tak chcę więcej

polećta coś z nim gdzie też jest niezłym badassem?

( tak kolejny topic do rozchwalania, siania offtopu ach jaki to on cudowny, no i co z tego ? tak mało mamy uciech w życiu, bezrobocie szaleje, matki dzieci zabijają, policjanci nie dają mandatów tylko na obiad się umawiają, świat stanął na głowie, że przynajmniej to nam sie powinno należeć by móc walnąć posta wychwalającego aktora, bo tu to oj oj no mamy co zachwalać).

użytkownik usunięty
Pamela16

no to była prawdziwa tęsknota w oczach, aż mi sie tak jakos przykro wtedy zrobiło.

Mi zawsze w takich chwilach jest przykro. A wtedy jak R tak prosił by się odwróciła to czułam jego ból. Już myślałam, że nigdy się nie zejdą.

użytkownik usunięty
Pamela16

Miałam ochote jak tak z lekka z liścia strzelić jak go potraktowała gdy wyznał, że ją kocha :P

Ni tylko Ty miałaś ochotę :D Ja jeszcze miałam ochotę zrobić tak z żoną Johna Portera w Strike Back. Ta to dopiero była szmatą. Czy Richard musi zawsze trafić na takie szuje?

użytkownik usunięty
Pamela16

hehehe przyciąga same złe kobitki :D a ten film tez mam do nadrobienia w ogole duzo mam do nadrobienia ze nawet nie chce o tym myśleć

aha dzięki sama wiesz za co :)

Ja już nie mam nic do oglądania z R :( wszystko obejrzałam :D Strike Back to genialny serial :) A Richard jest tam niesamowity :) Nadrabiaj i to szybko :D

Nie ma za co mi dziękować :)

użytkownik usunięty
Pamela16

Osz Ty kiedy ja Cie dogodnie, ale jak dogonie to będą daki na Ryśku :P bo tutaj to tak trochę nie pasuje xD

Jak juz obejrzę większość se założe temat na Ryśku do pogawędek tego typu tak jak tutaj o Benie.

jest jest :D

Dogonisz dogonisz :) Tematy na forum Ryśka ucichły. Tu są tematy wyłącznie o Beniu :D

Koniecznie musisz założyć temat :)

Nie ma :D

użytkownik usunięty
Pamela16

No właśnie tak patrzę, że coś towarzystwa nie ma i nie ma tam z kim za bardzo poplotkować :D

Tak jak mowię nadrobię, zakładam temat i gawędzimy

No dobra nie będe się spierać, Ty wiesz lepiej ;D

Jak tam mogły Rysia opuścić :D ja bardzo chętnie lubię plotkować o Rysiu :D

Trzymam Cię za słowo :)

Ta "sprawa" dalej się ciągnie :D

użytkownik usunięty
Pamela16

No mówię, plotki się zaczną oj się zaczną się, a może byś no zrobiła taki blog i notke w ktorej oceniasz jego filmy i opisujesz co myślisz o jego kreacjach ?

Muszę w takim razie go dotrzymać ;D

I będzie się ciągnęło jak flaki z olejem, ale nic to, trzeba to zlać ;D

Miałam taki pomysł z blogiem, ale nie jestem w tym dobra :D

Lepiej to zostawić :D

użytkownik usunięty
Pamela16

To jak obejrzę to może troche pomoge i podpowiem co Ty na to ?

masz racje

może razem coś byśmy stworzyły? :)

użytkownik usunięty
Pamela16

jestem jak najbardziej za, ale stworzymy to u Ciebie, bo ja juz mam az za duzo tych notek xD

ok nie ma sprawy :)

użytkownik usunięty
Pamela16

Dobra dobra bo my tu tak o tym Ryśku a to temat o Benie ;P

ale tu tez mam kłopot bo za dużo filmow nie widzialam, nie lubie takich sytuacji, kurde chce to nadrobic

a moze mnie nie byc przez jakies 2 tygodnie, cos kolo tego, po tym czasie przyjde z pomysłami :)

Ja za to Benie dużo nie wiem :)

Nadrabiaj, bo warto :D

Ja też mogę wybyć na wakacje. Ale jeszcze dokładnie nie wiem :)

Pamela16

Chodzi o Richarda Armitage? Teraz to zdałam sobie sprawę, że jeszcze go nie widziałam. Musze to nadrobić i zapewne potem dołączę do plotkowania o nim;)

Roksolana_13

Tak chodzi o niego :) Nie idź w tamtą stronę, bo się z niej nie wydostaniesz :D Szybko do nas dołączysz :) Zobaczysz :)

Pamela16

Twoje ostrzeżenie jeszcze bardzie zachęca mnie, żeby jednak iść w "tamtą stronę" "D

Roksolana_13

To za niedługo witam w gronie uzależnionych od Richarda :D

Świetnie, ze założyłaś taki temat:) Można się pozachwycać cudownym Benkiem:D

użytkownik usunięty
Roksolana_13

Tu jak najbardziej można się nim zachwycać, a jak ktoś nas nazwie wyposzczonymi siksami, to będziemy sie jeszcze bardziej zachwycać - mamy do tego prawo w tej okropnej szarej rzeczywistości!

Dokładnie:) A co tam, niech nas nazywają jak chcą, jakie to ma znaczenie?

użytkownik usunięty
Roksolana_13

żadnego, ale wiesz hejterz gonna hejt !

Pewnie, że mamy do tego prawo :) Póki nie pojawi się tamta rozhisteryzowana panienka, czyli Diana6echo (dla mnie ona już zawsze będzie histeryczką).

użytkownik usunięty
xena_4

histeryków jeszcze da się przeżyć, ale chamskich naprawdę chamskich trolli to już niet :P wystarczy spojrzec na forum Hobbita chociażby

użytkownik usunięty
xena_4

http://www.filmweb.pl/news/Gary+Oldman+za+kamer%C4%85+dramatu+z+Cumberbatchem+i+ Fiennesem-96586

nowy świetny news^

Dzięki Tobie ten dzień stał się jeszcze piękniejszy :) Fiennes i Cumberbatch w jednym filmie... Czy może być jeszcze wspanialej? :)

Dziękuję za newsa i serdecznie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
xena_4

no właśnie ja też jestem rozanielona tym newsem, dwóch takich aktorów, a przed kamerą ktoś kogo też uwielbiam aktorsko czyli Gary Oldman. To trzeba będzie zobaczyć, czekam na większe info o tej produkcji

również pozdrawiam :)

To będzie bardzo smakowity seans :)

Swoją drogą, Ben w tym roku wyjątkowo nas rozpieszcza. Mnóstwo filmów z jego udziałem, plus zbliżająca się premiera nowego Sherlocka... A w październiku na chwilę w kinach w UK wróci Frankenstein :)

użytkownik usunięty
xena_4

Już prawie się nie moge doczekac ;)

dokładnie sporo tych filmow, a rok dalj mnie intruguje Imitation Game

i kolejny news http://www.filmweb.pl/news/Benedict+Cumberbatch+maltretowany+przez+duchy+Guiller mo+del+Toro-94549

haha, a horrory to ja lubie

A to ja już wiem od jakiegoś czasu z tego forum http://www.iamsherlocked.fora.pl/
Zapiszesz się tam? Są tematy zarówno o serialu Sherlock, jak i samym Benie :) Polecam :)

użytkownik usunięty
xena_4

Czy Ty mi już wcxześniej jakiegoś forum nie proponowałaś ? :) może się zapiszę, ale tak znajomi mnie namawiają na lastfm, a ja jakoś tak wchodze na fw i sie juz uzależiłam xD

Chyba kiedyś już proponowałam tamto forum, ale i tak polecam. Fajnie tam jest :)

użytkownik usunięty
xena_4

tak proponowałaś, jak bede miala wiecej czasu to się tam udziele :)

Będzie bardzo miło powitać Ciebie w naszych skromnych progach. Serdecznie zapraszam :)

Witam :) dziś akurat sobie wchodzę na profil Bena, a tutaj taki cudowny temat :) jak tu się nie zachwycać taką osobą- spojrzenie, głos! (A co, jak już szaleć, to szaleć :)) zatem z chęcią dołączę do Waszego grona :)

Nimfadora_2

Jeśli Jesteś fanką cudownego pana, jakim jest Ben, to również i Ciebie zapraszam na forum http://www.iamsherlocked.fora.pl/ Wszystko o serialu, oraz oczywiście o grających tam aktorach ( w większości o Benie i Martinie).

xena_4

Cześć Xena, dawnośmy się nie widziały :) dzięki za zaproszenie :)

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

także temat specjalnie dla wychwalania go, bo w sumie to jest za co xD

http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2012/09/liv-tyler-be nedict-cumberbatch-movie-date.jpg

użytkownik usunięty
Mr_Krytyk

to jego dziewczyna ? ;)

Stanowczo nie...

Na sto procent nie. To już prędzej można podejrzewać ją http://31.media.tumblr.com/29706f5046af270206ce94dd2db7fb35/tumblr_ms8vet7i181qd ghnpo3_400.jpg
Albo ją http://i.huffpost.com/gen/1268801/thumbs/o-BENEDICT-570.jpg?1

użytkownik usunięty
xena_4

heh , ja po prostu nie poznalam ze to Liv Tyler, tylko tak sie spojrzalam przelotnie nie przyglądałam się heh

A co powiesz o pozostaych...hmm... propozycjach, które dalam powyzej? :D

użytkownik usunięty
xena_4

skurczybyk wysokie lubi :P

sam wysoki, więc się nie dziw :P