Masz rację. Mi też w "21 gramach" w scenie, w której siedział pochylony na łóżku strasznie przypominał Brada P.
Nie tylko twoje złudzenie :P Rzeczywiście ma jakąś małą cząstkę z Pitta, ale dla mnie jest o wiele bardziej ciekawszy i ujmujący z urody niż w.w. :)))
Jest świetnym aktorem, po prostu genialnym, jak go widzę, to oderwać wzroku już nie ma szans ;)
Benicio Del toro jest świetny.przez ostatni tydzień obejrzałam chyba z 6 filmów w których zagrał.Do Pitta może nie jest za bardzo podobny ale tez przystojniak;D Kiedys gdzieś przeczytałam opinie jakieś dziewczyny która napisała,że Del Toro jest stary i obleśny...to przykre jak niektórzy oceniają kogos tylko za wygląd:(
zgadzam sie a on nie jest chyba modelem tylko aktorem!!!!!!!!!!!!!
coraz cześciej mi sie wydaje że Brad P ma tyle fanek bo jest po prostu przystojny, a w tym zawodzie nie o to chyba chodzi!! no ale coź taka kultura piękna i lansowania coraz to szczuplejszych super modelek!!!
Bardzo rozbawiło mnie to co napisała ta dziewczyna o której wspominasz. Wcale mi nie jest przykro, pomimo mojej fascynacji Benicio i jego pracą. Widocznie ona lubi małych, zniewieściałych chłopców, a nie przwdziwych mężczyzn... :P
ta.. dokladnie, w 21 gramach, naprawde przypominal brada, tyle tylko, ze moim zdaniem jest ow iele bardziej intersejuacy, nie jest jakims wytapetowanym lalusiem z silikonem w policzkach, nie ma wymuskanej fryzurki, taki po prostu naturalny, piekny na swoj sposob facet. jako aktor swietny.
Odniosłem to samo wrażenie podczas ogladania 'Nadbagażu'. Wtedy myslałem, ze to Brad (a oglądałem daawno). A jak go zobaczyłem niedawno w filmie 'Fan' to musze przyznać, że naprawdę jest do niego podobny, choć trochę młodszy i jednak starzej wygladający (widząc go można by pomysleć, że sięgnął 50-tki). W sumie nie taki zły, ale niepowiem, czy go lubie, bo nie widziałem z nim zbyt wielu filmów...
Pozdr
o tak, w jednej scenie z '21 gramów', gdzie Benno ma czapkę na głowie, wyraźnie kogoś mi przypominał. a Wy uświadomiliście mi kogo. :) pozdrawiam ;)
Bez kitu!!!!!!!!!!
Myslalam ze tylko ja mam takie ''złudzenia'', ale widze ze nie jestem sama!!! W ''21 gramach'' był bardzo podobny do Pitt'a.Podobna mimika,sposób mówienia...Poza tym świetny aktor.
pozdr.
jesli juz to nie on do Brada, a ten chlystek Pitt do niego! Pitt w calej bogatej filmografi mial moze 5 dobrych rol, a del Toro? co film to swietna gra!
ja wiem czy tak 5... nie cierpie brada pitta jako osobę i jako aktora, ale czasem mu sie uda cos ciekawego stworzyc... moze to tylko zasługa genialnie napisanej roli...
Nie no... Pit to tez dobry aktor. np Snatch, albo Fight Club czy nawet 7 lat w Tybecie. To ze wyglada jak Ken od Barbie, nie znaczy ze to cienias ;)
Muszę przyznać, że gdy po raz pierwszy zobaczyłam Del Toro, od razu pomyślałam, że to jakiś krewny Pitt'a... Podobne odczucia mam kiedy widzę Tommy'ego Lee Jones'a. Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z Josh'em Hartnett'em ;) Tak więc nie jesteś sam w swoich złudzeniach :) Zresztą widać to po komantarzach:) Pozdrawiam
Na początku filmu Snatch myślalem że to Pitt gra, a to jednak był on hehe ;]] Dopiero potem pojawil sie Pitt który jest naprawde DOBRYM aktorem i gra w naprawde DOBRYCH filmach ;] (7, Fight Club, Snatch etc.) Co do Benicio del Toro to do jego gry równiez nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobry aktor ;]
MIałem to samow Przekręcie, wiedziałem, że Pitt jest gdzieś obsadzony, ale dokładniej? Też myślałem, że to on i najlepsze, że przez sceny w nocy w chyba 10minutach "nożownika" myślałem, że to Bradd PiTT!
Pitt był dobry w "fight club", "snatch", "dwanascie małp", ale zauwazyliscie, ze wszystkie te role to role dziwaków i ekscentryków. I w takich rolach jest swietny bo jako amant filmowy, kochanek czy super bohater jest drewniany.
zgadzam z się z przedmuwcą (co do Pitta) a co do Benicio no podobieństwo jest ale talent nie ten sam . Dla mnie Del Toro swoją grą pokazuje o wiele wiecej:)
Co racja co racja Benicio w 21 gramów baardzo przypomina Pitta, aż chciałoby się zobaczyć jakiś film w którym reżyser wykożystałby to ich podobieństwo (wiem,że grali razem w Snatch, ale nie o to mi chodzi), moze jakiś przyrodnich braci...cute!!!
mi też przypominał Brada Pitta
co ciekawe jest od niego młodszy 4 lata :D
..........................................
Ja nie dostrzeglam tego podobieństwa mimo, ze oglądalam ów film 6 razy, ale pominąwszy. Wedlug mnie pan Toro to aktor swiatowej klasy, świetnie odnajduje sie zarowno w filmach ambitnych np. 21 Grams jak i w tych bardziej komercyjnych. Podziwiam Go i cenię, szczegolnie za upór z jakim dążył do aktorstwa opuszczając Puerto-Rico. Pozdrawiam wszystkich fanów Benicio i zachęcam do jutrzejszej lektury w TVP.
Zaskoczyło mnie to porównanie. Ale jest taki film, w którym to podobieństwo rzeczywiście może być widoczne. Ten film ro "Fan".
.. a mnie siostra wyśmiała, gdy spytałam, czy to czasem nie Bradzio... :P
.. jednak coś w tym jest ^^
Dla mnie to on jest znacznie bardziej niz do Pita podobny do Delona, gdy tamten mial tak okolo czterdziestki - ale ja jestem wiekowa kinomanka i A.D. pamietam. Del Toro byl niesamowity w "Obietnicy" - zupelny odjazd. Tylko kompletnie niepodobny - nawet do siebie. Pozdrawiam.
Bradman coś Benek blado wyszedł na tej fotce, zawsze taki opalony na filmach portorykaniec, a tu chyba śniadania nie zjadł przez sesją hihi :)
Ale tu brednie lecą xD. Brad Pitt starszy o 4 lata więc siłą rzeczy Del Toro do niego podobny nie odwrotnie (jak ktoś rzekł). Tym bardziej, że Brad szybciej zaczął, szybciej stał się sławny i ma trochę więcej filmów na koncie. hmm aktorstwo porównywać zawsze ciężko. Oboje dobrze grają, jednak Pitt ma to nieszczęście, że wszyscy go oceniają przez pryzmat 'ładnej buźki'. Kilka świetnych ról było, tj. w '12 małp', 'Fight Club', 'Babel', 'Przekręt', '7 lat w tybecie', 'uśpieni'. Tu nie tylko wyglądał i eksponował 'sylikonowe policzki' ale i świetnie grał.. Znacznie sławniejszy mimo to niedoceniony, Del Toro doceniony, ale drugoplanowy przez co nieznany zbytnio - chociażby w Polsce...
eh.. no i tez ich pomylilem w przekręcie. po dziś dzień sądziłem, że Pitt grał dwie role.. Cygana i czteropalcego hehe. No, ale Del Toro to się tam nie nagrał.. Usta, nos, budowa szczęki i linia włosów podobna. Lecz Del Toro mimo, że młodszy to bardziej zmarszczony i 'zworkowany' pod oczami.
Nie jest źle, a ja gejem nie jestem ^_^. Nie widziałem też filmów z jego udziałem gdy był dużo młodszy, ale ocenie później ;). Mimo wszystko i tak nieźle się trzyma
Ja ostatnio widziałam "Nożownik"i"Przekręt" dość dobry, szkoda, że mało Benicia. Poluje na "21 grams" ponoć dobry film, polecasz? :)
W "Snatch" na poczatku gdy kradna diament wyglada niemalze jak Pitt, zwłaszcza ze obaj w tym filmie maja dlugie wlosy, Pitt i Benicio
http://cityrag.blogs.com/photos/uncategorized/brad_pitt_benicio_del_toro.jpg
i niech ktoś mi powie, że nie są podobni...