Uważa siebie za jakiegoś pięknisia którym nie jest.Prawdziwi przystojniacy tacy jak Clark
Gable czy Errol Flynn nawet nie zauważyli że są przystojniakami. Dopiero zauważyła to kinematologia.To były prawdziwe ciacha,a nie ten Brad Pitt
Raz, że on ma taką urodę młodzieńczą, dwa że mimo iż dba o siebie to dalej wygląda jak facet, a przy tym z tego co widać po rankingach kobiety uważają go za przystojnego - nie jest lalusiem jak CR7. Dba o siebie ale przy tym pozostaje męski jak Beckham i każdy normalny facet w tym Clark Gable czy Errol Flynn.
Jestem facetem, przy tym homofobem, uczulonym na lalusiowatych facetów a Pitt to obok Pacino i De Niro mój ulubiony aktor, i uważam że ma ogromny talent - ba nie ma aktora przed 50 rokiem życia który dorasta mu do pięt. Pitt jest genialny, i z każdej roli potrafi coś wykrzesać. Tylko niewidomy może tego nie dostrzec.
Troche cie nie rozumiem skad ty wiesz ze jest takim narcyzem wyczytales to gdzieś (source pls) to inni raczej oceniają o popularnosci i stwierdzaja o urodzie jegomościa
Jestem hetero mnie sie nie pytaj ale wedlug magazynow People GQ jest uwazany za seksownego niektóre sikaja na jego widok to przeciez Brad Pitt
Co do aktorstwa trzyma poziom choć wcześniejsze kreacje bardziej zapadly mi w pamięć
Nie ma co gadać przystojny to on był i jest ale aktor z niego średni. Zawsze irytowała mnie ta jego walka o role Bad Boyów. Z takim wyglądem poprostu odbiera takiej postaci wiarygodności. Moim zdaniem do roli cygana w słabym "Snatch" mógł troszke się chociaż zapuścić bo to były brudasy i alkoholicy. Krata na brzuchu i jego buźka zabierała wiarygodność postaci, z twarzą nic nie zrobi ale kratę mógł sobie darować. Wydaje mi się, że dlatego właśnie, pomimo prośb i chęci z Brad'a strony np. Tarantino nie był długo zainteresowany wpsółpracą z nim bo do swoich filmów nie szukał pięknisi a rola Aldo w bękartach to dana mu była : "a niech już ma bo mnie zamęczy" i wypadł słabo moim zdaniem.
Jest obecnie jednym z najlepszych aktorów, więc nie pisz, że jest żałosny. A wygląda zajebiście, zwłaszcza w długich włosach!
Weź człowieku co ty w ogóle gadasz?
Żałosny aktor bo uważa się za pięknisia? A co ma piernik do wiatraka?
Niby czemu miałby się nie uważać jak non stop wygrywa plebiscyty na najpiękniejszych na świecie. I tak pozostaje przy tym skromny a że dba o siebie to dobrze chyba nie. Ja bym flei nie chciał oglądać.
A AKTOREM JEST GENIALNYM - tak dobrym jak Pacino, Hopkins czy Brando
Takie żałosne przygłupy jak ty powinny być trzymane na smyczy..... Twój cukierek zalatuje śledziami.... Dla takich prymitywów jak ty jest Nicholas Cage, a nie Brad Pitt.
To jeden z najlepszych aktorów w historii kina. Ma o wiele bogatszy repertuar niż Brando. Jest rewelacyjny w każdym filmie, bez względu na gatunek. Tylko debil będzie go oceniał wyłącznie z uwagi na urodę. Facet jest zabójczo charyzmatyczny i uzdolniony. To aktor, który ma wszystko, ma dosłownie wszystkie atuty!
Rozumiesz idioto?
Ja? ;-) Rozumiem, że nie chodziło Ci o mnie. Chodziło Ci, że JAKIŚ NIEDOROBIONY KTOŚ musi być niedojrzały lub zazdrosny, jeżeli ma tak durne poglądy, jak np. przygłup powyżej o rybim nicku... i tu się zgadzam! :-)
Brad to aktor totalnie wszechstronny, bije Brando, de Niro, Nicholsona, itp. sławy... Po prostu rewelacja.
Nie ma Oscara :-) To dowodzi kto rozdaje Oscary, jakie łajzy o tym decydują... Za to Oscara ma drewniany i beznadziejny Cage, Oscary ma też Tomek Hanks...Oscar dziś o niczym nie świadczy, jak Nobel.
pzdr.
Brad jest dobry ale Brando był świetny - bardziej wszechstronny, oryginalny, zaangażowany, wyrazisty!
Otrzymywał ciekawsze role - nie wiem czy Brad zagrałby koncertowo tak wielkie role jak Marlon
w "Tramwaju..." czy w "Viva Zapata!".
Marlon w wieku 20 lat już "wymiatał" na Broadwayu podczas gdy Brat w tym wieku pozował dla
kolorowych magazynów...
Według mnie najlepszy, ale to subiektywna ocena. Obiektywnie patrząc jest niezaprzeczalnie jednym z najlepszych. Jaka różnica jakie ma o sobie mniemanie (choc przyznaję, że zastanawia mnie trochę dlaczego tak twierdzisz, bo nie sądzę żeby sam Ci o tym powiedział ;p ), jeżeli wykonuje swoją pracę rewelacyjnie! I nie mówię tu tylko o tych najbardziej znznych filmach jak Mr. and Mrs. Smith, ale o prawdziwych cudeńkach gry aktorskiej, jak jego rola w filmach "Twelwe monkeys", "Bękarty wojny", czy "Przekręt".
Jak większość aktorów w hollywood chce dobrze wyglądać ale Pitt w jakimś wywiadzie powiedział że jeżeli świat ma go zapamiętać tylko jak przystojnego aktora to nic osiągnął
Zwykła zawiść przez Ciebie przemawia. Żałosny, że niby dlaczego? Że jest przystojny, no taki się urodził, co ma na to poradzić. To jest argument z d..., a nie poważny powód do dyskusji. Żegnam i pozdrawiam.
"Uważa siebie za jakiegoś pięknisia którym nie jest."
Rozumiem, że przez to jest słabym aktorem, tak?
Żenujący komentarz...
Najpierw zarzucasz Pittowi, że jest lalusiem a potem piszesz, że Gable i Flynn to wielcy aktorzy i prawdziwe ciacha!
Jakbyś nie zauważył powierzchowność nie ma wiele wspólnego ze zdolnościami i predyspozycjami w każdym zawodzie!
. . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Ja często też tego używam w odniesieniu do bzdurnych komentarzy co poniektórych użytkowników tegoż portalu. Face palm mówi więcej niż słowa :)
Nie, nie żartowałeś.
http://www.filmweb.pl/person/Al+Pacino-78/discussion/Lista+aktor%C3%B3w%2C+kt%C3 %B3rych+najbardziej+nielubicie+U+mnie+Al+Pacino+ma+nr.1-2133237
Nie ma to, jak przeczytać "oni byli ciachami", napisane przez faceta... Swoją drogą, skoro akurat taki temat zakładasz, to musisz mieć olbrzymie kompleksy :)