Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Żałosny aktor

użytkownik usunięty

Uważa siebie za jakiegoś pięknisia którym nie jest.Prawdziwi przystojniacy tacy jak Clark
Gable czy Errol Flynn nawet nie zauważyli że są przystojniakami. Dopiero zauważyła to kinematologia.To były prawdziwe ciacha,a nie ten Brad Pitt

nie znasz go osobiście - tak sądzę - więc skąd wiesz co o sobie myśli ? pewnie tak jak mnóstwo ludzi na świecie ma kompleksy z powodu czegoś, co mu się w sobie nie podoba. też go nie znam prywatnie, nie mniej jednak nie wydaje się być zarozumiałym czy zapatrzonym w siebie.(zresztą gdzieś przeczytałam, że nie za bardzo dba o swój wygląd (wtedy kiedy nie musi iść na premierę czegoś albo na wywiad czy coś). ale to plotka, a ja plotki zawsze traktuje jako sugestię). ;))

ON NIE MUSI UWAZAC BO ON JEST PIEKNISIEM WSZECHCZASÓW

CO ma wygląd i mniemanie o sobie (niepotwierdzone w żaden sposób) do gry aktorskiej, która w wykonaniu Brada jest na najwyższym poziomie. Grał różne postacie i zawsze kreował je niesamowicie. Dla mnie to najlepszy aktor, a większość filmów z jego udziałem jest w topie ... chyba nie bez przyczyny.

użytkownik usunięty
easyboy

Jeżeli on jest najlepszym aktorem to ja jestem Hans Kloss.

Czesc Hans ja jestem Tomek:)

użytkownik usunięty
easyboy

A znasz Marlona Brando? On bije tego Brada Kitta na głowę.

tak to ten co gra każdą rolę tak samo i to ten co se napchał do buzi rzodkiewek, porażka ma u mnie1;)

użytkownik usunięty
easyboy

To znaczy że Mroczkowie są według ciebie wybitnym aktorami?

To jakiś serial słyszałem tylko o Graczykach i Kiepskich, btw nie oglądam polskiej tv
edit: nawiązując do Twojej wypowiedzi: to znaczy że wolisz jeździć ciągnikiem?

użytkownik usunięty
easyboy

Mroczkowie to nie serial, tylko aktorzy niezawodowi idioto, a poza tym ocenianie takich geniuszy jak Brando czy Allen na 1/10, a takie beztalencia jak Pitt, Depp czy Cruise na 10/10 nie jest mądre. W życiu nie widziałem takiego kiepskiego gusta jak twój.

idiotę pokazałeś tY swoimi wypowiedziami, nie obrażaj więc mnie pajacu i gdzie tY widziałeś zeby Deep dostał odemnie 10? Skoro czytac nie umiesz to się i nie wymądrzaj. Koniec rozmowy z półmózgiem, idz sobie gdzie w ciszy i spokoju delektowac sie Mroczkami i marlonami. Nara

kiepskiego gustu a nie gusta tłumoku;) teraz juz koniec

użytkownik usunięty

Clark Gable czy Errol Flynn może byli przystojni.....kiedyś.

co ma wyglad do "zalosnego aktora" ?!

plineq

No właśnie niestety dla niektórych wszystko, a na marginesie to dość dziwne bo mojej żonie się on nie podoba a nawet twierdzi że jest ble. A i tak uważa jak i ja, że jest dobrym aktorem. Autor tego postu to typowy troll, sam przyznał, że nie zna filmów (udając, że coś widział oceniając go niby po Mr & Mrs Smith i Troji). Wszystkim "starym" daje 10 a "nowym" 1-2.

easyboy

Taki niby miłośnik klasyki hehe. Żałośni są tacy pseudokontrowersyjni filmwebowicze. Zastanawiam się czy jak ludzie po nich jadą to się masują przed monitorem i - byłem niegrzeczny, ukarzcie mnie!! Nie wiem jak tam Brad się ocenia, ale to ludzie okrzyknęli go przystojniakiem, a nie on sam biegał po mieście i - jestem piękny, jestem piękny!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
HRA

Sam jesteś zazdrosny, a poza tym z tym tematem to żart.

No błagam

użytkownik usunięty
kam001

Dzięki ty nędzna szujo za to że na stronę główną przywróciełeś temat, który żałuję że napisałem.

To ja go jeszcze podtrzymam, a tak w ogóle to jesteś pedałem, że oceniasz urodę gości?

Odświeżam.. (fajny temat, powinien być widoczny..)

SzymonS1

W górę !

Jak dla mnie to najpiękniejszy z aktorów - wygląda jakby był synem Roberta Redforda. Jet wyśmienitym aktorem, który nie raz ubolewał nad tym, że jest kojarzony z rolami pięknych chłopców - chciał wyjść poza ten kanon. Jak dla mnie może zagrać oblizaną umywalkę i nadal będzie sexy.

Jakim trzeba być debilem żeby oceniać aktora pod względem charakteru i życia prywatnego?

MyArczi

....

A w których filmach gra kochasia, żeby tak wykorzystywał swoją urodę? Skąd wiesz, że sobie myśli, że jest taki piękny? Ja osobiście uważam, że ma ten sam problem co Leo DiCaprio, musiał długo walczyć, żeby traktowano go poważnie, właśnie dlatego, że wygląda jak wygląda. A ocenianie jego urody pozostaw paniom ;)

Brad jak był młody był piękny ale teraz gdy starszy jest piękny i przystojny