...ale znajac mentalnosc filmwebowiczow w dwa dni po smierci bedzie juz w pierwszej 30...
Zawsze byl i bedzie taki problem.Glosowanie na filmwebie nigdy nie jest sprawiedliwe, w sumie jak kazdy ranking. Niestety nikt nie ma na to wplywu... Kazdy ma swoje zdanie swoj wlasny "Ranking" Ja moge tylko powiedziec tyle ze nadal jestem wstrzasnieta jej smiercia... Kazdy film w wykonaniu Brittany byl pelen uroku wlasnie dzieki niej! Szczerze? nie moge sie doczekac przyszlorocznych premier... Gdzie jeszcze bede mogla ja zobaczyc ... Mam nadzieje ze krytycy ja jeszcze docenia... Gdyz nie byla doceniana za zycia, moze docenia ja po smierci... Mysle ze gdziekolwiek jest teraz dusza Brittany jest szczesliwa i usmiechnieta jak zawsze. Szkoda tylko ze odeszla tak mlodo... Smierc zawsze boli, ale niespodziewana jeszcze bardziej...
P.S Mam konto na filmwebie od baaardzo dawna, ale jeszcze nigdy sie nie udzielalam tyle na jakimkolwiek forum tutaj. Wiec sami widzicie ile emocji we mnie wywoluje smierc Brittany...
Do zobaczenia po drugiej stronie Brittany.....
Jeszcze Pudelek o tym napisze, Onet ze 3 razy wspomni i będziemy mieć tak słabą aktorkę przez De Niro :|
Ludzie... zapalajcie sobie te idiotyczne znicze ale głosować moglibyście uczciwie :/
No właśnie - kiedyś tak się wkurzalam o te znicze - całkiem bezsensowne. To już lepsze te 200 postów ze zniczami niż windowanie w rankingu słabej aktorki. I to windowanie głównie przez głupotę, bo jeszcze gdyby to robili jej fani na długo przed jej śmiercią to jeszcze. A tak - mamy 34 pozycję w "hołdzie"...
Pfff jak to brzmi...
no ty chyba też nie masz co robić skoro czytasz te posty i na nie odpisujesz.głupie dzieci neostrady :/
dla mnie ona jest zwykłą byle jaką aktoreczką.nie lubię tego jej uśmiechu i wytrzeszczonych gał.jaki ona ma dorobek aktorski?jak po takich filmach można stwierdzić,że jest utalentowaną aktorką?moim zdaniem nie zasługuje na więcej niż 6/10.ale spoko,w przyszłym roku ma wyjść jakiś jej film,pewnie dostanie za niego oscara jak heath ledger.chociaż ledger był zdecydowanie dobrym aktorem.mimo wszystko on też nie zasłyżył na oscara za mrocznego rycerza(ale za rolę w brokeback mounitain powinien dostać nagrodę).wkrótce cała ta afera z jej śmiercia ucichnie i spadnie w rankingu który jest po prostu śmieszny i nic nie warty.w końcu nie jest michaelem jacksonem
Kurde....może to dziwne, ale zawsze mi sie wydawało, że ocena na Filmwebie jest subiektywna... przez te wasze teksty i tak nikt nie wystawi jej słabszej oceny , miernotą na pewno nie była. Proszę tylko o to, żeby nie narzucać komuś swojego zdania, bo to nic nie zmieni...Każdy ma prawo wystawić jej taką ocenę na jaką ma ochotę ,a innym ch** do tego ...
Powiedz mi jedno. Pytam bo uważasz, że Britany nie jest miernotą (bo może i masz jakieś tam swoje powody by tak twierdzić)
Załóżmy że jest świetną aktorką, wspaniałą i zasługuje na 10/10 [choć wedlug mnie tak nie jest]:
- dlaczego oceniłeś taką osobistość jak Paris Hilton na tą samą ocenę...
Wiem, że powiesz że mi nic do tego ale gdybym była fanką Brittany tak jej broniącą...nigdy nie dalabym 10/10 Paris.
Możesz mi wyjaśnić z jakich powodów dajesz 10/10 Paris Hilton? No bo talentu aktorskiego to ona nie ma. Śpiewać raczej też nie bardzo potrafi. Jedyne co potrafi to być, więc niewiele.
Ale tu oceniamy Brittany Murphy... a Paris to rzeczywiście wpadka , to wiem , musiałem przez przypadek to zrobić , bo ona nie umie rzeczywiście nic , za to sorr i masz rację, ale co do Brittany się nie zgodzę , bo w wielu filmach zagrała bdb....
"8 Mila" i "Przerwana lekcja muzyki". Za te role ma ode mnie 6/10,
Jest jeszcze jeden film z nią gdzie fajnie zagrala tylko nie moge sobię przypomnieć jaki to był tytuł
Pozdro
Można z tobą pogadać bo przynajmniej bierzesz pod uwagę jakieś tam argumenty :P Pozdrawiam cię emdeakaso czy jakoś tak ;]