Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 792 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

CO ON ROBI NA 8 MIEJSCU? A MERYL STREEP NA 16???? PRZYSIEGAM LUDZIOM SIE W GLOWACH PRZEWRACA DEPP KIDMAN STREEP BELLUCCI FOSTER ROBERTS PFEIFFER GIBSON MAJA BYC GORSI OD NIEGO ?hahahahahaha

JohnnY_3

a co? może powiesz że depp jest lepszy? nawyje ci jak jeszcze nikomu nie nawyłem

JohnnY_3

ps. dałeś mu ocene "1", a "10" ma u ciebie ktoś taki jak Shane West, który zagrał w zaledwie kilku marnych produkcjach. Lecz swoje kompleksy, to ze za nim nie przepadasz nie znaczy że masz mu dawać 1, bo na tyle napewno nie zasługuje.

Leon_B_Fink

Gość najwyraźniej nie rozumie na czym polega głosowanie. To nie jest głosowanie "kogo lubię najbardziej, a kogo najmniej" tylko obiektywna ocena poziomu aktorskiego. I takim oto sposobem Denzel Washington (którego nie trawię) otrzyma u mnie 7 (bo wg. mnie zawsze gra tak samo) a Bruce Willis (którego bardzo lubię) również dostanie 7 (bo mimo wielkiej charyzmy najlepszym aktorem nie jest). A na pocieszenie założyciela postu Johny Deep otrzyma u mnie 10 bo po prostu jest genialny :)
Pozdrawiam

JohnnY_3

"CO ON ROBI NA 8 MIEJSCU? A MERYL STREEP NA 16???? PRZYSIEGAM LUDZIOM SIE W GLOWACH PRZEWRACA DEPP KIDMAN STREEP BELLUCCI FOSTER ROBERTS PFEIFFER GIBSON MAJA BYC GORSI OD NIEGO ?hahahahahaha"

Weź idz i daj się uśpić.

JohnnY_3

Weż sie schowaj:/. To jest ikona kina, jesli tego nie pojmujesz, to mi ciebie naprawde ŻAL

JohnnY_3

Przydałaby ci się transplantacja gustu chłopaku

Endrju_6

Oj, szkoda mi ciebie,a ogladales chociaż jeden film z Brucem?? Bo wydaje mi sie ze nie....

Endrju_6

Oj, szkoda mi ciebie,a ogladales chociaż jeden film z Brucem?? Bo wydaje mi sie ze nie....

leeloo_5

ja oglądałam i co... w połowie z nich grał policjanta... ale wyczyn... nie jest złym aktorem ale zgadzam się z założycielem postu że wymienione przez niego osoby są lepsze.

Skyler

Bo współczesne kino amerykańskie robi wam kaszane z mózgów.
a jeśli w połowie filmów które widziałaś z nim grał policjanta to mało widzialaś, spójrz na filmografię

JohnnY_3

Widzis,z nie chodzi o to kogo gra, ale jak gra. A gra genialnie. Jesli jestes fanką metro facetów posatwionymi wloskami i 3 minami do wyboru to chyba rozmowa z tobą nie ma sensu:/

JohnnY_3

Niedlugo pewnie wyjedziesz ze stwierdzeniem, ze Antony Hopkins jest gorszym aktorem od tego twojego Deppa...zal mi ciebie. Moim zdaniem Bruce powinien byc jeszcze wyzej.

JohnnY_3

ha bruce to fajny gość i dobry aktor potwierdzają to nawet amerykańskie gazety że jest jednym z najlepszych i utalentowanych aktorów świata, więc jak nie jesteś obyty i biegły w tych sprawach to nie pisz że np Roberts gra od niego lepiej bo to jest poprostu śmieszne.

sylvia1

No przesadziles/as troche... Willis jest bardzo dobrym aktorem

zgelka

ok jest dobry ale czemu na 8 podczas gdy MERYL STREEP NAJWYBITNIEJSZ AGWIAZDA KINA ROBI NA 17 ??? a nicole kidman a czym willis zaslynal? 10 nominacjami do zlotych malin??/ mialem ogladnac jakis film z nim ale czytalem o nim i jego osiagnieciach i mnie odepchnelo a w odpowiedzni na pytanie DEPP CZY WILLIS to popatrzcie jakie osiagniecia ma depp a jakie willis i w jakich filmach grali obaj aktorzy i odpowiedzcie sobie na pytanie i nie porownujcie anthonego hopkinsa do brucea willisa natomiast anthony kontra meryl niestety meryl!!!!

JohnnY_3

Nie oglądales z nim zadnych filmów?! To co ty tu ***** robisz? Ogladalam filmy ztym twoim Deppem i Willisem i Willis gra 1000x lepiej. Jesli nie jestes w srtanie pojac kunsztu aktorskiego to co ty tu wogóle robisz?! Willis gra genialnie, potrafi rozsmieszyc, przesrazic... To co ze dostal 10 zlotych malin? Zacznoij wypowiadac swoje wlasne, obiektywne zdanie, a nie powtarzac tresci brukowców. Zal bierze za serce, doprawdy:/

JohnnY_3

jak czytasz co inni pisza zamiast obejrzec to nie dziwne ze wydajesz takie spaczone opinie:P moze mistrzem on nie jest ale jest zdecydowanie dobry,zreszta nie ma co porownywac bruce'a do deepa bo to aktorzy calkiem innego pokolenia i innego kina,bo to tak jakbys porownywal cybulskiego do lindy:P
wedlug mnie nie chodzi bynajmniej o to jakie role sie gra tylko jak sie je gra,jednakowy jest w podobnych rolach,ale mimo to ze jest jednakowy to jest dobry

JohnnY_3

Jakie to nudne, durni(no sory)fani biją się o Deppa, Willisa czy innych dobrych aktorów. KTÓRY JEST LEPRZY? To zależy, którego forum, ale ani fanów Deppa ani Willisa nie przekonasz, że drugi jest leprzy, przez co powstają takie bezcelowe kłutnie. To już się robi głupie, oboje są świetni, ja uważam, że leprzy jest Depp, pewnie dlatego bo oglądam z nim filmy ciągle, a Bruce'a filmów niedużo widziałam. Ale to już moje zdanie, kogo wybieram. Tak samo fani Bruce'a nie mają prawa obrażać fanów Deppa, a poza tym nie cierpię kłutni o miejsce w TOPludzie, raaany. A mówią, że to nastolatki są najgłupsi na tym forum, ja tam nie uważam siebie za głupią, sory, przynajmniej nie zaczynam takich tematów...

zgelka

julia roberts jest gorsza? zdobywczyni oskara zalsuzona i potrojnie nominowana nawet czort z nagrodami popatrzcie na UROZMAICONE role pani Roberts a co do Shana Westa to fakt ogladalem 3 srednie z nim filmy ale srednie filmy i wysokie aktorstwo a willis dobre filmy srednie aktorstwo baa PRZECIETNE bosh MEL GIBSON JEST NIZEJ JODIE FOSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! NA LITOSC BOSKA JODIE FOSTER JEST NIZEJ HAHA PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JohnnY_3

KOCHANY JOHNNY!
Skarbie, cos mi sie widzi ze na aktorstwie i filmach to sie znasz jak ja na piłce siatkowej, tzn wogóle:). Widze ze nie trafia do ciebie, ze ponizasz ise przed gronem ludzi, którzy sa w stanie docenic świetne aktorstwo Bruce'a Willis'a? Przeciętny? Teraz juz pojęłam czemu tak twierdzisz:)
Otóz odwiedziłam twojego bloga i musze przyznac, ze mnie cos za serce scisnelo, mi cie jest poprostu zal. Co nie znaczy, ze bede olewala to jak krytukujesz Bruce'a który jest jednym z moich ulubionych aktorów. Gra świetnie, potrafo sie idealnie wczuc w role, ma prawdziwy talent, o tego jest interesujacy. Wiem ze do ciebie to i tak nie dotrze. Masz swoje chore poglądy i glosisz je tam, gdzie nikt cie słuchac nie chce tylko irytujac kilku fanów kina. Intryguje mnie tylko czy odpowiesz kolejnym"bystrym" postem, czy tez wreszcie dasz sobie spokuj?
Wielkie pozdro:)

JohnnY_3

Poprostu mamy tu chłopca któremu robi się mokro kiedy ogląda DEEPA i Piratów z Karaibów.Czy ty wogóle oglądałęś z nim jakiś film jeśli twierdzisz że
jest za wysko to chyba tatuś cię za mało kochał. Dobra człowieku nie chcę cię
obrażać może troche mnie poniosło sorry. Ale wydaje mi się ze masz marne
pojęcie o filmach masz poprostu wypaczone gusta obecna popkulturą . Uderzyles w moj czuły punkt bo uwielbiam tego aktora. Po co twoje wypociny
jesli nie widzisz w nim talentu i pasji jestes ślepy. Czy mówia ci coś te filmy:

- 12 Małp
-Trylogia Die Hard
-Szósty Zmysł
-Pulp Fiction
-Ostatni Sprawiedliwy
-Zabójczy Numer
-5 Element

TO NIE MAMY O CZYM MÓWIĆ

krritv

ok a tera zmi powiedzcie albo zacytujcie krytyuka ktory siwierdzil z ewillis jest GENIALNY ma ladna buzke i jest srednim aktorem ale mam do wa spytanie czy uwazacie ze zasluguje na wyzsza pozycje niz meryl streep jodie foster czy johnny depp? a tak sie sklada ze uwielbiam marzyciela co gryzie gilberta grapea w ktorych zagral depp to wy macie zajebiste pojecie jak kogos z zlotymi malinami (najbardziej sprawiedliwe nagrody aktorskie) za kogos wybitnego to ja zaloze bloga na stronce jennife rlopez o tresci JEST GENIALNA BO.....BO SEXY ladna buzka to nie wszystko oscara nie ma nawet nominacji nawet saturna globu NIC wiem ze nie ocenia sie aktora po oscarach ale czy aktor z samymi zlotymi malinami moz ebyc nazwany genialnym,? jak tak to przez kogo powiedzcie? przez was? hahaha MERYL STREEP GORSZA OD WILLISA powiedzialem to kumpeli ktora studiuje w wyzszej skzole aktorskiej wiecie co ? dzieki wam i tym zartom ze jest lepszy od meryl wyszla z depresji DZIEKS

JohnnY_3

Kochany Johnny!:D
Tak sie sklada, ze szkola aktorskja nie ma tu nic do rzeczy. Moje kolezanki rowniez studiują w wyzszych szkolach aktorskich, sama zajmuje sie graniem w sztukach, wiec mam jako takie pojecie w tym, czy ktos jest genialny, czy nie. Tak, mój mily, Bruce willis jest genialny, gra lepiej niz twój Depp, a jak weszlam na twojego bloga i pczytalam sobie troche to lza mi sie w oku zakrecila. Najgorsze jest to, ze sie kompromitujesz i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, chlopcze. Jesli szukasz poparcia swoich chorych opini proponuje ci udac sie pod trzepach w towazystwo miejscowej ekipy blokowej, napewno cie wysłuchaja i nagrodza owacjami, moze nawet zaprosza na seans dobranocki lub hollywoodzkiej tandety. Prosze cie, nie pisz juz wiecej, bo ja naprawde tylko sie zalamuje nad tym, ze tacy luzie jka ty istnieja i do tego maja jakies minimalne poparcie. Uderzyles w moj czuly punkt, uwielbiam Willisa, gra swietnie, facet ma taka pasje, jakiej ty nie zaznasz nawet w 1% przez cale swoje życie! Mysle ze pisanie tych postów cie poprostu podnieca. Noe amsz co robic, siedzisz w domu, oglaasz kiepskie filmy i ze slina na ustach kombinujesz co by tu jeszcze napisac, zeby sie fani bruce'a willis'a zdeczka zdenerwowali. OSobiscie jest mi ciebie zal, skarbie.
Wielkie pozdro:)

JohnnY_3

Pytasz sie co on robi na 8 miejscu?! Ja Ci mówie ze jest na miejscu, na które zdecydowanie zasługuje. Wg mnie zdecydowanie mógłby być nawet w pierwszej 5!
Pytasz o Meryl Streep? Nikole Kidman? nie rozsmieszaj mnie...
Poza tym nie pisz, ze Bruce nie ma żadnych nagród. Ma nagrodę Emmy i Złotego Globa! Trochę innych nominacji również. a złote maliny zdarzają się nawet najwybitniejszym ludziom kina. I ich otrzymanie o niczym nie świadczy.
Bruce ma na koncie kupę porządnych filmów i nikt tego nie zaprzeczy...!

Ja sie bardziej dziwie, że np Catherine Zeta-Jones jest na 96 miejscu albo John Travolta na 74... - to wg mnie jest jakies totalne nieporozumienie!

JohnnY_3

AHA PODAJCIE MI CHOCIAZ TYTUL JEDNEGO FILMU W KTORYM STREEP BYLA NOMINOWANA DO MALINY

BasIx

A TERAZ NAGRODY GORSZEJ WG WAS AKTORKI CZYLI MERYL STREEP
2005: Kandydat (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
2005: Kandydat (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka drugoplanowa
2005: Kandydat (nominacja) Saturn najlepsza aktorka drugoplanowa
2004: Anioły w Ameryce Złoty Glob najlepsza aktorka w miniserialu lub filmie TV
2004: Anioły w Ameryce Emmy najlepsza aktorka w miniserialu lub filmie TV
2003: Adaptacja (nominacja) Oscar najlepsza aktorka drugoplanowa
2003: Godziny Srebrny Niedźwiedź najlepsza aktorka Berlin
2003: Godziny (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
2003: Adaptacja Złoty Glob najlepsza aktorka drugoplanowa
2003: Nagroda honorowa Cesar za całokształt twórczości
2003: Godziny (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
2003: Adaptacja (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka drugoplanowa
2000: Koncert na 50 serc (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
2000: Koncert na 50 serc (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1999: Jedyna prawdziwa rzecz (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1999: Jedyna prawdziwa rzecz (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1998: Po pierwsze nie szkodzić (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w serialu lub filmie telewizyjnym
1997: Pokój Marvina (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1997: Po pierwsze nie szkodzić (nominacja) Emmy najlepsza aktorka w miniserialu lub filmie TV
1996: Co się wydarzyło w Madison County (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1996: Co się wydarzyło w Madison County (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1995: Dzika rzeka (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1993: Ze śmiercią jej do twarzy (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w musicalu lub komedii
1993: Ze śmiercią jej do twarzy (nominacja) Saturn najlepsza aktorka
1992: Broniąc życia (nominacja) Saturn najlepsza aktorka
1991: Pocztówki znad krawędzi Oscar
1991: Pocztówki znad krawędzi (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w musicalu lub komedii
1991: Pocztówki znad krawędzi (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1990: Diablica (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w musicalu lub komedii
1989: Płacz w mroku (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1989: Płacz w mroku najlepsza aktorka Cannes
1989: Krzyk w ciemności (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1989: Krzyk w ciemności (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1989: Krzyk w ciemności najlepsza aktorka Cannes
1989: Krzyk w ciemności Nagroda Australijskiego Instytutu Filmowego najlepsza główna rola kobieca
1988: Chwasty (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1987: Pożegnanie z Afryką (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1986: Pożegnanie z Afryką (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1986: Pożegnanie z Afryką (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1985: Silkwood (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1984: Silkwood (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1984: Silkwood (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka w dramacie
1984: Wybór Zofii (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1984: Wybór Zofii (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1983: Wybór Zofii Oscar najlepsza aktorka
1983: Wybór Zofii Złoty Glob najlepsza aktorka dramatyczna
1982: Kochanica Francuza (nominacja) Oscar najlepsza aktorka
1982: Kochanica Francuza Złoty Glob najlepsza aktorka dramatyczna
1982: Kochanica Francuza BAFTA najlepsza aktorka
1981: Sprawa Kramerów (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1980: Sprawa Kramerów Oscar najlepsza aktorka drugoplanowa
1980: Sprawa Kramerów Złoty Glob najlepsza aktorka drugoplanowa
1980: Manhattan (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka drugoplanowa
1980: Łowca jeleni (nominacja) BAFTA najlepsza aktorka
1979: Łowca jeleni (nominacja) Złoty Glob najlepsza aktorka drugoplanowa
1979: Łowca jeleni (nominacja) Oscar najlepsza aktorka drugoplanowa
1978: Holocaust Emmy najlepsza aktorka w miniserialu lub filmie TV

NIE MAM WIECEJ PYTAN

JohnnY_3

DALIJO i kto sie osmieszyl? rozumierm ze wg was moze byc lepszy od deppa i kidman oczywiscie wg was bo depp swego czasu dlugo byl w top 100 na 1 miejscu a kidman w 1 dziesiatce ale blagam nie porownujce Willisa do Streep jestem gotow stwierdzic ze willis jest -dobrym aktorem jesli tylko nie bedziecie dokonywac tego bogobojnego porownania do Streep DAMY KINA

JohnnY_3

przepraszam DALIJO to bylo do BASIX to stwierdzenie o osmieszeniu sie sorki

BasIx

basix a ztrudno wierzyc z ema ok 12 lat i w ulubionych Stallona i Kutchera hehe wiec wybaczam ci ze nie wiesz kim jest Meryl Streep i Nicole Kidman to ty ogladnij sobie pokemony i daj im 10 na 10 bo jest to zapewne wybitniejsze dzielo niz Godziny czy Moulin Rouge w ktorych zagrala Kidman :) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH WSZYSTKICH OPROCZ BASIX bo szanuje wa si uznalem ze glupota ejst porownywanie aktorow do siebie niech porownuja ich ci co nagrody przyznaja a BASIX jeszcze dziecko dlatego dla niej mam najmniejszy szacunek DALIJA POZDRAWIAM

JohnnY_3

słuchaj Johnny.
Ja nie zaprzeczam ze Meryl Streep jest dobaą aktorką... ma przynajmniej całkiem sporo filmów na koncie.
Ja po prostu napisałam co miałam do napisania na temat twojego postu. Z tym "pytasz sie o Streep? Kidman? Nie rozsmieszaj mnie..." troche mnie poniosło ale Kidmanki nie trawie to moze dlatego.
I tak nie zmienię zdania ze Willis jest lepszy tak jak i Ty, ze Kidmanka Streep Monica Jodie Julia i Gibson powinni byc na pierwszych miejscach.
Ta lista na filmwebie nie jest odzwierciedleniem zdolnosci aktorskich poszczególnych aktorów bo oceniają ich zwykli ludzie a nie krytycy mający jakiekolwiek pojecie o grze. np. ktos powie ze nienawidzi Lindsay Lohan wiec da jej 1/10 i o duzo obnizy ocene. Jaki to ma sens? ja nie lubie Kidmanki ale nie dałam jej 1 gwiazdki, wolałam po prostu jej nie oceniac.
Poza tym mam w ulubionych Kutchera za swietny film "Efekt motyla" którego raczej 12-latka nie potrafiłaby zrozumieć.
nie wiem ile Ty masz lat i naprawdę mnie to nie obchodzi bo nie o tym tutaj rozmawiamy. I nie obchodzi mnie również jaki Ty masz do mnie szacunek (a jakiego raczej nie masz) bo to juz twoja zasrana sprawa, a mnie nic do tego.
Pisałam, że ta lista jest nie warta uwagi. I dlatego te rozczarowania i pretensje (dlaczego Ktoś Tam jest na którymś tam miejscu?!) i od razu wąty do całego świata bo to wszystko jego wina - wiec te oburzenia pozostają i pozostaną pustymi słowami bez sensownej odpowiedzi. Prawdziwy fan i tak wie jaką wartość ma jego idol i o to w tym wszystkim chodzi. Dlatego mamy różne upodobania bo co by było gdyby wszyscy kochali Mandarynę? Co to byłby dla niej sukces gdyby coś osiągnęła? Im ciężej coś osiągnąć tym bardziej jest się szczęśliwszym. I każda znana osoba na świecie może sobie czasem pomyśleć, że jest kilka osób na całym świecie którzy w nią wierzą i biorą z niej przykład.
Ja w poprzedniej odpowiedzi napisałam swoje rozczarowanie odnośnie Zety-Jones i Travolty ale to tylko przykład odpowiedzi na takie teksty jakie Ty zapodałeś w tym temacie. Niech wszyscy zaraz zaczną pisać dlaczego???!!! fajnie bedzie? (:/)
Dużo dobrych aktorów widać po osiągnięciach (Np Twoja ukochana Meryl - tego juz teraz nie zaprzecze). ale innych widać także bo filmach, w których grają, po innych aktorach, z którymi grają i po reżyserach, którzy kręcą te filmy z ich udziałem. Dlatego moge stwierdzić ze Willis jest dobrym aktorem. Moze nie jest najlepszy w swiecie bo przeciez Al Pacino czy Hopkins to klasyka, ale...
Koncząc, napisze że to nie do nas nalezy ocenianie.
nie wiem co bedziesz miał mi do powiedzenia po tym co napisałam, ale jak masz mi pisać dalej to, co pisałes do tej pory to prosze, nie fatyguj sie bo szkoda klawiatury.
pozdrawiam "dorosłego" Johnny'ego.

BasIx

droga basix widocznie Johnnego zgasilo co napisalas ale mnie rozsmieszylo do bolu kochasz kutchera za JEDEN FILM?????????????????????????? a nie nawidzisz kidman bo zagrala w ok 10 rewelacyjnych produkcjach? hehehe meryl streep nie ma duzo tylk oWYBITNIE DUZO FILMOW NA KONCIE i srednio za co 2 ma oscara albo nominacje a willis? JEST DOBRY CO PODKRESLAM ale do Meryl Anthonego czy Nicholsona mu brakuje

JohnnY_3

Nie bede sie kłocic, ze bruce willis jest lepszym aktorem od streep czy nie jest... Widocznie moze nie trzeba miec takiego ogromnego talentu jak ci aktorzy ktorych wymieniles, zeby byc lubianym. uwazam ze filmy z willisem po prostu dobrze sie oglada. osobiscie mysle ze jest dobrym aktorem, ale jesli tobie sie nie podoba, to spoko, przeciez masz do tego prawo. Tak samo jak inni maja prawo go lubic, nie musisz ich obrazac i wysmiewac... moze skoro ma takie ogromne grono fanow, wieksze niz streep, gibson itp to nie jest taki najgorszy??

Freckles

Kochany Johnny:)
Dzuekuje za pozdrowienia i równiez cie goraco pozdrawiam. Ale mój drogi, jesli najlepszy aktor nie dostanie oskafa napewno dostanie złotą malinkę, tak to juz jest, Bruce nie raz mial dostac oskaram jednak rozgrywki "pozasceniczne" zdecydowa,ły inaczej. ANprawde lubie Towich ukochanych aktorów, Meryl jest bardzo stylowa, jednakże uwazam ze Bruce ma wiekszy talent aktorski, naprawde. Nie pisz mi ze facet jest zerem, znam sie na grze aktorskiej, sama gram i moge co pwoiedziec, ze ma w sobie "to cos" Bóg facetowi talentu nie poskąpił. Zasługuje na 8 miejsce, zasługuje nawet, aby być jeszcze wyzej. To jest moja opinia, twoja juz znamy, prosze cie tylko, abys oszczedzil sobie przeklenstw i kilku postow z rzedu, bo nie o to tu chodzi, bede nuazala Willisa za swietnego aktora, nawet jesli wyslesz mafir pod moj dom:).
JEszcze az wielkie POzdro, Johnny!
Buźka xD

Dalija

AA, Johnny jeszcze jedno xD
Ja cie chłopcze naprawde uwielbiam, dzieki twoim postom mam zajecie xD
Jesli chcesz wymienic poglady, top podaje moje gg- 3137565;] Podaj swoje:]
Pozdro jeszcz eraz xD

Dalija

Drogi Johnny, to znowu ja:)
Jako, zety piszesz po kilka postów, to ja tez, a co:P
Otóz zaj sobie sprawe z tego, ze naprawde nie daze cir nienawiscia, uwielbiam cie i wogóle, w wolnym czasie mam co robic, bo pojawia sie jakis twoj nowy post ;]. Jednakze, jesli masz zamiar obazac Bruce'a, to nie rob tego na forum, ale pogadajmy na gg. Moj nr 3137565. Mam stata dla znojaomych wiec raczej na 100% bd niedostepna:P, ale pisz, powymieniamy poglądy;].
Pozdrowionka:)

Dalija

Do Johnny`ego!!
Po pierwsze: oceny na filmwebie przyznaje publika, a nie krytycy. Wysoka 8 pozycja Bruce`a Willisa dowodzi jedynie, że jest on ceniony przez widzów, a to dużo, nawet lepiej gdyby miał go oceniać jakiś przeintelektualizowany krytyk.
Po drugie: Bruce nie jest wcale gorszy od Deppa czy Meryl Streep, jest typem aktora wyróżniącym się na tle innych Dlaczego? Pisałem o tym parę razy na forch, ale powtórzę:
jest on jedną z nielicznych gwiazd puszczających do widza oko. Charakterystyczna jemu autoironia, szyderczy uśmiech oraz charakterystyczne spojrzenie zdradzają pewnego rodzaju dystans do tego, co robi – widoczny jest autotematyzm, tak rzadko spotykany we współczesnym kinie.
- i za to własnie go szanuję, mimo iż zagrał w wielu filmach, które wywaliłbym do kosza (przykłady: "Fajerwerki próżności", "Billy Bathgate", "Hudson Hawk", "Pole rażenia, "Małolat", Barwy nocy", "Ostatni sprawiedliwy", "Stan oblężenia", "Jak ugryźć 10 mln 2"), to cenię go najbardziej spośród wszystkich aktorów.
Nie można porównywać ze sobą Bruce`a Willisa, Meryl Streep i Johnny`ego Deppa. Każde z nich gra inne kino i cała trójka jest dobra w tym co robi.
Johnny Depp wyspecjalizował się w graniu ekscentryków i nadwrażliwców, nieprzystosowanych do rzeczyswistego świata. Po Deppa wielokrotnie sięgali wielcy reżyserzy (Burton, Hallstrom, Kusturica, Polański) i kiedy Ci reżyserowie dawali mu szanse, to Depp tę szanse wykorzystywał i grał znomite kino.
Bruce Willis z kolei kojarzony jest z rolami twardych facetów i trudno mu obalić ten wizerunek, ale kiedy dostaje szansę zagrania czegoś nowego u jakiegoś wielkiego reżyserów to też tę szansę umie wykorzystać, co pokazują jego kreacje w "Byli tam" Normana Jewisona, "Pulp Fiction" Quentina Tarantino, "Naiwniaku" Roberta Bentona, "12 małpach" Terry`ego Gilliama, "Szóstym zmysle i "NIezniszczalnym" M.Night Shyamalana. Problemem Bruce`a jest to że Ci wielcy twórcy żadko po taiego aktora jak Willis sięgają. Ale on ma to gdzieś i sam wielokrotnie podkreśla, że umie smiać się z samego siebie, co pokazał chociażby w tak świetnych filmach jak: "Gracz" Roberta Altmana, "Piąty element" Luca Bessona, "Sin City - Miasto grzechu" Roberta Rodrigueza, czy "Zabójczy numer" Paula McGuigana. Kto sądzi, że Bruce zagrał w tych filmach na poważnie, to się grubo myli. Żaden inny aktor nie ma do siebie tak dużego dystansu, co Bruce Willis, Za to własnie go szanuję.
Jestem ciekaw czy wszyscy przeciwnicy Bruce`a słyszeli coś o takich tytułach jak: "Byli tam", "Motywy zbrodni", czy "Ze śmiercią jej do twarzy" (w tym ostatnim Willis wystąpił nawet z Meryl Streep), bo jeśli tak, to napewno nie pisaliby o Willisie w tak prostolinijny sposób.
Pzdr!!

Bruce84

uwazam ze willis jest dobrym aktorem ale nie ma wiekszego talentu niz meryl streep i tutaj johnny ma racje bo meryl to wybitna aktorka a prawda ze oceny na film webie przyznaje publika a nie krytycy ale oscary i globy ludzie ktorzy sie na tym znaja a droga Dalijo sandra bullock ktora abrew pozorom nie ma oscara nie ma tez zlotej malinki tak wiec da sie zyc bez oscara i bez malinki ale nagrody streep mowia same za siebie dla mnie willis jest naprawde dobrym aktorem ale przesadzacie mowiac ze najlepszym

sparrow19

BRUCE 84 ZGADZAM SIE Z TOBA w 100 procentach porownywac to mozna hillary duff i paris hilton ale nie naprawde wybitnych aktorow mas zracje willis streep i depp sa naprawde zajebistymi aktorami mozliwe ze depp czy willis kiedys osiagna tyle co meryl streep zycze im tego

JohnnY_3

Sparrow! ja też im tego życzę z całego serca, a by grali w coraz lepszych filmach i zeby zgarniali wiecej nagród. Zycze tego wszystkim aktorom bez wzgledu na to czy ich lubie czy nie.
A Kutchera wcale nie kocham do bólu! A nie czepiaj sie ze lubie kogos jak narazie za jeden film. Ile było gwiazd których wszyscy lubili po jednym filmie i to dawało im motywacje, zeby grać w kolejnych fimach, po których lubiło ich sie coraz bardziej. Jesli Aschton nie bedzie sie rozwijał w aktorstwie to pewnie zwyczajnie o nim zapomne. Bo nie jest aktorem miary Deppa, którego zapomnieć po prostu się nie da.

poza tym sam mi powiedz za co uwielbiasz Stacy Ferguson? (szczerze powiem ze nie oglądalam zadnego filmu w którym zagrała wiec moze mnie uswiadomisz)
czekam z niecierpliwością :P

BasIx

STACY FERGUSON?????????? haha za to ze jest jedna z najlepszych obecnie rhytm bluesowych wokalistek na swiecie i lubie jej charyzme serio nie kojarzysz jej? jest zajebiscie popularna

BasIx

stacy ferguson inaczej FERGIE uwielbiam za to ze jest jedna z najlepszych wokalistek rhytm bluesowych na swiecie przy okazji piekna kobieta a widzialem ja w Posejdonie pozdr:) polecam plyty Black Eyed Peas i solowa plytke Fergie wtedy zrozumiesz zcemu mam ja w ulubionych WIEM ZE TO STRONA FILMOWA ale ulubieni to ulubieni skoro ma tu swoja strone tzn ze mam prawo miec ja w ulubionych pozdra

JohnnY_3

... brak słów kompletny down ... nic dodać nic ująć ...

nie pozdrawiam

JohnnY_3

... brak słów kompletny down ... nic dodać nic ująć ...

nie pozdrawiam

JohnnY_3

no tak jako wokalistka Fergie jest super;D sama jąlubie tak jak cały zespół BEP ;]
tylko sie pytałam czy jest dobra jako aktorka...
ale w sumi eja tez mam w ulubionych piosenkarza no to w sumie... nic juz nie mówie:D

JohnnY_3

nie uwazam ze powinien byc na pierwszym miejsu, ale przynajmniej na 4 ;) uwazam ze panna Bellucci nie zasluguje na miano lepszej aktorki. Kidman zreszta tez. eh. ^^

dee_dee_3

drogi dee dee zgadzam sie owszem Willis i Bellucci sa na rownym poziomie tylko zastanawiam sie czy jesli Willis nie bylby amerykaninem tylko tak jak Monica wlochem czy zrobilby taka kariere? a co do nicole kidman to ...be zkomentarza przynajmniej kidman ma rozmaite role z filmach a nie gra jednego i tego samego czyli twardziela do bolu

sparrow19

Sparrow jestes zwyklym zakompleksionym idiota, wiec bardzo cie prosze- nie pisz juz nic

Dalija

mas zracje dalija pozostawny to do rozstrzygniecia tym ktorzy znaja sie na kinie i przyznaja z ekidman a willis to przepasc nie chodiz mi o oscary ani o maliny chociaz to tez o czyms swiadczy ale o rodzaje filmow w jakich graja oboje a co do bellucci to smeich na sali najwybitniejsza aktorka wloska na swiecie ale ponoc ma niski poziom aktorstwa
hehehehehehehehehehehe

JohnnY_3

Wiesz co? ja tobie naprawdę współczuję... MERYL STREEP stała się sławna po zagraniu w filmie z Willisem, na Johnny'ego Deppa zapanowała głupia moda po Piratach z Karaibów, PFEIFFER jest tak denną aktorką że aż wstyd było by ją podziwiać za cokolwiek, bo napewno nie za talent którego jej wybitnie brak... No a Willis... On jest znany i podziwiany już od 20lat!!! Należy mu się to 8 miejsce, ciężko sobie na nie zapracował, jest genialny, ma prawdziwy talent, poczucie humoru i, poniekąd, jest przystojny. Uważam, że się go czepiasz i za wszelką cenę chcesz przekonać wszystkich, że to ty masz rację. Ja jak kogoś nie lubię to go w ogóle nie oceniam a nie od razu daję mu jeden. postępujesz nie fair. pewnie nigdy nawet nie widziałeś żadnego filmu z nim w roli głównej... jest mi ciebie naprawdę żal. radzę ci, zmień swoje nastawienie do życia, bo jesteś żałosny i nietolerancyjny. nie każę ci go lubić, ale uszanuj to, że inni go sobie cenią!

Salomanka

Z to za głupoty!!! Streep stała się sławna po zagraniu filmie z Willisem...Sic!! hahahahahaha!!!...jeszcze raz buhahahaha!!!!