Willis nie tylko jest genialnym aktorem, ale i fizycznie prezetuje sie nizwykle efektownie:]. Takich meczyzn powinno byc wiecej:D
Dalija zgadzam się!! Zawsze mi sie podobał i bedzie podobal!! Dlaczego niektorzy sie dziwia jak mowie ze mi sie podoba? Zwlaszcza dlatego ze jest lysy:/ dla mnie wyglada sexy;) pasuje mu ta lysinka:D
No dokladnie:D To jest seks na nogach:DOn niego az emanuje męskosc:D! Moi znajomi tez sie dziwia, jak mowie ze mi sie on cholernie podoba, a nie np Bloom, czy Deep. Ale oni sie nie znają:P Bruce ządzi:D
Widze ze mamy podobny gust - wolimy FACETOW, a nie takie lalunie jak bloom (brzyyydal;p)! Bruce jest baaaardzo męski... Ostanio z moja mama probowalysmy przekonac brata ze jest przystojny:D ale chyba mu się wraz nie podoba;)
No dokladnie:D Bloom to baba w meskich spodniach, Bruce to prawdziwy mężczyzna, a z wiekiem podoba mi sie coraz bardziej:]
Widzę, że tworzy sie tu niezly fanklub Bruca! ;) U mnie zaczęło sie od szklanej pułapki, aż do teraz do Zabójczzego numeru. Oczywiście wszyscy na oolo dziwia sie moim upodobaniom i szaleją za Freddim Prinzem jr i innymi podobnymi. A dla mnie oni wszyscy wygladaja tak samo a Bruce wyróżnia sie sposrod nich. Bruce rulez!!!!!!!
To co dziewuchy??;) Moze zalozymy maly fan club pana Willisa?;) Sexy focie itd. a setki kobiet, które kochaja 100% meskosci odnajdzie dla siebie raj :D. Moim zaniem Willis z wiekiem jest coraz lepszy...:P A w ostatnim numerze to wogóle sexi na maksa:D
OK, to musimy sie zgadac na gg,moj nr 3137565, podajcie tez swoje:P To alozymy ladny fun club tego boga sexu:D
o ja też chcę być w klubie! GG: 3601609
on jest poprostu super! a bloom wygląda jakby wyszedł z kibla ;/ fuj! a Bruce z wiekiem nie traci na męskości i wartości - wręcz przeciwnie! no i jest świetnym aktorem :D
pytanie - dlaczego uważasz tego kolesia za genialnego aktora, hę?
Gdzie jest genialny? W którym miejscu?
Jak chcecie przeczytac co napisałem powyzej to dajcie na "odpowiedz" przy zablokowanym wpisie...
Pozdrawiam i podtrzymuje zdanie na temat fanek Bruce'a Willisa
Tylko fanki Willisa? a fanki np H. Forda czy Deppa i in. są wg Ciebie inne? znaczy tylko fanki Willisa są p***...? tak?
jak tak to fajnie masz w głowie.
Wiadomo, nie to co ja. Jestes pewnie z tych głupich, niedouczonych 14-latek, którym sie wydaje ze taki Willis tylko czeka na to aby ją przeleciec.
fuck you!!! nie masz pojęcia ile mam lat :P sam jesteś jakąś pokurwioną 14-latką :P i co Ci w nim nie pasuje do cholery?! facet jest poprostu świetny a Ty mu ZAZDROŚCISZ :P
Ej, dziewczyny...nie drapcie się...Skręci mi któraś dymka?
Wiecie, że ja nie znoszę kłótni i zatwardziałego obstawiania przy swoim...Grunt to polemika.
Niestety fakty są takie jakie są i nic się na to nie poradzi...
(może to wina faktów? Na pewno!)
Niemniej- Willis jest malutki, bo jest.
Zbudowany jak Budda, krótkonożny patatajek...Jego "aktorstwo" jest na miarę - zabili go i uciekł! Już wolę o 100% Bednarskiego (Stefek Friedmann jest cool), aktor z Willisa żaden, nooo...taki jak z Arniego, tylko mniej sterydów przyjął, więc nie ma takiej kwadratowej, "męskiej" twarzy.
Poza tym jakim kobitkom może się podobać stary, łysy dziad? Dziewczyny, usiądźcie i pomyślcie...a wiecie jaka myśl wam przyjdzie do główeczek? Ano taka, że panuje moda na Willisa i na mówienie, że jest super...
Jak może się podobać stary, łysy, mały piernik? Nooo...chyba, że tu mamy same Barbie...
Przykłady przystojnych aktorów- młody Brando, młody Rourke, młody Redford, młody Peck, Cybulski, młody Gibson, młody Strauss, młody Ford...i tak dalej...Z młodych przystojny jest Depp, Pitt, Del Toro, Day-Lewis...i tak dalej...
Wszyscy oni miażdżą Willisa również aktorsko...
Popatrzcie na młodego Willisa, w starych serialach (bo to był aktor serialowy i to w nim będzie zawsze siedzieć), wyglądał jak wiejski antek albo taksówkarz, noooo albo jak wykidajło na dysce...Ale nawet na Kolasę w Koglu-Moglu by się nie nadawał...
P.S. Trzeba być konsekwentnym, jeżeli Willis jest taki zabójczy to musi się Wam też podobać każdy dres...No a Kojak nie był przystojny? Był! Tylko, że tak samo jak Willis, no a Oleksy nie podoba się wam? Jak wam sie podoba Willis to i Oleksy musi się podobać!
JEEEEZU CZŁOWIEKU I TY MÓWISZ O NIE "DRAPANIU SIĘ"!!! sam aż sięprosisz żeby Cię podrapać ;/ i to ostro ;/. Willis to dojrzały facet, nie jest aż taki stary nie przesadzajmy!lubię jego i jego grę, nic na to nie poradzicie choćbyście sie kurwa nie wiem jak starali. a oleksy jest stary, gruby i wygląda jak kotlet mielony z oczami.
ps cieszmy się - nasi wygrali w ręczną ;) wiem, że to nie ma nic do Bruce'a ale srebro mamy w kieszeni :D:D
Nooo...są takie baby, co to nie spojrzą na fajnego, normalnego kola ale z jakimś 85-letnim "gwiazdorem" śmierdzącem potem i gównem są w stanie zrobić wszystko...
Kobity są durne..Mickey Rourke- dobry aktor i lubię go (kiedyś był przystojny)... ale teraz nie dość, że beret zryty i traktuje kobiety jak szmaty, nie dość że śmierdzi jak stary cap to po każdej imprze lezą z nim takie laski, że szok...Po to, żeby dostać w mordę, połknąć to i owo, i na drugi dzień zostać wykopaną na ulicę...Czemu idą? Bo to sławny Mickey Rourke!
Szanuj teraz kobity jak same się nie szanują ;-)
Ty masz pojęcie!
O gustach się nie dyskutuje, no ale cóż...Każdej kobiecie może podobać się inny facet i nic na to nie poradzisz...Jednej podoba się młody, sexowny kolo, drugiej stray, łysy dziad jak to określiłeś. Wiesz podobno wiele kobiet uważa, że łysi są bardzo sexowni..;)
Pozdrawiam...
Skoro tak bardzo pogardzasz fankami Willisa to czego szukasz w tym temacie? Idź błyszczeć wyrafinowanym smakiem, subtelnością i intelektem gdzie indziej. Lubię tego aktora i jego filmy. Nie ma obowiązku by wszystkim się podobał, a skoro go tak nie lubisz to idź na inne forum. Nie musisz innych obrażać.
A tak na marginesie, puszczalskich panien jest pełno, tak jak chamskich ludzi.
Ja tylko stwierdzam ze jesteście puste. Zwykłe "blachary" które zobacza napakowanego, łysego knura i mysla jak to fajnie byłoby...
Boooże... poprostu uważają że jest przystojny... :/ ma cos w sobie, tak samo jak Nicholson - ten to dopiero stary... a jest ideałem faceta dla kobiet (podkreslam FACETA a nie chłoptasia). niektore kobiety wolą starszych, tak jak niektorzy faceci wolą blondynki czy brunetki i to jest naturalne. z taką agresją wleciałes na to forum i zacząłeś je wszystkie obrażać - tak jakby one obrazily ciebie tym ze podoba im sie willis... dziwne.. masz z tym jakis problem?? co konkretnie ci nie pasuje? to ze to mial byc fanklub willisa a nie twój? czy jak? wyluzuj sie bo przesadzasz. ja lubie willisa, podoba mi sie, nie uwazam zeby był genialnym aktorem ale jest atrakcyjnym mężczyzną, nie doskonałym - nie trzeba byc wypacykowanym lolkiem jak np.bloom zeby sie podobac, trzeba miec "to cos", a w przypadku willisa jest to jego uśmiech :) skoro taki według ciebie nieatrakcyjny jest (choc dziwne zeby ci sie podobał) to powinienes sie cieszyc że nie trzeba byc pięknym zeby sie podobac :/
Tak tak tak i jeszcze raz tak! zgadzam się w 150% z powyższym wpisem! dodam jeszcze że Ty chyba masz jakieść kompleksy ;/
Hmmm... to zastanawiające jak dobrze wiesz co myślą puste panienki, jesteś wszechwiedzący? potrafisz czytać w myślach innych, ciekawe...