a wiesz że gdzieś w necie krąży adres do niego ? sam kiedys próbowałem do niego napisać ale zawsze nie miałem czasu ... chociaż teraz są wakacje to wiesz może cos wykombinuje ^^
On we Wrocławiu ma apartament coś czytałam, że chciał kupić, czy wynająć. Bo jak przylatuje do Gdańska na spotkania SOBIESKIEGO, to ma gdzie przenocować, a lepiej na swoim niż w hotelu ;-)
Skopaliby nam ''cztery litery'', a Willis wyryłby na nich nożem swoje inicjały i czując ból przy siadaniu, będzie nam się przypominać jego wściekłość albo furię a'la Pulp Fiction ;-P
a tak btw . to nawet nie weisz jak dusza sie cieszy gdy widzę ze to Ty psizesz a nie te durne trolle :)
A on z nas pociśnie, że daliśmy się pobić i pociąć za jedno zdjęcie z autografem ;-)
Wzajemnie Wojtku, my nie trolle, ale czuję ,że tu wpadnie ktoś i będzie zakłócał spokojną rozmowę, tylko oby to nie była ta tłajlajtka ;-p
ja bym to niego podbiegł i zaczał sie drzeć żeby mnei nie zabijał , po czym rzucił sie na niego i powiedział yippee-kai yey xd
Przypomniało mi się, co może nam zrobić. ;-) Tą scenę uwielbiam = wciśnie nam nochal w mózg. ;-)
Teraz powiedz z jakiego to filmu było, ale bez ściemniania i sprawdzania w necie tylko pomyśl sam ? ;-)
Wojti, nie pamiętasz, w którym filmie Willis wciskał nochala w mózg, podpoweim jeszcze, że strzelał z ,,futerka'' - teraz musisz załapać ;-p
,, O, spójrzcie na tego grubego. - Gdzie Ty się ubierasz, w domu mody mafia?'' i strzał w środek czoła ;-)
Te kozackie teksty to jest coś. Widziałam, że przy forum ,,Ostatniego skauta'' były dwa tematy odnośnie samych tekstów ;-) Mistrzostwo.
,,Po co ci ten numer z tyłu głowy? Tablice rejestracyjne na wypadek kradzieży?'' - ta dziewczyna rozwaliła mnie tym ;-D
albo co to jeszcze bylo ? Te monstrum nie służy tylko do wkładania XD ( mowa była o kiju bejsbolowym )
B.W: Skórzane portki?
D.W: Tak
B: Ile kosztują?
D: 650
B: 650 dolarów za portki?
D: Tak.
B: I nosisz coś takiego?
D: Tak.
B: Mają zamontowany telewizor?
D: Nie.
http://www.filmweb.pl/film/Ostatni+skaut-1991-8430/discussion/Cytaty,585640
Tu zobacz jak się userzy spisali z cytatami. ;-)