Cate Blanchett

Catherine Élise Blanchett

8,5
101 627 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cate Blanchett

Po tych 3 rolach jakie zagrała w tym roku umocniła swoja pozycje na liście moich ulubionych aktorek w babelu byla swietna notatki były majstresztykiek a jej wersja marleny dietrich w good germanie to mistrzostwo swiata, szkoda tylko że taka jest brzydka ogladajac filmy z nia czesto nie moge skupic się na jej roli bo rozprasza mnie jej wyglad to tak jak rozprasza mnie Jennifer connally w swoich filmach tylko że w jej przypadku to w drugą stronę Connally jest tak piekna że mógłbym na nia patrzeć bez przerwy

Gyllenhaal

;)
Jak dla mnie to ona nie jest brzydka. Przykuwa uwagę niesamowicie, kiedy tylko jest na ekranie, i to wystarcza. Poza tym zobacz "Włamanie na śniadanie".

morven

Ona jest zjawisko, nie wyglada jak lala więc niektórzy od razu uważają, że brzydka :/

Annash

eeeeee tam brzydka! ja tam uważam że wygląda interesująco! ma bardzo ciekawą twarz:)z resztą każdy ma ine poczucie piękna i brzydoty:)

morven

Kwestia gustu dla mnie jest straszna, lecz nie ma to rzadnego wpływu na to jak oceniam ja jako aktorkę. Bo aktorką jest wybitną co do tego chyba nikt z nas nie ma wątpliwości :) A w śniadaniu wyglądala średnio, za to na prade ładnie wyszła w notatkach, aż się zastanawialem co ona z sobą zrobiła bo była taka "sympatyczna"

Gyllenhaal

wiem że tak jeden pod drugim to srednio wyglada ale miało być żadnego :)

Gyllenhaal

jestem kobieta, wiec moze nie mnie to oceniac, ale uwazam, ze ona jest piekna. ma taka klasyczna urode, uniwersalna, jak ze starozytnych posagow. i ta lagodne spojrzenie... [+aktorka jest doskonala, ale to wiadomo i nie musze pisac...]

Gyllenhaal

Ona nie jest wcale brzydka tylko oryginalna. Uroda nie oznacza wcale silikonowego biustu, ust i wszystkiego co się tylko da.
Przyciąga uwagę, apo za tym jest bardzo inteligentna i jest świetną aktorką. Wygląd nie jest najważniejszy.
P.S. A na Jennifer Connely to nie mogę patrzec (czyt. to ona jest brzydka)