Może i jest ładna ( z toną makijażu) , ale jest strasznie wredna... nikt w Hollywood jej nie lubi (oprócz jej męża). Obsesyjnie dba o swój image. Pozywa do sądu DOSŁOWNIE za byle co. Skrytykujesz ją za coś- po kilku tygodniach dostajesz pozew !.
Jak ktoś ma satelitę, to tam na różnych programach lecą dokumenty o gwiazdach Hollywood. Może kiedyś ktoś z jej fanów trafi na jakiś ciekawy program o niej. Kiedyś ją lubiłam, bo wydawało mi się , że jest miła (takie wrażenie sprawiała), ale to jeszcze jeden przykład tego , że nie należy oceniać ludzi po wyglądzie.
Tylko że ktoś, komu zależy bardziej na image'u i popularności, niż na aktorstwie, nie powinien nazywać się aktorem ...
Weź już przestań z tym "jesteś zadrosna...."- to żałosne, pokazuje, ile wiesz o ludziach. Piękna to jest Penelope Cruz. Potencjał to ma Johny Deep. Taka panienka jak ona w ogóle nie powinna zaistnieć w świecie kina.
oh przestańcie, bez przesady - ilu tak naprawdę użytkowników filmwebu ocenia aktorów po ich profesjonalizmie i grze aktorskiej ? tworzymy subiektywny ranking i każdy ma pełne prawo oceniać aktorów według własnych kryteriów. a już jakie przyjmie, to jego sprawa. Dla mnie, na przykład - choć możecie mnie za to skrytykować - aktor traci na wartości, jeżeli w życiu prywatnym nie jest dobrym człowiekiem, a zyskuje ten, który (bez względu na role) np. udziela się charytatywnie i tak dalej.........
chociaż, oczywiście, są aktorzy, którzy graja tak fenomenalnie, ze to całkowicie odminuje ich osobowość itd., nie sposób wówczas dostrzec coś innego niż talent. jednak to sporadyczne przypadki.
pozdrawiam.
Nie skomentuję tego. A swoją drogą, ciekawe, jakbyś się poczuł, gdybyś tak się z nią przespał- rano pobudka, a ona bez make-up.
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Uroda/525137,1,Gwiazdy-bez-makijazu-jak-zrobic-na turalny-make-up.html ==> a tu coś dla fanów jej "urody", haha.
maadziuniaa987 haha śmieszą mnie ludzie tacy jak ty którzy znajdą fotke gwiazdy gdzie paparazzi uchwycili ją w "złym" momencie i pokazują całemu światu jaka to ta osoba jest brzydka. Pokaż mi gwiazde która jest wg. Ciebie ładna a na 100% znajde w sieci zdjęcie gdzie wygląda paskudnie :) choćbyś nie wiem jak była piękna, jak będą za tobą chodzić i robić 100 zdjęć na minute a do tego ktoś specjalnie obrobi je w programie graficznym tak żeby wyglądało jak najbardziej naturalnie i brzydko to uwierz mi, że zawsze znajdzie sie jakieś na którym wyjdziesz co najmniej kiepsko.
Co do jej charakteru to owszem, może taka być, nie widziałem tego programu więc nie mówie. I gdybyś na tym zakończyła temat wszystko było by ok.
Natomiast na profilu każdej ładnej aktorki,piosenkarki znajdzie sie jakaś dziewczyna która próbuje udowodnić jaka to dana osoba jest brzydka i w ogóle. To jest zwykła zazdrość.
A teksty z Twojej strony typu " a tu coś dla fanów jej "urody", haha." , "Nie skomentuję tego. A swoją drogą, ciekawe, jakbyś się poczuł, gdybyś tak się z nią przespał- rano pobudka, a ona bez make-up." są co najmniej pożałowania :)
Dobrze, że faceci nie mają jakiś urojonych zazdrości w kontekście urody innych Aktorów bo już całkiem nie szło by tego wszystkiego czytać.
Aktorka jak najbardziej dobra, wygląd choć w przypadku oceny aktorskiej nie ma nic do rzeczy też jak najbardziej na plus. A to jaka jest w życiu prywatnym? a co mnie to obchodzi, niech sobie jest jaka chce. Mnie interesują jej filmy a nie to co robi w domu.
I serio, radze schować swoje frustracje w kieszeń a nie wypisywać bzdur na forum :)
"Może i jest ładna ( z toną makijażu) " no tak, zapomniałem że tylko brzydkie dziewczyny sie malują a makijaż z jej twarzy ważyłaś wagą kuchenną. Pomijam fakt, że właśnie nastąpił rozłam w modzie, od dziś modelki nie będą sie malować, bo przecież to rzecz tylko dla brzydkich kobiet..... :) choć nie zdziwie sie jak zaraz napiszesz, że modelki też są bleeeee bo mają tapete - To tak w gwoli rozluźnienia atmosfery
Catherine jest na prawdę piękna...9popatrz na nią w filmie Chicago)
Żadna kobieta bez makijażu nie wygląda ładnie...wolisz żeby zrobiła plastykę..nie będzie musiała się malować
Ty za to na pewno jesteś piękna....- -
Tak w Chicago wygląda przepięknie dla niej tylko oglądam ten film właściwie. ;p I bardzo ładnie śpiewa
A ja się zgadzam, że Zeta nie jest piękna. I jeżeli ktoś tu przesadza, to właśnie jej fani. Bo są o wieeeeeele ładniejsze aktorki i o wieeeeeeeeeeeeeeeeeellle bardziej utalentowane. Ocena zbyt wygórowana, oczywiście.
poxx- żadna kobieta bez makijażu nie wygląda ładnie?? Współczuję Ci... Pięknej kobiety chyba na oczy nie widziałeś.
A na tym zdjęciu wyszła jak zwyczajna kura domowa. Nie ma jej co usprawiedliwiać. Zwyczajna to nawet mało powiedziane- po prostu brzydka. Codziennie na ulicy spotyka się dziesiątki ładniejszych kobiet, które jednak nie stać na takie kosmetyki.
Co więcej uważam, że jej uroda jest bardzo pospolita- zero oryginalności.
I odezwała się znawczyni kobiecego piekna. A co Ty widzisz patrząc w lustro? To jest jasne, że z makeupem na twarzy wygląda się o niebo lepiej i nie trzeba na kosmetyki wydawać niewiadomo ile. Ciekawa jestem dlaczego to zazwyczaj kobiety krytytują inne kobiety .... o nie nie z zazdrości, nie z zawiści o nie nie bo przecież to by było śmieszne!!!!
A żebyś wiedziała, że jestem od niej ładniejsza bez makijażu. Widzisz aktorkę z avatara autorki? To jest piękna kobieta o naturalnej urodzie. Zeta to dzieło makijażystów, nic więcej. I nie pisz o zazdrości, bo może sama, jak kogoś krytykujesz, to mu zazdrościsz. A innych nie oceniaj własną miarką.
Ale o co tu się wykłócasz ??? Chcesz mnie przekonać do tego, że Zeta nie jest ładna ? Po co Ci to? Nie wiem będziesz miała satysfakcję, że przekonałaś fana lub dwóch do zdania, że Zeta nie jest ładna? Moim zdaniem jest bardzo ładna, ale nie przekonuję Ciebie do tego zdania. Moim zdanie brzydka osobą, gwiazdą jest Julia Roberts, ale nie wchodzę do niej na stronę i nie pisze jej fanom, że jest brzydka i bez makijażu wyglądam od niej o niebo lepiej. Uwierz nikomu tu raczej nie udowodnisz, że Zeta jest brzydka, a bynajmniej nie mnie. ;<
A tak do jej wyglądy dorzucę ;p;p;p;p;p;p;-p :
Moim zdaniem najlepszą fryzurę ma w filmie "Chicago" później w "Ocean's twelve" , a na końcu w "Terminalu"
Jeżeli chcecie zobaczyć jej sobowtóra zapraszam do Zawiercia. Moja kuzynka to jej lustrzane odbicie, nieraz jej mówiłam, że powinna zaistnieć w świecie kina a to świat by się zdziwił.
Myślę, że krytyka jest mocno przesadzona. Też słyszałam, że dba o swój medialny image, ale to chyba lepiej, że dba o to by pokazywali ją w dobrym świetle niż żeby robić wokół siebie dużo szumu dzięki skandalom, ostatecznie ona akurat dba o swoją prywatność.
Co do tego, że nikt jej nie lubi, to skąd możesz to wiedzieć, ja słyszałam, że np George Clooney powiedział o niej , że to kobieta idealna, a nie o każdej koleżance z planu tak się wypowiada, bo np na Jennifer Lopez troszkę się skarżył.
Chyba widziałam ten program, o którym mówisz, ale nie wyciągnęłam podobnych wniosków.
Pozdrawiam wszystkich sympatyków Catherine i anty-fanów również
gówno mnie obchodzi jaka jest, wazne jaka jest aktorka, to portal do oceniania i dyskutowania o filmach i zagranych rolach a nie o tym kto jest mily a kto nie!!!!! Jak dla mnie to moze nawet pozwac do sadu Ciebie Maadziunia!
Moja wypowiedz byla odnosnie autorki tego tematu czyli niejakiej "maadziuniaa987" :). W powietrzu wyczuwam zazdrosc...:P
Jesli chodzi o mnie, to najbardziej podoba mi sie Katie Holmes;) oczywiscie z wygladu, bo jej gra aktorska nie powiem , ze jest najwyzszych lotow, ale tez nie ma tragedii w sumie.
No właśnie o to mi chodzi. Przeczytaj cały wątek- nie sądzę, że autorka jest zazdrosna. Ja też mam na temat Zety podobne zdanie i nie jestem zazdrosna. Ciekawi mnie tylko, skąd wzięło się to naiwne przekonanie, że jak ktoś kogoś krytykuje, to od razu musi być zazdrosny?? To idiotyczne.
W moim odczuciu, autorka jednak jest zazdrosna :P Ja mimo, ze nie lubie jak cholera, Leonardo Di Caprio, nie whodze na jego "strone" , nie oceniam go, nie pisze jakis tematow, ze Leonardo rano jak sie nie uczesze to okropnie wyglada, ze tamto i siamto :P. Jak ktos kogos irytuje, to najlepiej nie komentowac i zwyczajnie nie interesowac sie ta osoba ;)
Człowieku, zrozum, że jej nie ma czego zazdrościć. Ona nie ma nic- no, może prócz bogatego męża i kasy- czego nie miałby każdy przeciętny człowiek- nie jest ani ładna, ani nawet miła, że o dystansie do samej siebie nawet nie wspomnę.
Nie podawaj siebie jako przykład, bo każdy ma inny charakter, czy to takie trudne do zrozumienia?? Ty na przykład nie krytykujesz ludzi, a autorka tematu tak. Ja np. krytykuję Bibera i co, wmówisz mi, że jestem zazdrosna?????
Miałam się nie wpisywać, ale nie mogę patrzeć jakie bzdury wypisuje pablomoore xD w ogóle każdy, kto pisze o zazdrości. Chyba po prostu nie macie innych argumentów... Każdy ma prawo do krytyki! Nie oznacza to od razu, że ktoś jest zazdrosny! Gdzie nie wejdę na jakąkolwiek sławniejszą aktorkę która przez większość jest uważana za piękność, gdy znajdzie się choć jeden głos krytyki- dana osoba mieszana jest z błotem i oczywiście "JESTEŚ ZAZDROSNA", "PEWNIE SAMA WYGLĄDASZ JAK PASZTET", "POKAŻ SWOJE ZDJĘCIE TO OCENIMY". Dziecinada...
dla mnie ona jest beznadziejna i koniec-miała raptem słownie DWIE dobre role, a reszta to jakieś gnioty. A charakterek mam paskudny i z tego jest bardzo dobrze znana.
to mowisz ze taka wredna jest? zaraz jej wystawie 1/10 we wszystkich filmach bo na filmwebie liczy sie czy aktor jest mily w zyciu prywatnym, a nie czy dobrze gra w filmach
usunalbym ja tez ze znajomych na naszej klasie, ale wtedy kumpel bedzie mial wiecej niz ja, wiec na razie tego nie zrobie :|
a ja mam w nosie czy jest piękna, mądra, miła czy wredna. dla mnie liczy się to jaką jest aktorką i jak gra w filmach. a że pozywa? to znak, że dba o swoją reputację. poza tym wiadomo, że w hollywood fotoreporterzy robią zmyślone artykuły byle mieć sensację. myślę, że nie tyle pozywa ich bo jest wielką damulką, ale po to by jej dzieci nie cierpiały przez durne artykuły,. a sądząc po temacie to ma prawo pozywać.
btw nie obchodzi mnie jej życie prywatne w ogóle. dla mnie liczą się filmy a nie to jaki aktor jest w życiu prywatnym.
nie lubię np brada pitta za to co zrobił jennifer aniston, ale filmy z nim oglądam bo jest dobrym aktorem. i tyle ode mnie
ja tylko dodam ze prawda pewnie znowu lezy po srodku, Zeta jest dosyc ładna, zreszta o gustach sie nie mowi(jednej osobie moze sie podobac drugiej nie), moze jest wredna moze nie , tego nie wiem,jezeli tak to troche szkoda bo oprocz tego ze cenie ja jako aktorke to jej twarz przyjemnie mi sie kojarzyla .
Ale tak to bywa w swiecie hoolywoodu i pieniedzy
pieniadz rujnuje czlowieka zazwyczaj
@maadziuniaa987 - Penelope Cruz wygląda przy niej jak Brzydkie Kaczątko:-) Charakterystyczne jest mimo wszystko, że krytycznie o Zeta wypowiadają się dziewczyny, chłopakom (i mnie też) obojętne jest jaki ma charakter, przecież i tak jej nie poznamy osobiście. Wypowiadamy się tu tylko o jej urodzie, a ja uważam, że jest piękna, choć nieco za stara dla mnie;-) Najlepiej będzie, gdy dziewczyny zostaną przy ocenie urody facetów, a urodę kobiet niech pozostawią nam, nie będzie wówczas podejrzeń o przemawiającą przez nie zazdrość.
@Brooke_Logan - widać w czasie miotania się we wściekłej zazdrości i wyzywania jej od kur domowych nie zauważyłaś nawet, że na wymienionym już zdjęciu http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Uroda/525137,1,Gwiazdy-bez-makijazu-jak-zrobic-na turalny-make-up.html widnieje Helena Christensen, a nie omawiana tu Kasia Zeta-Jones;-) W "Chicago" była taka sobie. Mnie się podobała szczególnie w "Osaczeni" i "Okrucieństwo nie do przyjęcia".
Przepraszam, że wcześniej <wyżej> się wtrącałam, ale teraz dotarło do mnie, że zupełnie nie po-trzebienie. Przecież co wy tu wypisujecie to wszystko jest żałosne. Jest miła, nie miła, ładna, brzydka, dobrze gra , źle gra. Te forum służy przecież do tego żeby ją tu chwalić za grę lub ganić za nią. A nie dyskutować jaka jest w życiu prywatnym. Ja w przeciwieństwie do kolegi wyżej w "Chicago" uwielbiam Catherine za jej taniec i śpiew ogólnie moim zdaniem zagrała rewelacyjnie, ale to moja opinia wcale nie każe uważać tak osobą nad mną. Ale no zlitujcie się co to za temat czy jest miła czy nie no proszę...
Właściwie to w "Chicago" Catherine spojrzałam, wcześniej nie zwracałam na nią uwagi. ;D
He,he, a Ciebie miłość do Kasi tak zaślepiła, że nie mogłeś pofatygować się, żeby spojrzeć w dół strony?
Poza tym, czy ktoś tu pisze, że ocenia ją przez pryzmat charakteru?
Ja tam cb nie pojmuję w ogóle każesz wszystkim patrzeć w dół strony. Chociaż wszyscy odpowiadają na post madziuni
I wszystko jasne: http://polki.pl/party_rankingi_galeria.html?galg_id=10000541&ph_center_01_page_n o=1