Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 389 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Ej ja nie chce nic mówić dziewczyny, ale naszego tematu po prostu NIE MA!!! jestem zszokowana ;p trzeba to gdzieś zgłosić, nasz długaśny temat który niedługo miał obchodzić ROCZNICĘ zniknął przed samą imprezą! a taka popijawa się szykowała noooo ;)
To tak jakby mi cały rok z życia umknął ;) te rozmowy z Wami... przeżywanie Mundialu, Ligi światowej w siatkę... MŚ w siatke... opowiedziane historie, omówione filmy... to nie mogło tak po prostu zniknąć! zgłaszam zażalenie i skargę do redakcji filmwebu! ten temat był już historyczny!! ;p jak mogliście pozwolić mu zaginąć... jak mogliście go usunąć... to było 75 stron ejże... temat ma wrócić! ;]

Mam nadzieję że to zniknięcie to przejściowe jest.... :( może to tylko wpływ remontu filmwebu... w każdym razie póki co strony z naszym tematem nie ma... jest jedynie to: NIE ZNALEZIONO STRONY O PODOBNYM ADRESIE :/
http://www.filmweb.pl/topic/391785/jest+cuuuudowny....html?page=75#1212115
jak wchodzę na niegdysiejszy adres naszego topicu to mi się tak własnie pojawia...

Fluorescent

Rogue ja tez to zauwazylam:/ gdzie nasz temat??????????
to nie fair ze od tak sobie zniknal:( to byly nasze wspolne przezywania,kurcze jakim cudem?? niech lepiej on szybko powroci bo inaczej juz my sie za to wszytskie wezmiemy:]
mam nadzieje ze to tylko chwilowy blad i powroci jest cuuudowny:]
buzki:***

gucia_3

No, szkoda że zniknął.

Ale................ czyż to nei cudowne, że możemy wszystko zacząć od nowa i dalej robić to co lubimy?:P
przynajmniej okienka nie mają 1 cm szerokości.

Charlies_own_

no dobra czyli mamy jeden plus tego znieknięcia ;p ale przepadły nasze roczne pogaduchy! i nie udało nam się rocznicy świętować... =(

Fluorescent

wchodze sobie jak zawsze w ulubione, klikam na nasz temat, patrze a tu dupa, nic ni ma...Myślałam że mi sie cos popsuło czy cuś ale jednak nie, skasowali chyba...ciekawe dlaczego...:/ Szkoda...Ale może to tylko przejściowe [nadzieją matką głupich :]] w końcu na FW ostatnio często sie krzaniło...

użytkownik usunięty
Seniorita_Paulita

No chwile, chwile, co jak co ale to to jest już przegięcie...
75 stron to nie byle jaki dorobek, poza tym chciałoby się jeszcze kiedyś poczytać głupoty sprzed roku, nie ?

My to naprawę musimy gdzieś zgłosić, bo nawet gdybyśmy miały zacząć pisać na nowo, to nieistnienie tamtego tematu... nie do pomyślenia !
Zapis naszej niemal rocznej znajomości tak sobie ma zniknąć !? :/

ja to bym maila do redakacji napisała... co o tym myslicie?? przecież oni muszą to przywrócić... Zgadzam się z Justine... czasami chciałoby się te glupoty sprzed roku poczytać, poza tym dobrze to ujęłaś - to był ZAPIS niemal ROCZNEJ znajomości! a teraz po tym temacie nie ma nawet śladu :/

aha i Chartlies own - jutro chyba już bedę miała PONOWNIE "Half Nelsona" :D heheeh

Fluorescent

ok jestem po seansie "Half Nelsona" :d i biorąc pod uwagę że tylko Charlies own interesuje opinia o tym filmie to zwracam się głównie do niej ;p
no więęęc Ryan na szczęście na ostatnie minuty filmu ma zgolona brodę to raz ;) dwaaa to film jest interesujący ale bez rewelacji bo toczy się powolnym tempem, ale są ludzie którzy takie filmy lubią. Ja jestem przyzwyczajona do szybkiej akcji, a tutaj wszystko dzieje się powoli i spokojnie. Trochę schematyczny w sumie bo mówi o człowieku z problemami, a który to człowiek chce przekazać swoim uczniom wiedze o świecie itp itd...
sądze jednak że ze wzgledu na Ryana film naprawdę warto obejrzeć, bo kurde... on naprawdę genialnie się wczuwa w rolę! =] Film mi sie podobał, nie zachwycił, ale fajne w nim było to że dużo jest niedopowiedzeń - praktycznie wielu wątków i historii głównych bohaterów musimy się domyślać bo nic nie jest powiedziane tak wprost.
aha i jeden gest Ryana mnie zabił - jak puścił oczko hehehehh zrobił to bombastycznie :P

użytkownik usunięty
Fluorescent

mail to dobry pomysł, zdaje się na Ciebie ;)
a film też zobacze ;]

wysłałam maila do redakcji... albo mnie oleją albo pomyslą że jesteśmy kompletnymi idiotkami ;P ale przecież trzeba walczyć o swoje =D ja nie mówię ze koniecznością jest dalej gadać w tamtym temacie, no ale on powinien istnieć, a nie znikać i nie pozostawiać po sobie śladu... to jest zapis dla pokoleń! ;p

Fluorescent

To czekam z niecierpliwością na ściągnięcie mojego Half Nelsona :D
Puścił oczko mówisz... pewnie do jakiejś laski! A skoro tak, to pewnie jakiś wątek damsko-męski istnieje? ;)

Charlies_own_

no do laski... znaczy w sumie do dziewczynki... wątek damsko męski? hmm... trudno powiedzieć... cos w tym stylu ale o miłości jako takiej to tam nic nie ma... raczej o problemach pewnego człowieka :)

a odpowiedzi od redakcji na mojego maila narazie nie ma ;p

Fluorescent

Cos mi sie wydaje ze komuś sie nie podobało tyle wpisów. Ktoś nam zazdrosci rekordu i postanowił usunać nasz temat...
Troche to przykre...
=/

MaJeNa

Majena szczerze mówiąc to ja też wietrzę tu jakiś podstęp ;P może im się przez nasz temat za bardzo serwer wieszał to go wywalili... ;p a teraz boją się do tego przyznać bo nic nie odpisują ;) no ale można też wziąc pod uwagę to, że redakcja ma wiele ważniejszych spraw niż odpisywanie na mojego mało ważnego w sumie dla nich maila... :/ no nie wiem już sama.

a June wylądowała nam gdzieś ze swoim wpisem przy początku ;p to ja powiem tak - Piły 3 nie oglądałam jeszcze, ale mam zamiar bo dwie pierwsze części widziałam to i trójkę musze obejrzeć, nawet jakby okazała się lipna do kwadratu ;)

a dziewczyny kiedy Wam się ferie zaczynają?? mi dopiero od ostatniego tygodnia stycznia.... :( ja chce juuuuuuż!!!!!!! ;]

Fluorescent

Mi sie ferie juz zaczeły...Jupi mam zamiar sie wylegiwać całe dnie...<hehe>
Ale tak szczerze to ja bym wolała miec ferie dopiero w lutym. Przejabanie mniec tak zmowu wolne...dwa tygonie nie mineły a tu już ferie a nastepne wolne to dopiero w kwietniu (troche późno)

Co do Piły 3 to moge wam powiedziec ze nie jest taka zła...jest pare takich nudnawych momentów ale da sie to wybaczyć.
Takie ostrzezenie ....nie radze wam nic jesc w czasie ogladnia tego filmu bo mozna sie dosłownie zerzygac w pewnych momentach...no ja w czasie seansu tylko piłam sok ale i tak robilo mi sie niedobrze... :D

=P

MaJeNa

no, ja też już mam ferie i wcale sie nie ciesze, bo zero śniegu a tym samym zero snowboardu, więc co to za ferie... 12 stopni na termometrze... co to jest?!

Charlies_own_

oooo Charlies own umiesz na snowboardzie jezdzic???? ja to ani nart w zyciu nie mialam na nogach ani tym bardziej snowboardu... ;p
ferie i tak zawsze spedzam w miescie :/
a to planujecie jakieś wyjazdy na ferie czy tylko wylegiwanie jak Majena?? ;> ;P bo ja to pewnie bede sie wylegiwac... ale w sumie co ja gadam - jeszcze dwa tygodnie szkoly przede mną :/ dwa sprawdziany z bioli w tym tygodniu... i pewnie jeszcze nie jeden z innych przedmiotów... ehh
kurcze ale jak sobie o feriach pomysle to mi sie od razu przypomina że rok temu, w poprzednie ferie wlasnie, obejrzalam pierwszy raz Hooligans i pierwszy raz sie chyba 23 stycznia wypowiedzialam w naszym usuniętym temacie.... ;) i tu sie juz zbliza wielkimi krokami ten termin rocznicowy a po temacie ktory zalozyla Justine ani śladuuu... heh

użytkownik usunięty
Fluorescent

Ja mam ferie już za tydzień, a na pierwszy tydzień jadę do Zakopanego :D:D:D na obóz sportowy, czyli koszykówkę i na narty :) Oby tylko pogoda dopisała i sypnęło choć odrobinkę śniegiem...

Jak nie odpiszą to chamy, i założymy temat na forum a co ! :)

Fluorescent

Gdybym była tym tematem to też bym stąd spier***ła ;P

Little_Hooligan

co Ty nie powiesz.

Fluorescent

Brak mi słów...a ja miałam nadzieje ze kiedys jeszcze beda mogła sobie przeczytać nadzą dłuuugą rozmowe i powspominac stare dobre czasy a tu.. :/ mam nadzieje ze odpisza jak najszybciej pozytywnie :)

oglądała ktoras z Was juz PIłe 3??bo ja jeszcze nie a słyszałam ze podobno dobry film.(?) pozdr :)

Fluorescent

łeee widze że wam się fajne ferie zapowiadają - narty, snowboard.... :) ja tam każde ferie odkąd tylko pamiętam to w domciu spędzam heh więc nie wiem co to znaczy jeździć na nartach :P może kiedyś wreszcie spróbuję... kto wie ;)

no a redakcja filwmebu raczej nie odpisze... skoro do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi to szczerze wątpię że kiedykolweik ją dostanę. No chyba że zaczęłabym ich dręczyć 10 mailami dziennie to może wreszcie by się zlitowali i albo przywrócili temat albo odpisali że nic się nie da w tej sprawie zrobić albo po prostu dali mi bana i usunęli konto na filmwebie hehehe =]

noa co tam u was?? ;> może jakieś nowe filmiki widziałyscie?? ja to bym chciała się wybrać na film "Jasne błękitne okna" (ale do kina! nie żadnego pirata ściągać tylko zobaczyć go w prawidzwym kinie :P wycieczkę do Łodzi może sobie zrobię w weekend...) bo już sam tytuł wydaje mi się interesujący, ale jak wiadomo, polskie filmy przeważnie pomimo dobrego pomysłu są niestety nieudane... ale myślę ze warto byłoby ten film zobaczyć :)

użytkownik usunięty
Fluorescent

na jasne błekine też się zastanawiam czy nie iść...piłe 3 zobacze tylkoze względu na to że widziaąłm poprzednie, watpie by to był dobry film ;) widziałąm w tv przerwaną lekcję muzyki, poniżej moich oczekiwać...

co do tematu ja skrobnę coś na forum, ale już musz elecieć więc jakoś jutro...

Jasne błękitne okna..hmmm z tego co czytałam o tym filmie to nie zapowiada sie dobrze, opinie nie były zbyt pochlebne :/ ale mimo wszystko tez mam ochote go obejrzec

a piłe 3 musze sobie w koncu załatwic bo strasznie mnie ciągnie do tego filmu, moze na ferie obejrze :)?(u mnie zaczynają sie juz w ta sobotę<jupi> :))a jesli chodzi o plany na ferie to moje ciekawie sie na zapowiadaja,mam zamiar napisac prace na polski ustny i uczyc sie (matura tuż tuż :/) ale na pewno bede tez odpoczywac itp. :P

tez bym chciala pojechac sobie na narty lub snowboard ale to nierealne w moim przypadku,troche szkoda ze nie ma sniegu bo mozna by przynajmniej na sankach pojezdzic :P pozdr

June_2

heheheh no na sankach chociaż moznaby było ;P :D mnie do Piły 3 też ciągnie no bo własnie tez poprzednie części widziałam to i tą muszę obejrzeć, ale boję się sama a narazie nie mam z kim jej obejrzec ... i też się chyba dopiero w ferie za nią wezmę... z tym że moje ferie to dopiero za dwa tygodnie sie zaczynają... :/ a wy wszystkie to już albo macie albo wam się własnie zaczynają. Chyba mam najpozniej sposrod naszej paczki ;) ehh

użytkownik usunięty
Fluorescent

napisałam temat w "portal" na forum, piszcie coś bo juz połynął ;/ na razie bez odzewu...

chyba nigdy nie otrzymamy odpowiedzi na nurtujące nas pytanie co się stało z naszym tematem :/
wszyscy nas olewają, ale ok - ja nie dam za wygraną - podręczę trochę redakcję mailami :P

Fluorescent

a my tworzymy nowy, i będzie miał 50000 wpisów... tratatata!!!! niech sie w dupy pocałują :D:D:D

Charlies_own_

Hej dziewuszki ;)
Wchodzę, i co widze- wcięło nasz temacik.. szkoda, no ale nic sie juz nie poradzi...
Trzeba tworzyć nowy... może kiedys przegonimy poprzedni ;)

użytkownik usunięty
Agusia_38

Ej, wyciągnijcie ten mój temat na fprum to moze ktoś się odezwie...!
bo ja wyjeżdżam do Zakopanego, żegnam, cąłuje, tra;la;a;a :*

no i co się nie odzywacie ;p
hehehe ja dzisiaj mam wielki powód żeby tutaj coś napisać - RYAN GOSLING MA NOMINACJE DO OSCARA!!!!!!!!!!!!!!! :D za rolę w "Half Nelsonie" :) czyż to nie wspaniała wiadomość?? Charlies own? ;> Justine? ;> hheehh

Fluorescent

noooo to super wiadomość, też właśnie o tym dziś usłyszałam. kibicuje mu i życze wygranej. Tyle. nie bede prorokować.

Charlies_own_

hej dziewczynki:) mam dzis zly dzien bo boli mnie zabek ale zajzalam do was bo Charlie's own mnie namowila:) i z gory jej dziekuje:*
mam nadzieje ze sie nie gniewacie na mnie??:(
wiecie co zauwazylam??ze Mana znikla z Fw!!!!zawsze byla tu regularnei a teraz??hmm...Manus wracaj,pusto tu bez ciebie:*
pozdro:***

gucia_3

noooo też sądzę że bez Many jest pusto.... no ale studiuje więc trzeba to zrozumieć... szkoda tylko że ona tam neta nie ma w tym Poznaniu, bo wtedy na pewno byłaby regularnie =]

a w ogole co sie stalo na dworzu???? co ma znaczyc ten snieg? na co mi on? teraz pewnie bedzie leżał do kwietnia :/ latoooo latooo chce a nie glupi snieg :| ale pewnie niektore z Was mają inne zdanie na ten temat i wolą snieg ;> ja tam go nie chce, nie potrzebuje i mam nadzieje ze szybko zniknie ;P

Fluorescent

śnieg to ja chciałam ale na święta ;]
A teraz to zamiast sie ciepło robić i wiosennie to spadł ;/

patrzcie, patrzcie na forum odpisali...Szkoda tylko że nic ciekawego....

Seniorita_Paulita

Fajnie ze pada śnieg tylko troche poźno bo mi sie juz ferie konczą...nie moglo tak być na swieta.. =]

MaJeNa

U Was pada? U mnie nie. W poniedziałek już musze lecieć do szkoły na pieprzoną ósmą rano. I chociaż te dwa tygodnie ferii które sa już prawie za mną spędziłam fajnie, to mogłoby być sto razy lepiej, gdyby był śnieg. Na stoku mogłabym ferie spędzić. Na snowboardzie! Jak ja zazdroszcze Justine....
A teraz do czerwca ani jednej, dłuższej przerwy oprócz Wielkanocy.
Pierwsze półrocze zawsze idzie szybciej niż drugie. Katorgi mnie czekają! Katorgi!

Charlies_own_

Charlies own tym, że czekają katorgi to chyba każda z nas może się "pochwalić"... :/ wiadomo że jest ciężko... heh

no i cóż... moje ferie to dopiero w poniedziałek się zaczynają heheheh :D a nie kończą ;P także Charlies own i Majena - wymieniamy się ;) i jak to może być że w Bydgoszczy śniegu nie ma? u mnie sypie już trzeci dzień, dzisja zimnica jak cholera a Ty mi tu gadasz że sniuegu nie ma Charlies own? ;P
zresztą po co komu ten śnieg... :/ co z tego że mi spadł na ferie jak i tak użytku z niego żadnego mieć nie będę... Charlies own to Tobie powinien on spaść na feire a nie mi bo ja ani na snowboardzie ani niczym temu podobnym nie jeżdże.

Ale dobrze gadacie dzieczyny... na święta mogl spaść a ni teraz :/ jak wiosna powinna już się szykować :D teraz pewnie bedzie leżał do kwietnia :/ bleh

ajjj Paulina nawet nie gadaj o tym co oni odpisują :/ nikt nic nie wie a jednak temat zniknął, redakcja też mnie totalnie olewa :| fajnie wiedzieć że użytkownicy nic na filmwebie do gadania nie mają :/ ale maile do redakcji to każą w każdej sprawei przysylac, a jak ja wyslalam juz dwa to zadnej odpowiedzi nie dostalam :

Fluorescent

Hmmm...to rzeczywiście olewka ze strony redakcji...:/

A u mnie też ferie dopiero sie zaczynają :D Ale w moim przyapdku to śnieg też potrzebny mi do niczego nie jest...Więc najlepiej jakby go wogóle nie było...I jeszcze jak zimno na dworzu...:/ A wogóle to do siostry do Wawy jade na kilka dni <wow rzeczywiście ale super ferie ;))>

Ale oczywiście bez nauki sie nie obedzie... z 8 sprawdzianów na po feriach zapowiedzianych mam :(

A teraz to chyba ide coś zjeść i odespać cały tydzień ;]

Fluorescent

0_o

jaka kiła...

całe szczęście, że ja sobie wtedy zapisałam ten mój dłuuuugaśny komentarz na temat treningu siatkarzy, bo bardzo mi się podobał ten koment szczerze mówiąc :P ]:->

no ta ja już tu za często się udzielać nie będę bo bez sensu to zrobili, i co wielce ten temat rozwiniemy może i znowu to samo zrobią :/

jaki kał...

Mana

No widzisz Mana, tak sie właśnie stało...
ale nie sądze że powinnaś nas opuszczać i udzielac się tylko czasami... przecież to dalej MY , hmmm... no nie?

Charlies_own_

aaajjjjj ajjjjjjjjj :D
i co tam u Was?? ;> hehehe bo ja to cudowanie sobie zachorowałam idealnie na rozpoczęcie ferii :/ trzeba być mną żeby tak trafić w porę - niedziela (w poniedzialek pierwszy dzien ferii) a ja budze sie z gorączką heh. na szczescie dzisiaj juz troche ozdrowialam =]

nooo i jeszcze dodam że zdecydowanie się z wypowiedzią powyższą Charlies own zgadzam :) co Ty Mana w ogole odwalasz?? ja nie wiem co to ma znaczyć że się bedziesz mniej udzielać :/ :P

i jeszcze pytanko - czy ktoraś z Was obejrzała w niedziele Prison Breaka na którego tak Was namawiałam??????? błagammmmmmmmmm!!! nie moglyście tego przegapić ;P chociaż lektor z "mody na sukces" nie zachęca hehehe ;p ale ogólnie tłumaczy całkiem nieźle =]

Fluorescent

znaczy lektor czyta a nie tłumaczy heh - pomyłka ;) chodziło mi o to że dobre tłumaczenie calkiem jest

Fluorescent

ja nie oglądałam, mogłaś przypomnieć... zupełnie o tym zapomniałam, a czekałam.

Charlies_own_

aaaaaaaaaa jak moglas Charlies own!!! :P mozesz tylko zalowac ;) a przeciez reklamy byly wszedzie (tylko pod dziwacznym polskim tytulem "skazany na smierc") - w rmf fm i zetce nawet, i w kazdej gazecie i w necie no i na polsacie przede wszystkim :D dobrze go promowali i reklamowali...

Fluorescent

Pamiętałam jak zachwalałas ten serial Rouge i jak zobaczyłam że puszczą go w tv to postanowiłam że sobie obejrze...:) Ale qrde nie było mnie w niedziele i oglądać nie mogłam :/ Wypatrywałam w programie powtórek ale chyba nic z tego... w tą niedziele obejrze napewno, no trudno zaczne od 3 odcinka ale dobre i to =]

Seniorita_Paulita

no Paulina poczytaj troche opisów na filmwebie a dowiesz sie o czym jest serial i wtedy na pewno zalapiesz o co chodzi :) nawet jesli zaczniesz od 3 odcinka. a jak cos nie bedziesz wiedziala to pytaj =D

Seniorita_Paulita

hej dziewuszki ;) :*:*
Widze że raz po raz któraś z nas tu zagląda... dobre i to...
Rogue, ja oczywiście oglądałam w tamtą niedzielę Prison Break (i w tą też) [i w następne =D] ;) =D Jak mogłabym przegapić po tym co słyszałam o tym serialu ;) i na prawde jest zarąbisty =D =D chociaż widziałam dopiero 3 odcinki to już się wciągłam na maxa =D hehe =D nie moge sie doczekac niedzieli =D ;);)
Pozdrowionka :*:*:*

użytkownik usunięty
Agusia_38

Taaaa....Prison Break rlz ;P
A co u Was wogle...? Bo mi się skończyły ferie, więc do dupy :/
A odpowiedzi jakiejś konkretnej na temat tajemniczego zniknięcia tematu naszego owego oczywiscie nikt udzielić nie raczy ;/

Moje ferie jeszcze trwają ale już ostatni tydzień... heh :(

A weeeeź Justine do tego zniknięcia to już mi się nawet powracać nie chce :/ napisałam dwa maile do redakcji i zostałam totalnie olana. W ogole mi sie to nie podoba. Jak czasami ktos inny zaklada temat o tajemniczym zniknięcu to przewaznie dostaje odpowiedzi od kogos "upoważnionego" i dowiaduje sie dlaczego zniknąl ale oczywiscie w naszym przypadku nikt nic nie wie :/ hmmm strasznie dziwne! kurde naprawde super sie to czytalo czasami.... szczerze mówiąc cały czas mam nadzieję że może jeszcze nam przywrócą naszego "cuuuuuuuuuudownego" heehehe ;)

Co do PB to Justine oglądałaś już 16 odcinek??? ;> ja to już po seansie jestem =D jejku jejku jejku =} wreszcie stało się to na co czekałam od dłuższego czasu :D jeśli oglądałaś dzisiejszy odcinek to pewnie wiesz o co mi chodzi heheheh

nie wiem czy słyszałyście coś o filmie "Prestiż" z Hugh Jackmanem (u mnie to była obowiązkowa pozycja właśnie ze względu na Hugh ;)) W kazdym razie ja właśnie obejrzałam. Uwielbiam takie zagadkowe filmy! pogubić się można co jest prawdą a co fikcją i w ogóle, uwielbiam takie filmy. Naprawdę godny polecenia. Jeszcze muszę "Źródło" sobie skołować (też z Hugh oczywiście ;)) i bedę zadowolona.

Oooo i "Piłe 3" obejrzałam w zeszłym tygodniu a Wy?? też się wreszcie może dorwałyście? powiem Wam że nawet mi się podobał ;) znaczy jesli patrzeć pod kątem poprzednich "pił" to był moim zdaniem lepszy od dwójki :P ale wolno się rozkręcał - dopiero ostatnia godzina filmu mnie zaciekawiła jakoś, no i za duzo flaków :P jak dla mnie horror powinien straszyc a nie obrzydzać ;)

no to chyba tyle moich przmyśleń ;] no może jeszcze pochwalę się Wam (w sumie to nie ma się czym chwalić) po prostu chciałam oznajmić że nie jestem od dzisiaj blondynką hehehe pofarbowałam się na brąz ;p :D i jestem z tej zmiany bardzo zadowolona :D