Ej ja nie chce nic mówić dziewczyny, ale naszego tematu po prostu NIE MA!!! jestem zszokowana ;p trzeba to gdzieś zgłosić, nasz długaśny temat który niedługo miał obchodzić ROCZNICĘ zniknął przed samą imprezą! a taka popijawa się szykowała noooo ;)
To tak jakby mi cały rok z życia umknął ;) te rozmowy z Wami... przeżywanie Mundialu, Ligi światowej w siatkę... MŚ w siatke... opowiedziane historie, omówione filmy... to nie mogło tak po prostu zniknąć! zgłaszam zażalenie i skargę do redakcji filmwebu! ten temat był już historyczny!! ;p jak mogliście pozwolić mu zaginąć... jak mogliście go usunąć... to było 75 stron ejże... temat ma wrócić! ;]
Mam nadzieję że to zniknięcie to przejściowe jest.... :( może to tylko wpływ remontu filmwebu... w każdym razie póki co strony z naszym tematem nie ma... jest jedynie to: NIE ZNALEZIONO STRONY O PODOBNYM ADRESIE :/
http://www.filmweb.pl/topic/391785/jest+cuuuudowny....html?page=75#1212115
jak wchodzę na niegdysiejszy adres naszego topicu to mi się tak własnie pojawia...
zdjęcia się zmieniają, nicki co po niektórych się zmieniają <lol>
ale ja się nie zmienię i musze tu napisać bo nie mam się już gdzie pochwalić ]:->, że będę miała bilety na meczyk w Poznaniu na 1 czerwca <tańczę>
Boshe... takie oto niespodzianki trzymaja mnie przy życiu :P :D
<jupi> <jupi> <jupi> <jupi>
Witam po dłuuugiej przerwie :)
Na początku przepraszam ze sie nie odzywam, ale niestety( a przynajmniej przez najblizszy miesiac) tez mnie tu nie bedzie..Powód jest jeden i bardzo prosty- matura :/ Potem postaram sie tu bardziej udzielac i mam nadzieje ze ktos tu jeszcze bedzie sie wogole odzywal :)
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie :*
June do the end wbijaj ;p
a nie tutaj, bo tutaj już zakańczamy - w ogóle zakańczamy ;-)
the end zaprasza (o nowy temat mi chodzi ;))
witam dziewczynki:D dawno mnie tu nie bylo az wstyd:P mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie:P bo ja o was tak ale jakos czasu nie mialam zeby tu zagladac;/ ale widze ze i was jakos nie ma na forum;/ zaczela sie mania siatkowki i nasi szaleja:D mam nadzieje ze uda im sie dojsc na sam szczyt;] i zdobyc 1 miejsce:) no chyba na tym zakoncze moj komentarz bo pewnie i tak nikt go nie przyczyta ;/ no ale musialam sie wam pokazac ze o was pamietam:* buzki
siemanooo!
hehe ja go przeczytałam Guciu ;) tez tu nie zagladałam od 100 lat :D hehe. tak wpadłam, patrze jakies komentarze nowe ;) Mana szaleje bo na siatke jedzie hehe :D Zazdroszcze ci ;) Dobra, koncze ;) buziaki dla wszystkich, którzy przez przypadek przeczytali to :*:*:* ;) pozdrowionka :*:*:*
oj Guciu a mojej poprzedniej wypowiedzi to Ty nawet chyba nie przeczytalas?? Bo tak się skkłada że już w innym temacie rozmawiamy ;p
jak wyżej - the end zaprasza :)