Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 569 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Ej ja nie chce nic mówić dziewczyny, ale naszego tematu po prostu NIE MA!!! jestem zszokowana ;p trzeba to gdzieś zgłosić, nasz długaśny temat który niedługo miał obchodzić ROCZNICĘ zniknął przed samą imprezą! a taka popijawa się szykowała noooo ;)
To tak jakby mi cały rok z życia umknął ;) te rozmowy z Wami... przeżywanie Mundialu, Ligi światowej w siatkę... MŚ w siatke... opowiedziane historie, omówione filmy... to nie mogło tak po prostu zniknąć! zgłaszam zażalenie i skargę do redakcji filmwebu! ten temat był już historyczny!! ;p jak mogliście pozwolić mu zaginąć... jak mogliście go usunąć... to było 75 stron ejże... temat ma wrócić! ;]

Mam nadzieję że to zniknięcie to przejściowe jest.... :( może to tylko wpływ remontu filmwebu... w każdym razie póki co strony z naszym tematem nie ma... jest jedynie to: NIE ZNALEZIONO STRONY O PODOBNYM ADRESIE :/
http://www.filmweb.pl/topic/391785/jest+cuuuudowny....html?page=75#1212115
jak wchodzę na niegdysiejszy adres naszego topicu to mi się tak własnie pojawia...

Fluorescent

zdjęcia się zmieniają, nicki co po niektórych się zmieniają <lol>

ale ja się nie zmienię i musze tu napisać bo nie mam się już gdzie pochwalić ]:->, że będę miała bilety na meczyk w Poznaniu na 1 czerwca <tańczę>
Boshe... takie oto niespodzianki trzymaja mnie przy życiu :P :D

<jupi> <jupi> <jupi> <jupi>

użytkownik usunięty
Mana

zakończyć? no to ja jebnę zakończenie ;D

Witam po dłuuugiej przerwie :)
Na początku przepraszam ze sie nie odzywam, ale niestety( a przynajmniej przez najblizszy miesiac) tez mnie tu nie bedzie..Powód jest jeden i bardzo prosty- matura :/ Potem postaram sie tu bardziej udzielac i mam nadzieje ze ktos tu jeszcze bedzie sie wogole odzywal :)

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie :*

June_2

June do the end wbijaj ;p
a nie tutaj, bo tutaj już zakańczamy - w ogóle zakańczamy ;-)
the end zaprasza (o nowy temat mi chodzi ;))

Fluorescent

witam dziewczynki:D dawno mnie tu nie bylo az wstyd:P mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie:P bo ja o was tak ale jakos czasu nie mialam zeby tu zagladac;/ ale widze ze i was jakos nie ma na forum;/ zaczela sie mania siatkowki i nasi szaleja:D mam nadzieje ze uda im sie dojsc na sam szczyt;] i zdobyc 1 miejsce:) no chyba na tym zakoncze moj komentarz bo pewnie i tak nikt go nie przyczyta ;/ no ale musialam sie wam pokazac ze o was pamietam:* buzki

gucia_3

siemanooo!
hehe ja go przeczytałam Guciu ;) tez tu nie zagladałam od 100 lat :D hehe. tak wpadłam, patrze jakies komentarze nowe ;) Mana szaleje bo na siatke jedzie hehe :D Zazdroszcze ci ;) Dobra, koncze ;) buziaki dla wszystkich, którzy przez przypadek przeczytali to :*:*:* ;) pozdrowionka :*:*:*

gucia_3

oj Guciu a mojej poprzedniej wypowiedzi to Ty nawet chyba nie przeczytalas?? Bo tak się skkłada że już w innym temacie rozmawiamy ;p
jak wyżej - the end zaprasza :)

rogue89

Sorry to poprzednie to ja tylko z profilu brata ciotecznego :) Ale jak to się stało że on u mnie na kompie jest zalogowany to nie mam pojęcia... ? Był u mnie dzisiaj czy co i sie do kompa dorwał? nie bylo mnei caly dzien bo w truskawach robiłam u kolezanki babci, więc nie wiem ;p