Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 569 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Ej ja nie chce nic mówić dziewczyny, ale naszego tematu po prostu NIE MA!!! jestem zszokowana ;p trzeba to gdzieś zgłosić, nasz długaśny temat który niedługo miał obchodzić ROCZNICĘ zniknął przed samą imprezą! a taka popijawa się szykowała noooo ;)
To tak jakby mi cały rok z życia umknął ;) te rozmowy z Wami... przeżywanie Mundialu, Ligi światowej w siatkę... MŚ w siatke... opowiedziane historie, omówione filmy... to nie mogło tak po prostu zniknąć! zgłaszam zażalenie i skargę do redakcji filmwebu! ten temat był już historyczny!! ;p jak mogliście pozwolić mu zaginąć... jak mogliście go usunąć... to było 75 stron ejże... temat ma wrócić! ;]

Mam nadzieję że to zniknięcie to przejściowe jest.... :( może to tylko wpływ remontu filmwebu... w każdym razie póki co strony z naszym tematem nie ma... jest jedynie to: NIE ZNALEZIONO STRONY O PODOBNYM ADRESIE :/
http://www.filmweb.pl/topic/391785/jest+cuuuudowny....html?page=75#1212115
jak wchodzę na niegdysiejszy adres naszego topicu to mi się tak własnie pojawia...

Fluorescent

a tyle dizewczyn marzy o włosach takich jak Ty masz naturalnie... szkoda! ;)

użytkownik usunięty
Charlies_own_

o blond...co Ty ;P
oglądałam PB 16, super, tyle komentarza ;]
piłe mam ale nie bede na arzie oglądac...
pozdro, jakośnie mam czasu kurde :/

użytkownik usunięty

Ale to chamy są wrrrrrr

Cześć :)
u mnie ferie niestety juz sie skonczyly tydzien temu :/ Piłe 3 dorwałam w koncu i musze powiedziec ze zgodnie z moimi przewidzeniami pierwsze czesci filmow mimo wszystko sa nie do pobicia, ale obejrzec warto chocby po to aby porownac :P
Prison Break obejrzałam 2 odcinki ale pozniej jakos zapomnialam i przegapiłam nastepne :/ ale pocieszam sie bo moja kolezanka ma prawie wszystkie odcinki :)pozdro

June_2

No tak Justine, niby dlaczego po mieście i klubach wałęsają się masy farbowanych, pindowatych blondyn? :P ja mówie tylko ,że wiele dziewczyn sie farbuej an blond, nie mówie że ja..... ;)

Charlies_own_

ej otrzymałyśmy na forum wreszcie odpowiedz dlaczeo nasz temat zniknął: "może został usunięty (...), może świadomie, może przypadkiem, może przez błąd serwera a może przez błąd człowieka, a może po prostu zaczął przeszkadzać innym użytkownikom" - hahaha! powaliło mnie to ;) czyli wiemy to co wczesniej ale chociaz sie ktos odezwał.

co do blondynek to racja Charlies own wszedzie pelno farbowanych i to czesto z chamskimi odrostami ;) ja w kazdym razie wole siebie chyba w brązie... ale juz mi sie prawie zmył :/ co jest z tymi dzisiejszymi farbami?! zaraz sobie znowu bede musiala kupowac kolejną, a konkretnie to nawet dwie bo na moje wlosy nie starcza jedno opakowanie - no i 50 zl z glowy bo jedna farba okolo 25 kosztuje :/

jaa i ferie mi sie skonczyly... :( dzisiaj bylam pierwszy dzien w szkole... porazka... i jeszcze żałobe do tego mamy ten tydzien bo taki jeden chlopak od nas ze szkoly, w moim wieku popelnil samobojstwo.... nikt nie wie czemu... i to w swoje 18-naste urodziny... co sie dzieje z tymi ludzmi i z tym swiatem ehh... jak bardzo trzeba byc zdesperowanym zeby skoczyc z mostu i sie nie bać? straszne...

Fluorescent

o rany... znałaś go? biedny. może nikt mu nie mógł pomóc, o cokolwiek chodziło, to zawsze bardzo przytłacza ;/

Charlies_own_

ja tylko z widzenia, ale moja kolezanka z klasy znała go od dziecinstwa. i sama mowi że w życiu by się tego po nim nie spodziewała, zresztą jak każdy - bo ten chłopak wiecznie z czegoś żartował i się smiał. heh

użytkownik usunięty
Fluorescent

Pozory.
To jedt odp. jaką otrzymałam priv.:
">Witam
>Temat zostal skasowany z przyczyn technicznych.
>Radzilbym rowniez nie zakladac nowego tematu sluzacego
>za swoisty czat, poniewaz jak sie niemilosiernie
>rosrosnie, zostanie skasowany. Innymi slowy Wasz temat
>dokladal cegielke do "To tylko awaria".
>
>pozdrawiam, krzysiek"

Moja odp. jakby kogoś zainteresowałą ;P :

Rozumiem. Jeśli "dokłądał cegiełke do to-tylko-awarii" to już inna sprawa. Szkoda, że dopiero teraz się o tym dowiadujemy. No dobrze, w takim razie po kilkuset powiedzmy postach będziemy zaczynać od nowa ;P

Pozdrawiam, dziękuje za wyjaśnienia, Justyna.

Tyle ;] Przynajmniej wiemy,.

ha! od początku podejrzewalam że to jednak redakcja go zlikwidowala bo przeszkadzał w działaniu strony ;) a wystarczyło powiedzieć żebysmy już w nim nie pisały a nie od razu kasować :P
Ale w głebi duszy mialam nadzieje że "jest cuuuuudowny" się tylko zapodział przypadkiem podczas remontu i sobie powróci.

Bardzo ładnie, składnie i fajnie odpisałaś Justine :]
Ok wreszcie emocje opadły hehehhh

użytkownik usunięty
Fluorescent

No to chyba ten obecny temat możemy uznać za chatowanie ;P

Fluorescent

no i po egzaminach (zdanych <jupi>) i mam przerwe :P :D do 25 - no patrzcie jednak sie pojawiam :P

no i powiedzcie mi po co namawiałyście do oglądania "Prison Break" no po co?! po to żebym się na własne oczy przekonała że Wentworth Miller wygląda na góra 25 lat a ma 35 i jest tak idealny, że ja wymiękam...
po prostu własnie skończyłam oglądać fotki z sesji różnych jego i zwyczajnie brak mi słów... tylko usiąść i płakać :D jaki on jest sexy... <beczy> :D :P

Mana

Masz rację, Mana, on jest śliczny ;) i słodki ;) W życiu bym nie powiedziała ze ma 35 lat... heh ;)

użytkownik usunięty
Agusia_38

Zgadzam się do Wenta w 100 % heh ;P A i gra fajnie ;) "Piętno" polecam, dobra choć niewielka rola.

A zmienili w końcu to zdjęcie :-) Jeeeee :D

Mana

fajnie gra to mało powiedziane :> teraz to mu umniejszyłaś talentu Justine :)
świetny jest i ta mina jakby cały czas kombinował i zastanawiał się jaki zrobić następny krok w kierunku tej ucieczki :] brak słów :)

a ja sobie życzę, żeby mój facet też sie tak starzał jak Wentworth :D chociaż Went to chyba kurde z kosmosu jest żeby tak niesamowicie wyglądać... tak młodziutko... a do tego więzienia to tak prawie pasuje :D wszyscy tam takie zakazne gęby a on taki śliczny :)

Mana

fajnie gra to mało powiedziane :> teraz to mu umniejszyłaś talentu Justine :)
świetny jest i ta mina jakby cały czas kombinował i zastanawiał się jaki zrobić następny krok w kierunku tej ucieczki :] brak słów :)

a ja sobie życzę, żeby mój facet też sie tak starzał jak Wentworth :D chociaż Went to chyba kurde z kosmosu jest żeby tak niesamowicie wyglądać... tak młodziutko... a do tego więzienia to tak prawie pasuje :D wszyscy tam takie zakazne gęby a on taki śliczny :)

użytkownik usunięty
Mana

On jest z Wenus, bo Wenus się kręci odwrotnie ;)
Ale widzisz Mana, widziałam ja go w jednym filmu, i w PB, i to, ze w OB jest genialny nie znaczy, ze ogólnie jest genialny, bo ta rola może mu odpowiadac i odpowiada,a le inna nie musi...
Jakoś naoglądałam się tyle, że już tak to widze ;P

Mana!!!!! no wreszcie!!!!! heh ;) już myślałam że naprawdę się nigdy nie odezwiesz!
rozgadałyście się na temat Wenta widzę ;p moja obsesja do niego że tak powiem już się wypaliła, ale nie dziwię Ci się Mana że tak reagujesz nie dziwię.... :]
ale nie uważacie że można pierdolca dostać jak się na przykład wejdzie na filmwebowe forum PB?? ludzie oszaleli :/ zniechęcić się można totalnie. znaczy może nie tyle zniechęcić ale po prostu czuję przesyt prison breakiem i wentem i tymi kłotniami o byle gówno. już nawet gdziekolwiek w szkole na korytarzu nie stanę to same fanki PB :/ nie spodziewałam że taka mania się z tego zrobi. to odejmuje temu serialowi jego tajemniczość jaka była wcześniej ;P kiedy nie znała go jeszcze cała Polska.
Dobrze że w necie znajdują się jeszcze normalne fora fanów PB istniejące od naprawdę długiego czasu, na których można rozmawiać kulturalnie i o rzeczach ważnych a nie tylko się przekrzykiwać, podniecać i powielać wiele razy poruszane tematy...
Ale już najgorsze to są tysiąc razy zadawane pytania ile odcinków ma pierwszy a ile drugi sezon, a czy będzie trzeci i co sądzicie o drugiej serii... :|

Oczywiście nie mam nic do nowych fanów tylko do tych debili co robią z tego serialu świętość i nie potrafią wypowiadać się na publicznych forach.

No :) A tak w ogóle to zaczęłam też inny serial ostatnio oglądać jeśli Was to interesuje :P Veronica Mars się nazywa - zarąbisty :D Chyba się niedługo pogubię w tych serialach tak dużo ich oglądam... postaci i wątki mi się pomieszają hehehh

Fluorescent

ja tam nie mam zamiaru robić wielkiego szumu wokół "Prison Break" - chociaż pewnie serial sam w sobie jest wart tego szumu, ale zgadzam się z Tobą Rogue że czasami, w niektórych sytuacjach to się robi niesmaczne... :/

no ale nie sposób jest się nie zachwycać Wentem skoro on jest nieprzyzwoicie przystojny i tak cholernie nie wygląda na swój wiek!!!!!!!!!! :D przepraszam poniosło mnie :P

użytkownik usunięty
Mana

No i tak się porobiło że cicho...

Ale mam zayebiste zdjęcie, nii? :P Uważam że ma najlepszy glos w showbiznesie i nikt jej nie pobije, w niczym ;) nie ejst to muzyka, ktorej slucham bez przerwy, ale podziwiam ja jak nikogo w swiatku muzycznym ;P
mówcie coś! Choćby o moim zdjeciu :D

Charlies_own_

ano ucichło... niepodważalnie...

Christine lubie owszem, uważam tez ze ma super glosisko ale nie slucham jej z zapartym tchem bo preferuję troche inny typ muzy :P slucham tylko niektorych jej piosenek :] co do foty - nie lubie jej w tych wlosach, wole zdecydowanie jak ma chociażby trcohe dluzsze, bo w takich wygląda... hmm... dziwnie i moim zdaniem brzydko.

coz wiecej moge powiedziec... Veronica Mars to mega swietny serial!!!!!!! :D najlepszy! zaraz po PB oczywiscie (chociaz w sumie to chyba kolejność byłaby jeszcze inna biorąc pod uwagę resztę moich ulubionych seriali ;))
Dziewczyny naprawdę polecam! kazdy wieczor ostatnio spedzam na oglądaniu kilku odcinkow i wlasnie kończę drugą serię, która - co tu duzo mowic - wymiata :D prawie lekcje przestałam przez to odrabiać bo caly moj czas prawie pochlania serial! sądzicie że jestem nienormalna??? ;> bo ja tak.
Nawet zapomnialam ze dzisiaj od rana kolejny odcinek PB mozna sciagać! wszystko przez Veronice ;p to juz naprawde podchodzi pod szaleństwo.... ;)

użytkownik usunięty
Fluorescent

A co to za Christine ? ;P
Ja po prostu słucham czego innego.

O proszę, nowy serial ;) CHyba też wypróbuję.

Pozdrawiam ;]

nie Christine a Christina :P Aguilera oczywiście :]

Justine - naprawdę bierz się za Veronice! Gwarantuje ze się nie zawiedziesz na tym serialu :D (mam taką nadzieję hehehehe) Jak obejrzysz pierwszy sezon to nawet nie ma szans żebyś się nie skusiła na drugi! naprawdę wciąga! poza tym drugi sezon musisz obejrzeć bo jest chyba nawet lepszy od pierwszego :D a podobno trzeci jeszcze lepszy ;)

Fluorescent

Laski serio macie gust ja tez go kocham;pPozdrawiam wszystkie jego fanki;p CHARLIE HUNNAM RULEZ!!!!!!!!!!!!!!

Fluorescent

czeeeeeeść :)

jeszcze odrobina cierpliwości i niedługo Liga Światowa <jupi> :D :D i na meczyk marsz <tańczę> :) :]

a Mariusz nie będzie grał... oj... :P dobrze że to nie on jest moim ulubieńcem :P ]:-> ;)

Fluorescent

czeeeeeeść :)

jeszcze odrobina cierpliwości i niedługo Liga Światowa <jupi> :D :D i na meczyk marsz <tańczę> :) :]

a Mariusz nie będzie grał... oj... :P dobrze że to nie on jest moim ulubieńcem :P ]:-> ;)

Mana

tzn. niewiadomo czy Mariusz zagra ;) bo trchę się może rozpędziłam z tym moim komentarzem :P :D

Mana

Nooo Mana jak ja się dowiedziałam że Wlazły nie bedzie grał w reprezentacji to na początku byłam wkurzona, bo to przecież jeden z najlepszych graczy w naszej drużynie, a poza tym to 1/3 mojej ulubionej trójcy ;P
ale jak tak poczytałam czemu tak się stało, że nie gra to stwierdziłam, że głupio postąpił... i to jego wina, że tak to wszystko wyszło nie po jego myśli. heh cóż...

Mógłby jednak grać :D

Fluorescent

całe 17 dni bez wpisu? oj cienko, cienko....:)

Seniorita_Paulita

Moim zdaniem nadszedł czas się ładnie pożegnać i podziekować sobie za mile spedzony "razem" czas :) Wiedziałyśmy w końcu że kiedyś się ta sielanka skończy i temat umrze.... ;p
Rok wytrzymałyśmy a to nie byle jaki sukces :D no i fajnie było ;)
A teraz żeby nie wyszło na to że nasze kontakty tak po prostu się urwały i przestałyśmy tu pisać, to zakończmy temat jakoś oficjalnie ;P żeby nie było że wszystko poszło w zapomnienie.
A przecież chyba raczej nikt tego tematu nie usunie więc w razie czego zawsze można tutaj coś napisać - wiecie, w razie jakby któraś z nas jakąś sprawę miała albo coś.

"To były piękne dni, naprawdę piękne dni....lalalalaaaalalaaalalaa" czy jakoś tak hehehhh

Fluorescent

Dlaczego chcecie to kończyć?!
Pożegnać?! Podziękować za mile spędzony czas?!
Rogue, nie poznaje Cie :) dajże spokój. O czym Ty mówisz:).
Pacz, już się temat rozwinął!
Odwołaj to prosze bo sie popłacze! <grozi> :D:D

Charlies_own_

Ja sie poprostu na to nei zgadzam <foch>

Charlies_own_

Charlies own sama widzisz jak to wszystko wygląda :P

Tematu nie zakańczam tylko tak wiesz... no trzeba coś z tym zrobić po prostu hehehehh :)

ps. Justine czy dla Ciebie też te ostatnie odcinki PB są nudne?? Mnie osobiście Prison już tak nie kręci... myślałam że końcówkę sezonu zrobią takaą że mnie zwali z nóg! a jest słabiej niż w połowie sezonu. Coś się zmieniło. Osobiście teraz szaleję za Veronicą Mars i chyba dlatego odpuściłam sobie trochę Prisona... heh :P ale i tak kolejny odcinek wyjdzie dopiero 1 maja... (kolejny odcinek VM oczywiście) :(

użytkownik usunięty
Fluorescent

Veronici obejrzałam 1 odcinek i nie czując nadzwyczajnej chęci sięgania po kolejny, zwyczajnie skończyłam na jednym. Skoro mnie nie urzekł, to nie zrobi tego później. Poza tym co za dużo seriali to nie zdrowo :P Bo ja nudnych "Lostów" oglądam (chyba tylko z sentymentu), no i PB, które (i tu masz rację) nudnieje. A 3 seria to pewnie będzie porażka, cóż...taki już los 'rozchwytywanych' seriali.

No tak, temat zaginął totalnie. Nie wiem czy gdyby istniał stary byłoby inaczej czy nie. Ale myślę, że od czasu do czasu mogłybyśmy to zaglądać. Czy choćby zaglądać do siebie ;) Albo założyć temat o siatkarstwie ;] Tylko gdzie !? ;P

Pozdrawiam Was dziewczynki :*

Ojjj Justine nie wiesz co tracisz nie oglądając Veronici dalej :P Dla mnie na początku też to był normalny serial, który oglądałam po prostu na tvnie, a potem jak sobie załatwiłam cały sezonik na kompa i zaczęłam oglądać jeden odcinek po drugim i doszłam do połowy to już koniec! Nie dało rady się uwolnić z sideł tego serialu :] Może to nie zabrzmi zachęcająco ale dopiero od 13 odcinka bodajże serial powala wszystkie inne ;) hehehhehh a drugi sezon (zwłaszcza ostatni odcinek) to mistrzostwo świata! jeśli PB zaciekawił Cię zawikłaną fabułą to gwarantuje że rozwiązania głównych zagadek w Veronice Cię po prostu zwalą z nóg :D
Ale wychwalam ten serial =] ale trudno się powstrzymać bo naprawdę jest świetny, chociaż trzeci sezon trochę odstaje jakością od poprzednich... a jako że jest niedoceniany w Ameryce (nie znają się Amerykańce jedne ;p) to niestety nie wiadomo czy powstanie 4 sezon... :(

A z tym że co za dużo seriali to nie zdrowo to chyba jednak masz rację bo ja oglądam ich... o matko boska... niezliczenie wiele... z cztery na kompie, kilka w tv... no naprawde dużo i troche mi sie ryje w bani od tego wszystkiego ;) przeżywam strrasznie i potrafie o nich gadać non stop :P

A właśnie wiecie dlaczego te nasze rozmowy tak ucichły? Wiecie co jest tego powodem? to że nam nasz temat zlikwidowali bo to była jednak taka nasza siła napędowa... ;)

Fluorescent

moim zdaniem rozmowy cichną po tym, jak ktoś zapodaje temat, na który tylko jedna albo dwie moga sie wypowiedzieć :D mnie np siatkówka nie rajcuje i jak Boga kocham chciałam coś powiedziec <przysięga>, myslałam chyba z 5 minut co napisać, ale naprawde... ni w te ni wefte :D Ej a wogóle co to za Veronica Mars? pierwsze słyszę <myśli>
ostatnio owgóle obejrzałam film "Rozpustnik" z Johnnym deppem... nie wiem czy polecać czy nie, aj byłąm troche zdegustowana w trakcie filmu i troche zgorszona po jego zakończeniu.
Objerzałam tez "wredne dziewczyny" Szczerze? Powiem Wam, że film spoko. Lekki i i przyjemny, taki jaki właśnie ma być.
No i obejrzałam też "Requiem dla snu". Film robi wrażenie. W trakcie filmu nie czuć że działa na ciebie, trzymasz się całkiem spoko, ale dopiero po zakończeniu potrzebujesz kilku minut zeby do siebie dojść. Ja np po obejrzeniu siedziałam przez 10 min wpatrzona w pusty ekran kompa i nie mogłam ruszyć żadnym mięśniem, czułam się jak sparaliżowana. Potem zaczęłam gadać z kolegą ( <3 :D) i ni z gruchy ni z pietruchy nagle w ryk... tak poprostu, miałam pustke w głowie. Oglądałyście to?

p.s. ja pierdziule, napisałabym coś dalej, ale zjadłam właśnie całą miche pierogów z mięsem (uwielbiam) i MUSZE sie położyć... :D

Charlies_own_

Ale masz racje, Roe, tamten temat i te tysiące wpisów były siłą napędową... to mobilizowało, co nie? :D

Charlies_own_

o jaaaa Rogue, właśnie zobaczyłam na Twojej stronie że jednym z Twoich ulubionych zespołów jest 30 seconds to mars! O kurna.... mam podniete, bo zazwyczaj nikt nie wie o czym mówię, a tu prosze :)
30 SECONDS TO MARS R O C K S!!!!
(moja ulubiona to "Beautiful Lie" )

Charlies_own_

No no no.... Charlies own wzięłaś sie poważnie za rozruszanie tematu :P

"Rozpustnik"? Zaczęłam oglądać jakoś na tygodniu ale po 10 minutach filmu przyszła po mnie koleżanka i filmu nie skończyłam jak narazie ale postaram się zobaczyć :D Charlies own piszesz że byłaś zdegustowana w trakcie filmu? No powiem Ci że ja po pierwszych 10 minutach ktore obwejrzalam też się dziwnie poczułam ;p
"Wredne dziewczyny"??? Oglądałam chyba z 5 razy już jakiś czas temu. Mi się baaardzo podobał! Nie powiedziałabym że tylko spoko :P jeden z lepszych tego typu filmow :] Poza tym Rachel McAdams bardzo lubię to film mi się pewnie też dlatego tak podobał hihihii ;)
"Reguiem dla snu"??? Też mnie wbiło w fotel :] tyle na temat tego filmu moge powiedziec. Ten film wprowadza w jakiś dziwny stan który trudno mi opisać.
A to w nawiasie przy "koledze" to ma oznaczać że to wcale taki zwykły kolega nie jest tak??? ;> hehehehehh

"Veronica Mars"????????? Tyle razy już o tym serialu gadałam na tym forum!!!!!!!!! Jak możesz jeszcze nie wiedzieć co to za serial?!?!?!?!?! :PPPP bierz sie i oglądaj a nie! Charlies own - Tobie się NA BANK spodoba - niesamowity wątek miłosny :D a oprócz tego jeszcze bardziej niesamowite i całkowicie nieoczekiwane zdarzenia :]

30 Seconds to Mars??? Słucham już od... uuuuuuu.... września 2006 chyba =](więc wcale nie tak długo, ale widać że rzadko na moj blog wchodzisz Charlies own skoro dopiero teraz zobaczyłaś ten wpis o 30STM nono :P ) Ich starsza płyta podoba mi się mniej a ta z 2005 bodjaże (?) jest naprawdę spoko. Moja ulubviona piosenka to "Attack". I w ogóle to przeżyłam szok jak się po jakimś miesiącu słuchania tego zespołu dowiedziałam że ich wokalistą jest Jared Leto! W życiu bym się nie spodziewała że on ma taaakie głosisko =)

No to kto ma jeszcze coś do powiedzenia na wyżej wspomniane tematy filmowe???? ;> hehehhh

Fluorescent

to ja może się odezwę żeby nie było, że ja to własnie przestałam się odzywac ze względu na to że nasz prawdziwy temat zniknął i straciłam wiare w filmweb i już mi się nie chce... na tamten temat to się tak z chęcią wchodziło i wogóle a teraz... no cóż...

wreszcie przerwa... zreszta ja mam ja od poniedziałku wieczór :P

no i cóż mogę powiedzieć Liga Światowa zbliża się wielkimi krokami, a ja mam bilet do Katowic na 29 czerwca <tańczę> :D no i teraz tylko mam nadzieję że do Poznania też zostanie załatwiony :P :D :D :D
<jupi> <jupi> <jupi> =*
Kocham siatunię, Kocham Sebusia Świderskiego :* ]:-> :D :P :P :P :P

Mana

no wiadomo że ten temat to już nie to samo ale jednak coś ;)

ale eeeeeeeno Mana!!!!!!!! nie przesadzasz z tymi biletami???? ja też chce na mecz siaty i co? może jak będziesz jechać do Katowic to jakoś skręcisz na Opoczno i mnie zabierzesz ze sobą co?? ;> ja i tak wiem że nigdy nie uda mi się pojechać na żaden mecz siaty naszej drużyny :( kasy na bilet nie mam, z kim jechać też za bardzo nie mam no i jeszcze gdzie ja do Poznania! ... za daleko.
A i powiedz no mi jeszcze Mana czy ten Wlazły to w końcu nie będzie grał tylko w lidze światowej czy cały rok? czy może jednak gra? bo przecież ostatnio jak czytałam o tym to nic nie było wiadomo jeszcze na pewno i potem jakoś o tym całym zdarzeniu zapomniałam no i w końcu nic nie wiem.

I ja też już mam wolne =) od dzisiaj właśnie

A co z resztą dziewczyn?? ;> odezwijcie sie ;p a zresztą... w sumie i tak już wspominałam że może lepiej byłoby się pożegnać z usmiechem na twarzy niż ciągnąć coś bezsensu... także jak wolicie :)

Mana

wiesz ja chciałam kupić bilety na kup.bilet tyle że tam bilety w jakieś 24 albo 48 godzin rozesżły się jak ciepłe bułeczki :/
na szczęście mama mojej kumpeli kupiła 40 biletów do Katowic tak żeby uzbierac od razu wiary w autobus więc mi się jeden bilet skapnie :D :D :D - kurde już to widze cały autobus z ludźmi ubranymi na biało-czerwono - a jak jeszcze wtedy nasi wygrają to ciemno to widze LoL :D :D :D

Wlazły będzie grał normalnie :) został powołany do kadry na ten sezon ;)

Mana

no dobra to chociaż wiadomość że Wlazły będzie grał mnie podniosła na duchu :)

ale dobiłaś mnie tym że bedziesz jechała autobusem z cała bandą ludzi na meczyk... też bym tak chciała... dobra zabawa gwarantowana... :)

Mana

wpadam na chwilkę żeby złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia wielkanocne ;) Jeśli do świąt ktoś tu wogóle zajrzy :P

Owcy, kozy czy baranka,
prezentu od zająca z samego ranka,
święconki jadalnej,
pisanki nie banalnej,
dyngusa bardzo mokrego
i czasu radosnego.
;]

Fluorescent

a tu widzę cisza jak makiem zasiał :> swoją drogą ciekawe kto te nasze dziwne powiedzenia wymyślił... :/ :D

użytkownik usunięty
Mana

pszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zapomniałam...
jejku, jejku...tak się wkręciłam w filmwebowe zycie blogowo-towarzyskie, jak również forumowe że zapomniałam...
ale podejrzewam, ze jakby temat był to bym pamiętała ;)

wiecie, bo tu chyba nie ma o czym gadać... już ja nie wiem.
a dla Mróffki miałam wysłać płyty... olaboga.

p.s. dorobiłam się łba ;D

durna...pozdrawiam wieczornie-nocnie...wpadne tu jeszcze, jak mi się przypomniało ;]

użytkownik usunięty

a teraz dupa bo nie ma tu nikogo innego ;P

ano nie ma... a mówiłam żeby zakończyć ten temat ładnie i oficjalnie a nie tak fee ;p

ps. i zdjęcie Charliego powróciło do tego sprzed roku :)