Christian SlaterI

Christian Michael Leonard Slater

7,7
19 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christian Slater

bo naprawdę jest dobrym aktorem i na początku ej sory "imię rózy", "wywiad z wampirem" "prawdziwa miłość" tarantina. Teraz musi mieć naprawdę fatalnego agenta:)

Edward_D__Woood

Wypalił isę facet, po prostu.
.........

Edward_D__Woood

Ja mimo to zawsze chętnie obejrzę film z nim w roli głównej,a myślę że na jego spadek formy aktorskiej wpłynęła niestety kasa.

mj_rock

podzielam, podzielam ... gość jest bardzo taki... naturalny .... mnie się tam bardzo podoba jak gra... A przeciez każdy lubi obejrznĄć film z dobrym aktorstwem...

Tak to jush jest w tym "brutalnym" showbiznesie... :) PozdrO :** :)

Edward_D__Woood

nie "prawdziwa miłość", a "prawdziwy romans";]

Krolik_Pudding

Bardzo szkoda mi Christiana, z roku na rok coraz gorzej z nim, od dawna nie wystąpił w dobrym filmie, niestety rozdrabnia się na drobne, a kiedyś należał do czołówki...może jeszcze się odkuje?

PIOTREK_7

super film i genialne aktorstwo w "He Was a Quiet Man"

panku_2

No dokładnie, jeżeli ktoś twierdzi, że "zajebiście się zapowiadał" i że "się wypalił" niech lepiej zobaczy "Spokojnego człowieka"! Moim zdaniem majstersztyk.

użytkownik usunięty
PIOTREK_7

tak ... stacza się jeśli chodzi o jakość filmów. ostatnio z nim obejrzałem "Zabójcze kłamstwa" z nim w roli głównej i Cuba Gooding Jr. - przerażające ale tych dwóch aktoró jako praktycznie jedyni GRALI w filmie reszta tak sztuczna że poprostu nie byli w stanie uratować filmu. :(
ogólnie kiedyś super gra w więcej czadu, czy gangsterach, aktualnie równia pochyła :(

Edward_D__Woood

Slater nie gral w filmie "prawdziwa milosc" Quentina Tarantino bo
Tarantino nigdy takiego nie nakrecial

zagral owszem w prawdziwym romansie, tyle ze rezyserem filmu jest Tony Scott, Tarantino napisal tylko scenariusz do niego

no coz, nie dziwi mnie juz Twoja ksywa, masz podobnie spontaniczne podejscie do informacji jak Twoj idol

Edward_D__Woood

fakt , kiedyś był to niesamowity aktor , teraz obejrzałem już chyba 3 kupę z nim w roli głównej i upada w moich oczach ramię w ramię z Goodingiem Jr , Kasa rządzi wszystkim wokół mnie.

Edward_D__Woood

Może brakowało mu kogoś kto pokierowałby jego karierą w lepszy sposób, bo oglądanie go w "Prawdziwym romansie" i "Wywiadzie z wampirem" było przyjemnością, a aktorzy starzejący się (może oprócz A.Hopkinsa), np Al Pacino, R. De Niro w większości filmów wyglądają tak samo, szkoda Slatera, bo to naprawdę duży talent.

Edward_D__Woood

slater ma problemy sam ze soba z tego co ja czytalem.. picie naroktytki ucieczki przed policia nielegalne posiadanie broni itp itd
jego kariera to pewnie jeden wielki odwyk.. bierze sie w garsc gra w czym dobrym po czym wraca do rozrabiania.. dobrzy rezyserzy go wtedy nie chca wiec grywa w byle czym zeby tylko troche zarobic... szkoda bo po "szczesliwym czlowieku" i znosnym "cadilacku dolana" mialem nadzieje ze juz na dobre sie wygrzebal jak mickey rourke i bedzie powolutku wracal do 1 ligi.. a tu widze ze zagral w marnym Lies & Illusions z pozal sie Boze zdobywca oscara a obecnym krolem kina klasy C C.Gooding J.. wiec jednak schemat znowu sie powtarza..

michostr86

Szkoda, ze tak się ,,stoczył", zapowiadał się rewelacyjnie.

Edward_D__Woood

Ludzie jak was czytam to mi się żygać chce na was, jak już aktorowi nie wyjdzie film co nie jest w 100% jego winą tylko również winni temu reżyser, scenarzysta i producent (budżet) to już wieszacie na nim psy i wyzywacie ich od jakich tylko, jesteście żałosni i szkoda mi was że nie przyszło wam do tych zakutych łbów że dla aktorów tych hollywodzkich są raz b.dobre czasy na przemian ze złymi, a winą tego obiegu sytuacji jest to że jest ich wielu i każdy próbuje gdzieś zagrać i czasami nie ma mozliwości innej jak zagrać w filmie drugorzędnej jakości.