Christoph Waltz

8,8
74 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christoph Waltz

Gdyby nie ''Inglourious basterds'', nikt by go nie kojarzył ;).

Niepotrzebny

lubie to

Niepotrzebny

To fakt, bo gra w rodzimych produkcjach, ale za to w bękartach dla mnie był numer jeden! Uwielbiam go za tą właśnie kreację.

perun_6

Tylko niech nigdy więcej nie angażuje się w durne niemieckie komedie, bo mi sympatia doń minie ;)

Niepotrzebny

Gdyby Harrison Ford nie zagrał u Lucasa, też pewnie pozostał by zwykłym aktorem z zamiłowania i zarabiał nadal jako stolarz. Pewnie jest jeszcze wielu świetnych aktorów, którym jeszcze nie dano szansy pokazać sie w roli życia. Większość z nich się nie doczeka.

Niepotrzebny

Ja też go tylko kojarze z tego filmu ale za to rola jaką zagrał...heh ...LANDA.... dla samego jego warto zobaczyć film nawet jeśli ktoś nie lubi Pitta,Tarantino,tematyki wojennej czy filmów o Niemcach..

użytkownik usunięty
Niepotrzebny

Święta prawda.

Niepotrzebny

Tarantino wzniesie go jeszcze na większe wyżyny ;) Waltz zagra jedną z głównych ról w "Django Unchained", także mam nadzieję, że i ten film będzie mocno kojarzony z nim. Do tego dochodzi "Rzeź" Polańskiego, gdzie Waltz również występuję.
Co by nie mówić Waltz przeżywa świetny okres w swojej aktorskiej karierze, bardzo dobre i trafne filmy, zobaczymy jak to wszystko dalej się potoczy :)

Niepotrzebny

dokładnie

Niepotrzebny

Ukryty skur**el odkrył o sobie prawdę :D