To prawda!. MISTRZ. Dawno nie spotkałam się z twórca takiego napięcia jakie zafundował mi ten aktor w Bękartach w pierwszej (fantastycznej) scenie filmu.
Póki co jest Złoty Glob! Gratulacje Chris ;D Ja też uwielbiam kreację Landy :) Dozgonna miłość za ten popis!
No więć i ja popieram bo po tym jak zobaczyłem budował napicie w "Bękartach Wojny" zasługuje na Oscara. Bez dwóch zdań :)
Też jestem jak najbardziej za. Chciałbym jeszcze coś zauważyć - jeśli Christoph zdobędzie Oscara, będzie to trzeci z rzędu czarny charakter nagrodzony za rolę drugoplanową :)
Jeśli on za swoją mistrzowską grę w ,,Bękartach" nie dostanie Oscara, to pojadę i osobiście zabiję osoby za to odpowiedzialne:P
oczywiście! był świetny! a pierwsza scena mnie rozwaliła... serce biło jak szalone. rewelacyjnie zbudował napięcie. mistrzostwo!!!
Na bank dostanie.
Jak nie to mnie coś strzeli. Ta kreacja mnie powaliła. Dawno nie widziałam tak niesamowicie zagranej roli.
Oscara dla Christopha Waltza proponuję uczcić wypiciem szklanki mleka.Ta rola to majstersztyk, obejrzę Bękarty jeszcze nie raz żeby się pozachwycać tym jak grał.
Właśnie tak sobie wyobrażam wręczenie Oscara dla Waltza:
Prowadzący galę: ''Proszę, oto Oscar dla pana, a dla mnie.... szklanka mleka".
Ciekawe, czy by takie coś przeszło :)
Chyba chciałeś powiedzieć tak:
Prowadzący galę: ''Proszę, oto OSCAR dla pana!
Christoph Waltz: Jeszcze raz, jaka nagroda??
Prowadzący galę: OSCAR!
Christoph Waltz: Chcę usłyszeć w tym muzykę!
Prowadzący galę: OSCARRO!!
W tym roku nie ma na niego bata, musi to wygrać.
Pozdro :]
pierwszy raz chyba zdarza się tak, żeby wszycsy kometujący na filmwebie byli tak zgodni :) . Oczywiście OSCAR za rolę Hansa Landy się należy.
I ja sie wypowiem. JEDNA Z NAJLEPIEJ ZAGRANYCH RÓL JAKIE WIDZIAŁEM!!! Po prostu był kapitalny. Powinien zgarnąć wszystkie nagrody jakie się tylko da.