Ale aktor nie zawsze musi być dobry żeby fajnie się go oglądało.Kiedy chcę obejrzeć dobry film to na pewno nie jest to film z Chuckiem Norrisem ,a kiedy chcę się rozluźnić czasami sięgam po filmy z nim w roli głównej.
Oglądałeś ,,Samotnego Wilka McCuade ,, ,,Kod Milczenia ,, czy ,, Bohater i Strach ,, ? To są dobre filmy z Chuckiem ,wiec twierdzenie że on nie gra w dobrych filmach jest trochę krzywdzące .Tu masz na dole recenzje filmu ,,Kod Milczenia ,, http://american80s.blogspot.com/2012/07/przeglad-filmowy-6-obcy-2-decydujace.htm l
Aha Rozumiem .Chuck ma dobre filmy jako rozrywkowe ,filmy odpreżające .Generalnie wiadomo że nie jest jakimś dobrym czy wybitnym aktorem ale jako typowy aktor kina akcji to był jednym z lepszych z gatunku .
Chuck najczęściej występował w filmach akcji w których wszystkim kopał dupska a w tym filmie tak nie było i to mi bardziej odpowiada.
Chuck Norris, to Chuck Norris. Żywa legenda kina akcji - jedna z wielu. Dziękujmy za jego półobroty i cieszmy się, z jego zdrowia.
Akurat Chuck grał i krecił dla tych samych reżyserów co Dolph i Steven .Zaginionego w akcji i Inwazje na U.S.A nakrecił Joseph Zito ,ten sam co nakrecił ,,Czerwonego Skorpiona ,, z Dolphem . Kod Miczenia nakrecił Andrew Davids ,póżniej nakrecił ,,Niko ,, z Seagalem .A w dużej mierze czy film jest udany żależy od reżysera .Filmy Chucka to czołówka kina akcji lat 80 .I chociaż się nie lubi Chucka ,bo ma się do tego prawo to trzeba uznać ze miał sporo dobrych filmów .