Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

Nurtuje mnie takie pytanie od dawna :Dlaczego polskie stacje telewizyjne typu TVP1,TVP2
,Polsat ,TVN ,TV4 i TVN7 nie pokazują wczesnych filmów Chucka typy ,,Porządni faceci
ubierają się na czarno ,, Jednoosobowy Odział ,Ośmiokąt ,Oko za Oko itp Jedynie z tych
dawnych pereł Chucka puszczanę są Utajona Furia i Mściciel z Honkongu .A tak to nom
stop są powtarzane Seria ,,Zaginiony w Akcji ,,Odział Delta ,, Inwazja na U.S.A ,Słoneczny
Wojownik itp Mogli by te filmy raz na jakiś czas puścić ,w końcu to dobre kino rozrywkowe i
klasyka kina kopanego .!

użytkownik usunięty
bradock

ostatnio to w ogóle Chucka nie ma w tv!!

Dokładnie .Skandal !!!

Jak to nie ma??? A reklamy? ;)

bradock

Utajona furia będzie na Tele 5 za 6 dni.

karoman4

Właśnie też się o tym dowiedziałem ale akurat idę 28 na chśćiny do kuzyna ,wiec nie obejrze .

karoman4

Cóż trzeba bedzię się zakupić cześć najlepszych filmów z Chuckiem do własnej Wideoteki .A Strażnik Teksasu to pozycja obowiążkowa dla fanów Chucka http://www.youtube.com/watch?v=kOtmaHFF204

bradock

o bradock jeśli znajdziesz jakiś film Chucka w sklepie to jesteś dobry bo u mnie już od kilku lat nic nie widziałem w takich sklepach jak Empik, MediaExpert, Tesco czy Carrefour

prof_mateusz27

Ja kiedyś kilka lat temu (2005/2006) to jak patrzyłem w sklepach w empiku to były prawie wszystkie filmy z Chuckiem typu Samotny Wilk ,Zaginiony w akcji ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta ,Bohater i Strach itp .Natomiast 2 lata temu chciałem kupić z Chuckiem ,,Kod Milczenia ,, i już niestety był wyprzedany ,zamówiłem sobie go z jakiegość sklepu internetowego no i dostarczyli mi .Natomiast obecnie chyba już nie ma tych filmów w sklepach .Kiedyś też jakieś pismo typu Meska rzecz czy kino akcji wydało w kioskach swoją kolekcje filmów z Chuckiem (Samotny Wilk ,Zaginony w akcji 1,2,3 ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta ) .Kupiłem tylko Zaginiony w akcji 2 bo to tylko dostałem u mnie w mieście .Po zatym posiadam na Dvd jeszcze Samotnego Wilka i Hitmana którego kupiłem a antykwariacie .A ty Mateusz planujesz coś kupić z Chuckiem ?
Ja ostatnio przypomniałem sobie z Chukiem ,,Porządni faceci ubierają się na czarno ,, i nawet narobiłem sobie ochoty żeby ten film kupić na DvD

bradock

Ja w domu nie mam żadnego filmu oryginalnego Chuckiem o prócz "Niezniszczalni 2". Aż sam się sobie dziwie bo z każdym innym mam jakieś dobre filmy oryginalne(Jean-Claude, Arnold, Snipes, Dolph, Sly, Seagal, Travolta itp ostatnio zakupiłem "Bez twarzy" i "Krzyżowy ogień" oba tanio. ogólnie sporo mam tych dobrych oryginalnych filmów). Jak bym coś zobaczył w sklepie coś z chuckiem dobrego to bym na pewno kupił, ale zamawiać raczej nie będę.

prof_mateusz27

Chuck Norris ma wogóle mało filmów może dlatego że poświęcił się serialowi w którym grał przez około 10 lat

bradock

co do oko za oko to widziałem go pare razy na TVP2 dzisiaj dawali Człowiek Prezydenta 2 a 13 stycznia mają dawać na TVN Zaginiony w akcji po filmie ze Stallonem co ma być o 20 Tango i Cash

dominik1989

a 6 stycznia ma być Delta force 2 na TVN więc nie narzekajcie że mało Norrisa

dominik1989

potwierdzam, dziś o 22:35 Oddział Delta 2 na tvn :)

Lizmak

no tvn ostatnio się rozszalał od tej niedzieli co niedziele Norris na TVN

dominik1989

Dokładnie - raz mają faze na Seagala a pózniej na Norrisa i tak na zmianę :)

dominik1989

Ok ,dzięki kolego