Super ! Dzięki za link, ściągnę dzisiaj sobie ten film. Szkoda tylko, że nie ma napisów do tego ciekawego dokumentu :/
oglądałem, pokazywałeś mi wcześniej :)
akurat w niedziela, 30 września o 20:00 na TV 4 będzie leciał "Strażnik czasu" a w czwartek, 4 października również o 20:00 i na TV 4 "Maksimum ryzyka"
W końcu naprawdę puszczą Dwie Solidne Filmy Akcji z Jean Claude !
O to trzeba ogladać ! .Skończyły się wakacje ,to teraz dawają dobre solidne filmy :W poniedziałem Szklana Pułapka 4 na Polsacie ,We Wtorek na TV4 Strzelec Wyborowy ,A w Środe Predator ,Rambo3 i Wygrać ze śmiercią
no dokładnie tyle świetnych filmów. zdziwiłem się że na TV4 puszczają po 2 filmy z Arnim i Jeanem ciekawe kto następny :)
no właśnie a ten film oglądałem wtedy
i jeszcze jedn film o 22:15 środa, 26 września na TV4 : Rewolwer ze Stathamem
a oglądałeś już te film Six bullets ? jak nie to obejrzyj i się na pewno nie zawiedziesz solidne kino akcji z z mieszanką thrillera
Nie ogladałem ale z checią obejrze .Musze jeszcze Mściciela z Van Dammem obejrzeć bo tego filmu akurat nie widziałem i assassination games i bedę miał całą filmografie Van Damma zaliczoną .Ostatnio z Van Dammem ogladaem Strażnik Granicy na Polsacie i bardzo mi się podobał ten film .Uważam ze to najlepszy jego film od czasu Maksimum Ryzyka , mocne solidne kino akcji ,od razu mi sie przypomniały czasy VHS i takie filmy tupu Krwawy Sport ,Wykonać Wyrok czy Podwójne Uderzenie .
o chłopię to jak oglądniesz Assassination Games to ci się wszystko przypomni. Film moim zdaniem jeden z najlepszych filmów akcji jakie powstały od 2000 roku. Mściciel też bardzo dobry
Ale wieksość z tych filmów widziałem już bardzo wiele razy ,wolał bym żeby cześciej dawali jakieś nowości np Mroczny Rycerz ,Niezniszczalni ,Szklana Pułapka 4 ,Brzydka Prawda czy inne nowe filmy ,no bo ile razy można ogladać Comando ,Niko ,Zabójczą Broń czy Stare Bondy ?
Ja lubię powtórki z rozrywki, aczkolwiek masz rację, że przydałaby się ta różnorodność. Mogliby przeplatać: stary film - nowy film - stary - nowy i tak, aby była równowaga.
Luknij na ten zwiastun .Chuck Norris w najlepszym wydaniu http://www.youtube.com/watch?v=AavwI5MJE4g