Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

I wiem że takich osób jest pełno którzy jednak są po mojej stronie i klaszcze uszami że zrypałem mu srednią! JUPI :)

szanuje twoje zdanie ale już widze że nie umiesz zaargumentować dleczego go nie lubisz

użytkownik usunięty
martek165

Jest taki poprostu nijaki! Każdy Film jest identyczny jesgo mimika twarzy jest wręcz wkurzająca ! To są moje argumenty i powinny w zupełności wystarczyć.

,,Jest taki poprostu nijaki! Każdy Film jest identyczny''

o i tu widać że mało filmów z nim widziałeś ma w swojej karjeże filmy które czerpią garściami z innych gatunków niż kino akcji np. ,,Słoneczny wojownik'' (polecam) tu jest dużo elementów z komedji przygodowych typu ,,Indjana Jones tu też jest sporo takiego chumorku nieraz idzie się popłakać ze śmiechu

,,jesgo mimika twarzy jest wręcz wkurzająca''

bo taka do tych filmów wystarcza w zupełności w kinie akcji większe znaczenie mają umjejętności kaskaderskie niż teatralne a umjętności kaskaderskich Chuckowi nie idzie odmówić w każdym praktycznie filmie (mimo wieku )jest w świetnej kondycji i pięknie prezentuje swoje umiejętności

,,To są moje argumenty i powinny w zupełności wystarczyć.''

no niestety nie przekonałeś mnie

Penny jesteś jednym z niewielu osób który może się ze mną zgodzić w sprawie o Chucku . Uważam że Norris ma coś co ma nasz Prezydent za bardzo trzyma się swego brata .Filmy które produkuje jego brat nie są najlepsze jedynym jakimś przyzwoitym filmem w którym Chuck gra główną role jest "Samotny wilk Mcquade" to ze względu na muzyke i zdjęcia

Bondman

Nagród żadnych nie ma. Kilka filmów na koncie. Jakiś tam serial "Strażnik Dallasu" czy cuś. Gra beznadziejnie.

Ale jest najbardziej kultową postacią!!!!!!!!!!!!!!!! Mój tata pewnie oglądał wszystkie filmy z jego udziałem. I wszystkie odcinki "strażnik TEKSASU". Gościu jest zajebisty! A jego kopniaki z półobrotu wymiatają! Chuck na prezydenta!!! Choćby i Polski! Pojedzie do Putina i mu pieprznie z kopa! Się mu odechce kurki zakręcać!!! :D