I wiem że takich osób jest pełno którzy jednak są po mojej stronie i klaszcze uszami że zrypałem mu srednią! JUPI :)
Jest taki poprostu nijaki! Każdy Film jest identyczny jesgo mimika twarzy jest wręcz wkurzająca ! To są moje argumenty i powinny w zupełności wystarczyć.
,,Jest taki poprostu nijaki! Każdy Film jest identyczny''
o i tu widać że mało filmów z nim widziałeś ma w swojej karjeże filmy które czerpią garściami z innych gatunków niż kino akcji np. ,,Słoneczny wojownik'' (polecam) tu jest dużo elementów z komedji przygodowych typu ,,Indjana Jones tu też jest sporo takiego chumorku nieraz idzie się popłakać ze śmiechu
,,jesgo mimika twarzy jest wręcz wkurzająca''
bo taka do tych filmów wystarcza w zupełności w kinie akcji większe znaczenie mają umjejętności kaskaderskie niż teatralne a umjętności kaskaderskich Chuckowi nie idzie odmówić w każdym praktycznie filmie (mimo wieku )jest w świetnej kondycji i pięknie prezentuje swoje umiejętności
,,To są moje argumenty i powinny w zupełności wystarczyć.''
no niestety nie przekonałeś mnie
Penny jesteś jednym z niewielu osób który może się ze mną zgodzić w sprawie o Chucku . Uważam że Norris ma coś co ma nasz Prezydent za bardzo trzyma się swego brata .Filmy które produkuje jego brat nie są najlepsze jedynym jakimś przyzwoitym filmem w którym Chuck gra główną role jest "Samotny wilk Mcquade" to ze względu na muzyke i zdjęcia
Nagród żadnych nie ma. Kilka filmów na koncie. Jakiś tam serial "Strażnik Dallasu" czy cuś. Gra beznadziejnie.
Ale jest najbardziej kultową postacią!!!!!!!!!!!!!!!! Mój tata pewnie oglądał wszystkie filmy z jego udziałem. I wszystkie odcinki "strażnik TEKSASU". Gościu jest zajebisty! A jego kopniaki z półobrotu wymiatają! Chuck na prezydenta!!! Choćby i Polski! Pojedzie do Putina i mu pieprznie z kopa! Się mu odechce kurki zakręcać!!! :D