Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

ta cała "moda" na szydzenie i wymyślanie dowcipów o Chucku??? Podobno wydał on jakąś książkę((autobiografię,czy coś)) gdzie przedstawił siebe w samych superlatywach, tak???

nie_ma_mnie_2

Eh wiele wersjii było. To co mówisz, też słyszałem. Ale ja też słyszałem, że jacyś studenci zrobili sobie jaja po prostu i napisali kilkadziesiąt dowcipów i sie to wszystko rozniosło :p

Szajba

ja z kolei pierwszy raz widzalam jak ktos zartuje z Norrisa w programie pt Conan O' Brien na dlugo przed tym jak ta fala dotarla do polski pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nie_ma_mnie_2

ja też słyszałem, że to dlatego, że w swojej książce napisał jaki to on nie jest i od wydania tamtej książki ludzie o nim tak żartują.

nie_ma_mnie_2

,,Ciekaw jestem, któż to jako pierwszy odważył się drwić, kpić, ośmieszać i poniżać Wielkieg CHucka?!?;-))) Frapuję mnie równiez odpowiedz na pytanie, jak sam Chuck reaguję na te żarty?!?! ;-))''

z tego co wiem to Norris sam się śmieje z tego to więc mu te żarty nie przeszkadzają no z wyjątkiem tego co jest w reklamach bez jego zgody ale kto wymyślił te żarty to nie wiem ( pewnie ktoś z poczuciem humorku :D )

martek165

ten gość ma już 68 lat a jak sie trzyma masakra!!!! aż nie możliwe

mszaf

No racja jak widzę jego obecne zdięcia w nacie to gębę otwieram ze zdziwienia . Też bym tak chciał

okles92

no jasne ze autorytet ;P potrafi przeciez nawet trzasnąć drzwiami obrotowymi! xD

exile

" no jasne ze autorytet ;P potrafi przeciez nawet trzasnąć drzwiami obrotowymi! xD "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie_ma_mnie_2

Nic dziwnego że się śmieją z niego to taki Aktor jak ze mnie baletnica czyli :

BEZNADZIEJNY
PRZEREKLAMOWANY
GRAJĄCY W BEZNADZIEJNYCH FILMACH

okles92

Drzwami w Złotych Tarasach, nawet Ciebie w twój głupi łeb.

nie_ma_mnie_2

tak się złożyło, ze w najnowszym "Filmie" jest artykuł o tym aktorze, wraz z wyjaśnieniem jego "fenomenu" a także filmem "Hellbound". Blee :P

nie_ma_mnie_2

"...tylko w naszym kraju((zjebanym))"
bez komentarza

nie_ma_mnie_2

Wziela sie z od Conana O'Briana, ktory zadrwil z niego po wydaniu ksiazki. Zamontowal sobie nawet w studio taka dzwignie, ktora jak sie ciagnie to leca jego "najlepsze" kawalki.