ta cała "moda" na szydzenie i wymyślanie dowcipów o Chucku??? Podobno wydał on jakąś książkę((autobiografię,czy coś)) gdzie przedstawił siebe w samych superlatywach, tak???
Eh wiele wersjii było. To co mówisz, też słyszałem. Ale ja też słyszałem, że jacyś studenci zrobili sobie jaja po prostu i napisali kilkadziesiąt dowcipów i sie to wszystko rozniosło :p
ja z kolei pierwszy raz widzalam jak ktos zartuje z Norrisa w programie pt Conan O' Brien na dlugo przed tym jak ta fala dotarla do polski pozdrawiam
ja też słyszałem, że to dlatego, że w swojej książce napisał jaki to on nie jest i od wydania tamtej książki ludzie o nim tak żartują.
,,Ciekaw jestem, któż to jako pierwszy odważył się drwić, kpić, ośmieszać i poniżać Wielkieg CHucka?!?;-))) Frapuję mnie równiez odpowiedz na pytanie, jak sam Chuck reaguję na te żarty?!?! ;-))''
z tego co wiem to Norris sam się śmieje z tego to więc mu te żarty nie przeszkadzają no z wyjątkiem tego co jest w reklamach bez jego zgody ale kto wymyślił te żarty to nie wiem ( pewnie ktoś z poczuciem humorku :D )
" no jasne ze autorytet ;P potrafi przeciez nawet trzasnąć drzwiami obrotowymi! xD "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nic dziwnego że się śmieją z niego to taki Aktor jak ze mnie baletnica czyli :
BEZNADZIEJNY
PRZEREKLAMOWANY
GRAJĄCY W BEZNADZIEJNYCH FILMACH
tak się złożyło, ze w najnowszym "Filmie" jest artykuł o tym aktorze, wraz z wyjaśnieniem jego "fenomenu" a także filmem "Hellbound". Blee :P