jak myslicie czy dożyje do setki?,zajebiscie się trzyma fizycznie jak na 75 lat,więc zadaje to sobie pytanie,osobiście uważam że dożyje najbardziej sędziwego wieku ze wszystkich gwiazd kina akcji i że będzie (patrząc na obecną dyspozycję)dłużej żył niż stallone,schwarzenegger,stallone czy van damme którzy wyglądają już teraz starzej od niego, a wy jak myślicie
leciutko dożyje .
no do 90 to bankowo pewnie,chyba że nie daj boże,jakieś choróbsko rak czy inna zaraza
Oby tak było.
No to by było coś wspaniałego , Śmierć nie potrafiła by przez 100 lat pokonać Chucka ,He ,He .
A jak tam Kasiu u ciebie z nowościami ? Czemu ty nie lubisz aż tak mocno tych nowinek ? Niektóre nowe akcyjniaki są skręcone według starej metody czyli stabilny ,klasyczny montaż ,Mała ilość efektów specjalnych i kategoria R .Klimat wiadamo inny ale za to czuć tą nowoczesnością co jest na plus .Takim filmem jest właśnie ,,Nocny Pościg ,, z Liamem Neesonem .Zobacz zwiastun ,idzie się wręcz zakochać w tym filmie !!! : http://www.youtube.com/watch?v=4D5GnCymjzg
Po prostu nie potrafię się przyzwyczaić do nowego kina. Wolę przebierać w starym, bo i tam mam sporo zaległości. Ale staram się nadrabiać również współczesne kino. Nie zawsze jest ono takie jak chcę, choć to może być też moja wina, bo mam zbyt dużo oczekiwań względem filmu, a potem jak oglądam, to wielki zawód jest.
Dobrze ,rozumiem Kasiu .Jak tak wolisz stare kino to polecam ci fajną ,mega -fajna komedię ,,Loverboy ,, Wczoraj oglądałem i naprawdę nie zawiodłem się !!! Głębszą recenzje dałem na forum u ,,Exp91 ,, A tutaj zwiastun : http://www.youtube.com/watch?v=s2C_0IIHOPI
Dzięki Tomek. Na Ciebie zawsze można liczyć. ;)
Bradock, czy Ty czytałeś w necie o Z'Darze, że zmarł? Pewnie tak. Ale podejrzewam, że ominęły Cię informacje, że jego rodzina nie miała pieniędzy, żeby go pochować i zorganizowali zbiórkę na jego pogrzeb. Chłop grał w tylu filmach. Że budżetówki to jeden pies olał. Ale kasę zbierał i nagle okazuje się, że nie ma grosza na własny pogrzeb. To jest nie do pojęcia. I zaraz w głowie rodzą się pytania, ćpał, uprawiał hazard? A może po prostu bieda go dopadła na stare lata? Czy życie naprawdę tak go nie rozpieściło, że nawet po swojej śmierci, Z'Dar "musiał prosić" ludzi o jałmużnę, by go godnie pochowano?
Też o tym czytałem ,trochę to smutne ...
To jest bardzo smutne.
Czemu tak się rozpisałeś z karomanem w dodatku nie na temat który założyłem?
No bo my z Kasią jesteś razem jak jedna wątroba xD
I nie karomanem, a Karo jak już.
Ciągle Cię mylą.
Nom, oni myślą, że to portal przeznaczony wyłącznie dla facetów.
Myślę, że to przez nick, który kojarzy się z superbohaterami.
Bo prawdą jest, że mój nick karoman powinno rozdzielać się ka.roman, ale oficjalna wersja na filmwebie brzmi karo.man.
Ludziom "man" może też kojarzyć się z mężczyzną i dlatego tak mylą.
Szkoda, tylko że ludzie zwykle nie czytają dokładnie tego co piszesz, a z samego pisma wynika że jesteś kobietą.
Do czytania ze zrozumieniem przyznam Ci rację, bo czasowniki używam w rodzaju żeńskim, a nie męskim. Ale widać anaflabetyzm w polskim internecie to zjawisko częste i zarazem bardzo smutne. Bozeby Polak nie znał i nie umiał posługiwać się własnym językiem, to wstyd jest.
Ej, ale woman też ma końcówkę man, a określa "kobieta".
Wonder Woman.
Chciałbym sobie nick zmienić na El Granato.
Nie wystarczy, że sobie w miejsce imienia i nazwiska wpisałeś to?
Nie.
Za dużo byś chciał.
Znałem kolesia z ksywą "Kasia" więc nic mnie już nie zdziwi... :D
Macie niesamowitą ortografię.
2 razy napisałem Stallone za drugim razem miało być seagal
nie on dożyje setki, lecz setka dożyje Chucka Norrisa.
Niech żyje jak najdłużej.
http://www.onaimeoupas.fr/wp-content/uploads/2013/03/chucknorrisv2.jpg
Przecież to stare foto, chyba sprzed 2-3 lat. A broda już mu odrosła. http://www.wnd.com/2016/04/chuck-norris-drops-truth-bomb-at-texas-college/
to chociaż tyle! co nie zmienia faktu, że zmarniał. Chociaż podejrzewam, że nie wpłynęło to na fakt, że dalej potrafi przenieść wodę w sitku
A co, w tym wieku nadal miałby być kozakiem w formie? Nie przeceniajcie człowieka. Już wystarczy.
tak. To Chuck Norris w końcu
Ja nie mysle tylko wiem ze Chuck nie umrze. Chuck jest wieczny, niesmiertelny i niezniszczalny.
Czy ja wiem Schwarcenegera i Vandama na pewno przeżyje. Choć jestem pewien że cała czwórka dożyje sędziwego wieku. Stallone ma dobre geny spokojnie dożyje do 100 jego matka już ciągnie do tego wieku a jego Ojciec żył ponad 90 lat ma predyspozycje. I Stallone wreszcie przestał szarżować bo nie ciekawie wyglądał ten wypadek na planie Niezniszczalnych.
Myślę że ma szansę dożyć 100 lat. W końcu płynie w nim indiańska krew!
Przeszedł dwa zawały w ciagu 45 minut
https://www.google.co.uk/amp/www.se.pl/amp/wiadomosci/swiat/nie-dowcip-chuck-nor ris-zatrzymal-wlasne-serce-i-zyje_1014515.html
Ciekawe czy to prawda czy fake. Mam nadzieje że przeżyje setkę i może kilka lat więcej.
Myślę, że może 90 dociągnie
Co to w ogóle za pytanie ? Chuck Norris nie musi dożywać do setki, to setka dożywa do Chucka Norrisa !
Napuchł na twarzy ciekawe czy coś sobie wstrzykiwał.
Źle postawione pytanie. Nie o to chodzi czy Chuck Norris dożyje do setki, ale czy setka dożyje do Chucka Norrisa.
Bardzo dlugo zył stary mistrz kina "Gladiator" Kirk Douglas ...miał 103 lata jak zmarł.