Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

popatrzcie on nie ma znowu dużo filmów jedny w czym grał znanym to strażnik teksasu.noi to że sie z Bruce Leem naparzał i tylko sie z tym kojarzy alee skąd on taką popularnosć zrobił że sie wszyscy z niego naśmiewają i wgl? może tym że 15 na niego idą a on i tak daje radę? wesćie wytłumaczcie mii skąd on ma taką popularność ja jestem jego fanem ze strażni z teksasu;)

Bartekweb2

Ja tam za Strażnikiem Teksasu nie przepadam, chociaż od czasu do czasu obejrzę, bo serial trzyma w wielu odcinkach dobry poziom i ogólnie może być według mnie, nie jest to jego najlepsze "dzieło", no i nie z nim jest głownie kojarzony, ale jest ok. Najbardziej znany jest z filmów Drogi Smoka z Brucem Lee, Samotny wilk McQuade, Zaginiony w Akcji oraz Delta Force, które to filmy są niekwestionowanymi klasykami kina akcji. Film Kumple to taki klasyk kina familijnego. Jestem też pewny, że wielu kojarzy go z średnim/znośnym filmem Top Dog. Nie wiem skąd ta popularność. Może stąd, że Chuck Norris zagrał w tych 4 klasykach kina akcji, które każdy fan kina akcji zna (bo to czy ceni to już inna sprawa:)? Pewnie tak.

Bartekweb2

Heh chyba większość go zna ze ST ;]