Przereklamowany piłkarz wirtualny. Nie wiem dlaczego Scolari stawiał na niego w każdym meczu. Zamiast pana Jaszczura (przypomina wielka płaczącą jaszczurkę) powinien grać Nuno Gomes. W meczu o brąz strzelił piękną bramkę. Ronaldo popisywał się przez cały Mundial swoimi sztuczkami. Ronaldo dryblował i symulował na zmianę... Co oczywiście nie dało żadnych pozytywnych rezultatów. To czy się dziewczynom podoba to kwestia gustu. Moim zdaniem ten gościu jest obleśny, a jednyną jego zaletą jest młodość, która przy okazji kolejnych Mistrzostw będzie coraz gorszej jakości. Jeśli chodzi o urodę to jest wielu przystojniejszych piłkarzy, którzy nie golą sobie nóg :D
Gwiazdka jednego sezonu. Po prostu żałosny chłopczyk, któremu poprzewracało się w głowie. Życzę mu samych rezerw.
jak na mój gust, to trochę za mało powiedziane ("niebędzie mu łatwo").
kibice anglii byli zapewne rozgoryczeni porażką swojego zespołu, i załóżę się, że za wszystko obwiniają ronaldo (tak jak my janasa-coś w tym guście). To tak samo jakby teraz materazzi pojechał sobie powypoczywać do francji...
I tu się nasuwa pytanie czy wytrzyma psychicznie? Wiadomo, że będzie szykanowany przez wszystkich... Ciekawy jestem jeszcze jego sytuacji interpersonalnej w klubie... Pamiętacie jak Rooney dostał czerwoną? Cristiano podbiegł do sędziego, mówił mu coś, gestykulował a Rooney go odepchnął... dostał czerwoną i tyle. Koledzy z klubu? Zobaczymy co dalej... Cristiano już miał baardzo ostre spięcie z Ruudem przed MŚ, jeszcze podczas rozgrywek klubowych...
A z Van Nistelrooyem o co poszło??
Ja bym na miejscu Cristiano uciekała z ManUtd gdzie pieprz rośnie...jak najszybciej...i prędzej czy później to się tak skończy.
Czytałem kiedyś na jakimś forum(nie pamiętam gdzie), że jakoś niedawno ojciec Cristiano zmarł. No i po tym przykrym zdarzeniu był okres ze van Nistelrooy nie grał w wyjsciowej 11, było tak przez jakiś czas. No i wiadomo, że musiał być zły, co więcej ci, którzy grali za niego dawali sobie znakomicie rade. Pewnego pięknego dnia Ruud (znany, czy może uważany za postac o usposobieniu raczej spokojnym) trenował z innymi zawodnikami. Cristiano przeszedł Ruuda już któryś raz, a za kolejnym Ruud wszedł ciałem tak niefortunnie, że Cristiano upadł. Ruud stanął nad nim i powiedział: "Jak ci nie pasuje to idź poskarż się tacie" Ferguson natychmiast kazał mu się wynosić z boiska! Podobno była taaka jazda, ze się w głowie nie mieści, jak wiecie Ruud również miał odejsc, ale czy z własnej woli, czy z przymusu? Nie wiem...
Co jak co, ale to naprawde było poniżej pasa... I naprawdę niedługo po jego śmierci... Sam nie wiem ile w tym prawdy ile nie, może coś, albo większość odbiegać od faktu. Tak czytałem i słyszałem od zanjomych...
no więc tak...
po pierwsze to z Ruudem to cała prawda, dokładnie tak postąpił :/ a powiedział tak bo był zazdrosny o to że trener wywyższał nieco Ronalda i tak jakby traktował go jak ojciec, którego Ronaldo stracił kiedy miał najprawdopodobniej 19 lat (możliwe że miał wtedy 18). Wtedy Ruuda potepiła za to cała drużyna, nie tylko trner bo wszyscy przyznali że było to zachowanie nietaktowne.
A co do tego że Cris zostaje w ManU to wcale nie namówiła go do tego mama tylko właśnie Ferguson nie chce żeby Ronaldo odchodził i nie pozwolił mu odejść, wszyscy chcą żeby Cris został w ManU, ostatnio nawet Mourihno. To Ronaldo nie chce zostać bo właśnie się boi (kibice po meczu z Anglią i tak mu podobno 'zaatakowali' dom :/ w sensie że rzucali w niego czymś itp.)
Teraz jest już prawie pewne że Cris zostanie w ManU.
Czyli jednak prawda...
Mówisz, że zostaje. Tego właśnie nie byłem pewien, ale skoro tak to już mi poprawiłaś humor :)
tu masz link do stronki gdzie możesz dowiedzieć się o nim wszystkiego praktycznie
http://cronaldo.ovh.org/news.php? [cronaldo.ovh.org/news.p...]
droga Veritaseru m jestem bardzo zaskoczona ponieważ skoro nie lubisz tego metroseksualisty czy jakoś tak to masz bardzo rozległą wiedze na jego temat czyli jednak się nim mimo wszystko chyba interesujesz... bo nawet ja mimo ze go lubie i uważam ze jest dobry to nie wiem wielu rzeczy o których ty nam pewnie chętnie opowiesz... ;P no to 3maj się
no to obalamy twierdzenie, że "każda dziewczyna chciałąby mieć takiego chłopaka"-na jakimś forum (chyba onet?) spotkałąm się z taką opinią...
ale z niego cipek, symulant większy niż Włosi, niedotkną go jeszcze a on już pada i robi minę wyruchanej cioty
opanuj sie z tymi wulgaryzmami na temat Cristiana Ronalda bo to nie wypada zbóju! okreslenie "wyruchana ciota" i "cipek" sa zenujace , wiec zejdz troche z tonu i zastanów sie nad tym czy te okreslenia nie pasuja czasami do Ciebie!!!!
a tak właśnie co zauważyłam to nie tylko droga Dance nie lubi crisa ale także obraża Zidana... to już jest szczyt dziewczyno, to wygląda tak jak byś zazdrościła każdemu kto odniusł sukces, sory za szczerośc ale naprawde tak to wygląda i jeszcze nie dasz nic sobie powiedzieć, jestem człowiekiem raczej pokojowym więc nie chce cię przeto urazić ale to już jest bezczelnośc albo Hilary duff czy paris hilton chcą robić z siebie dziwki niech robią co ci to przeszkadza przeciez nie musisz ogladac filmów z nimi :/
wiesz co jest szczytem!? Twoje chore poglądy. Jezu jak ona mu musi zadrościć tego depilatora z wkładką masującą...
A Ty w ogóle wiesz kto to jest Nesta, Cannavarro, Zambrotta?
(Nie wydaje mi się).
"sory za szczerośc"
Za szczerośc się nie przeprasza, bardziej za chorą psychikę...
zapytaj ją czy zna chociażby Edgara Davidsa, Jaapa Stama i Ryana'a Giggsa, bo Cannavaro i ekipa ostatnio często w mediach występują :D
Wiesz, ale mi nie o to chodziło, zeby wymienić jakieś nazwiska.
Gdyby tak było, to bym ją zapytałą o moich ulubieńców :D
Bardziej chodziło mi o to, co koleżanka uwielbiająca crisa napisała o zazdrości-że niby Nesta Dance zazdrości wszystkim,k tórzy odnieśli sukces.
Strasznie mnie denerwuje, kiedy ktoś pisze "nie lubisz go, bo mu zazdrościsz". Jezu...ja też nie lubię Crisa i co? To znaczy, ze mu zazdroszczę, prawda?
To już nie ma innych argumentów? Wiesz kto to jest Dado Prso? Nie...zresztą, to nie ma sensu, pewnie, ze nie wiesz...
Veritaseru m dzięki za wsparcie. Ta koleżanka co o zazdrości zaczęła nie dość, że pisać nie potrafi to jeszcze czytać też. Owszem udzielałam się na forum Zidane, ale nie ma to nic wspólnego z tym tematem. No, może jedynie to że i Zizou i Ronaldo są piłkarzami. Ktos pięknie podsumował to co i ja myslę o zachowaniu Zinedine'a na jego stronie jeżeli już padło owe nazwisko, także odcinam się od tego tematu. I tu i tam... I... razna zawsze
Faktycznie Nuno Gomes troszkę wypalił się. Ale czego można oczekiwać po 30 letnim graczu? Poza tym nie ma z nim tak źle skoro jednak to własnie on Niemcom strzelił :D Po prostu dostał szansy, a żeby sie pokazać. Hmmm... powiem wam, że Gomes to nie jest piłkarz przez kobiety wielbiony (nie w tym stopniu co Ronaldos), choć mnie osobiscie jego dyskretny urok ujmuje :D
Z Ronaldem jak z Beckhamem tylko, że ten przynajmniej na boisku nie robił z siebie gwiazdy. Czy ja zarzucam panu Jaszczurowi brak talentu? Nie! Ale brak oleju w głowie, który sprawia, że jego gra jest efetowna, a raczej efekciarska (irytacja), ale nie efektywna :D
Za błędy przepraszam, ale się spieszyłam...
Hehe... Edgar Davids ;P Pamiętam jak się Włosi musieli napracować w półfinale z Holendrami, żeby go i Kluiverta (sorx, ale nie wiem jak sie pisze, bo z holenderskiego zawsze miałam 1) rozpracować ;D
hahahaha ale wy jesteście zabawni słuchaj ja nie napisałam ze jest zazdrosna tylko ze tak z mojego punktu widzenia to wyglą a to bardzo zmienia fakt który ty strasznie przekręcasz...a tak wogóle możesz mnie pytać kto kim jest ale wiesz co gówno mnie oni obchodzą bo nie są mi do szczęścia potrzebni tak samo ja Cris czy inny ładny facet wiec sie troche zastanówcie a tak wogóle po co ciągniecie to głupie kłócenie się bez powodu a tak wogóle umiem pisac mała uwaga i nie wytykaj komuś błędów skoro sam je popełniasz :/ a te wasze niby długie ale jak głupie wypowiedzi sprawiaja wrażenie ze to właśnie macie po 13 lat a za szczerośc przepraszam i bede przepraszać bo nie lubie ranić innych ale wole być szczera niż gadać za plecami i to co wy piszecie na Cristiano to jest głupie ... i zauważam jego gre i wcale nie jest idealna ale mało kto potrafi robic to co on robi z piłką...
"ja nie napisałam ze jest zazdrosna tylko ze tak z mojego punktu widzenia to wyglą a to bardzo zmienia fakt ktory ty strasznie przekręcasz" - Sorry, ale skoro to Ty tak twierdzisz, to chyba jest zrozumiałe, że to Twój punkt widzenia?
"Ja nie napisałam, że Cris się popisuje ale to tak z mojego punktu widzenia wygląda, więc moja droga nie przekręcaj faktów... "
"a tak wogóle po co ciągniecie to głupie kłócenie się bez powodu a tak wogóle umiem pisać mała uwaga i nie wytykaj komuś błędów skoro sam je popełniasz" - to nie kłótnie, tylko polemika, to co się zwykle robi na forach. Bez tego takie forajak to na filmwebie nie miałoby sensu.
Tak BTW: na widok Twoich postów profesor Miodek dostałby zawału, więc "tak wogóle...tak wogóle" nie wciskaj kitu, ze umiesz pisać.
"a te wasze niby długie ale jak głupie wypowiedzi sprawiają wrażenie ze to właśnie macie po 13 lat"- taaak? A w którym miejscu? Wskaż konkretne przykłady, bo ja Ci powiem tyle: traktujesz wypowiedzi osób, które nie zgadzają się z Toba, jako głupie, tylko o to chodzi prawda?
Ja doceniam polemikę na poziomie i nie nazwałabym wypowiedzi Mr. Naboo głupimi tylko dlatego ,że się ze mna nie zgadza w kwestii CR.
Ale widać, niektórym potrzebny jest obiektywizm.
"mało kto potrafi robic to co on robi z piłką" myślisz, że jeżeli piłkarze nie popisują się swoimi dryblingami, to oznacz, że tego nie potrafią?
Sorry, ze cytowałam Twoje wypowiedzi ale tak mi było łatwiej.
Do Kasiolek1441: Jeżeli mozesz to pisz posty "po koei" żetak powiem, chyba wiesz o co mi chodzi? Bo wciskasz je gdzieś w połowie dyskusjii i musze ich szukać...
A co do mojej wiedzy na temattego "metroseksualisty" żeCiebie zacytuję, to owszem-mam takową. I nie ma w tym nic dziwnego, bo ja nie wyszukuje "jaki jest ulubiony kolor Crisa" czy innych takich pierdół. Po prostu śledze na bieząco co się dzieje w świecie piłki nożnej, a jezeli to jest dla ciebie dziwne, to przykro mi bardzo.
No, widzę, Veritaserum, że dostałaś malutkiego ataku irytacji :D Ale cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z Tobą i ewentualnie wesprzeć Cię w ciężkiej walce z tymi, czy owymi osobnikami :P :D Trzeba być ślepym na jedno oko, na drugie niedowidzącym, żeby walecznie utrzymywać, że Ronaldo nie jest metroseksualny i w ogóle mu nic do łba nie strzeliło. Niby dla mnie nieco uroczy jest, ale... Detale :D
Hej! Hej! Ja też chcę :)
hahahaha ale wy jesteście zabawni słuchaj ja nie napisałam ze jest zazdrosna tylko ze tak z mojego punktu widzenia to wyglą a to bardzo zmienia fakt który ty strasznie przekręcasz...
Nie napisałaś, że jestem zazdrosna, ale taka jest twoja opinia, którą mimo wszystko napisałaś. Wybacz - to zdanie jest zupełnie pozbawione sensu.
a tak wogóle możesz mnie pytać kto kim jest ale wiesz co gówno mnie oni obchodzą bo nie są mi do szczęścia potrzebni tak samo ja Cris czy inny ładny facet wiec sie troche zastanówcie
What?
a tak wogóle po co ciągniecie to głupie kłócenie się bez powodu a tak wogóle umiem pisac mała uwaga i nie wytykaj komuś błędów skoro sam je popełniasz :/
To jest dyskusja, a powodów znalazłoby się parę. Sam ich nie popełniam. Jak już to sama ;P Nie umiesz pisać - każdemu się zdarza, ale ty robisz to nagminnie.
a te wasze niby długie ale jak głupie wypowiedzi sprawiaja wrażenie ze to właśnie macie po 13 lat a za szczerośc przepraszam i bede przepraszać bo nie lubie ranić innych ale wole być szczera niż gadać za plecami i to co wy piszecie na Cristiano to jest głupie ...
Nasze wypowiedzi są długie, ale głupie (lol2). Skoro one wskazują, że mamy po 13 lat... Ty nie zostałaś jeszcze spłodzona najwyraźniej ;) Przepraszam, ze mówię coś za twoimi plecami (heh, nie mogę się powstrzymać) :D
i zauważam jego gre i wcale nie jest idealna ale mało kto potrafi robic to co on robi z piłką...
A to było już powiedziane. Faktycznie mało kto robi takie popisówki podczas finałów MŚ.
Jednym słowem to co piszesz jest urocze. Ja chcę więcej!
patrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=6Z70rXoOzUk&search=cristiano%20ronaldo [www.youtube.com/watch?v...]
on jest żałosny, on jest totalnym i żałosnym zerem przy ronaldzie z Brazylii!!!!!
Oj...Nesta nie przejmuj się: czego można się spodziewać po osobie, która daje 10/10 "teksańskiej masakrze piłą mechaniczną" i "strasznemu filmowi 3"? :DD
piter nie wiem o co Ci chodzilo pokazujac ten filmik. to chyba normalne ze gosc sie poplakal po tym meczu i wg to nie jest wstyd sie poplakac i pewnie powiesz ze Ty nigdy nie plakales heh... on sie nie wstydzi tego i to jest ok
Wasza dyskusja szczerze mnie rozbawiła :) Ja tam go za pana Jaszczura nie uważam, ale to już na marginesie tak:P Co do Kasiulka(przepraszam jeśli się pomyliłam): może trochę ochłoń, policz do dziesięciu i nie pisz pod wpływem emocji wywołanych, jak myślę, z faktu, że komuś może się Cris nie podobac i co gorsza(!) śmie twierdzic, że Ronaldo woda sodowa do głowy uderzyła (Jeśli ty tego nie zauważyłaś, to chyba krzywo patrzyłaś)
Veritaserum: nie krytykuj tego, że podobają jej się jakieś filmy. Co kto lubi. Skoro dała tym filmom tak wysokie oceny, to znaczy, że jej zdaniem na nie zasłużyły. Może nigdy nie widziała lepszych?
A teraz chyba skończę, bo jeszcze będzie, że coś za czyimiś plecami robie(=|)
Pozdrawiam :)
Powoli Wasz krytycyzm zaczyna oscylować powiedzy Cristiano a innymi obecnymi na forum... Przełammy ten impas i zastanówmy się może, kto i na ile by go ocenił pod wzgędem:
1. Aparycja
2. Gra zespołowa
3. Drybling
4. Wytrzymałość
5. Podania
(jak ma ktoś pomys na dodatkowe kryteria to dodajcie...)
skala od 1 do 10
tak na rozluźnienie wirtualnej atmosfery :)
Pozdrawiam.
Dobry pomysł Mr. Naboo ;)
1. Aparycja- powiedzmy... 4/10 (za żel, kolczyki, wisiory i tlenione włosy ;)
2. Gra zespołowa- 5/10- za dużo to on nie podaje...
3. Drybling- 8/10- drybling to on ma dobry ;)
4. Wytrzymałośc- hmm...niby płacze z byle powodu...ale w tym meczu z holandią nieźle zarobił i później biegał...więc dajmy mu: 5/10/
5. Podania- to już było zawarte w "grze zespołowej".
jeśli chodzi o grę zespołową to bym raczej dała 2 albo 3/10 Dziwię się jeszcze że Scolari nic z tym nie zrobił bo mnie aż krew momentami zalewała :P
Byłabym neutralna, gdyby nie denerwowało mnie jego kretyńskie zachowanie na boisku:P Kolczyki, z trudem, ale jestem w stanie przeboleć :D
Dobry pomysł Mr. Naboo ;)
1. Aparycja - 3/10 nie jestem obiektywna i nie biorę pod uwagę tego, że innym się podoba
2. Gra zespołowa - 2/10 zespołowo to on nie myśli i nie gra
3. Drybling - 10/10 szkoda tylko, że te popisy gówno dają
4. Wytrzymałość - więc właśnie - fizyczna 8/10 (młody jest to biega), psychiczna 1/10 (okej, każdemu się zdarza, ale sory ja nie znam dwudziestoparoletnich facetów, którzy publicznie ryczą jak dzieci - to sie kłóci z naturą mężczyzny i już)
5. Podania - 5/10 chyba w sensie 'ich skuteczność', Figo zaliczył więcej asyst jeśli to miałeś na myśli, Ronaldo rzadko podaje i bądźmy szczerzy nie sa to podania w stylu Beckhama (dokładne, do nóżki)
:)
hehehe...mówiłam, że tak bedzie: po mundialu zapał ostygł, nikogo już nie obchodzi "pan jaszczur" ;)
Chociaż ManU i tak nie lubię (i to nie za względu na niego).
A te panienki co to lubią ManU bo "gratam Cristek" to dno, żanda, parodia...i tym podobne ;))
A ja lubię ManU :) Już tak od 10 roku życia jestem sercem z Moim klubem...
(Chyba się naraziłem fance Arsenalu ;D )
Nieee... Ja jestem tolerancyjna ;) A zresztą takie podejście kibiców "nie lubienie się nawzajem" tak jak kibice arsenalu i chelsea, albo barcy i realu jest śmieszne...tak postępują tylo fanatycy, anie prawdziwi fani...Jak lubisz ManU to ok, ja przecież niebedę cie nakłaciać,żebyś zaczął kibicowac arsenalowi ;)
Po Mundialu - spokój. Reaktywacja miłości do piłki włączy się niektórym fankom dopiero za 2 lata przy okazji ME ;P
ManU I Arsenal lubię. Gorzej już z Chelsea :) Pozdrawiam ;*
Hehe...moze przy okazji Eliminacji do ME :)) A...i nie do piłki...tylko do piłkarzy ;)
Tak Mr. Naboo-Ja też lubię Premiere League ;))
o wow ;) to wy tu jeszcze rozmowe toczycie? dawno ten temat nie pojawiał się na stronie głównej wśród "najgorętszych" tematów to myślałam że to już koniec, a tu zachodzę i widzę sporo wpisów. Ale cieszę się że wreszcie skonczyło sie bezsensowne najeżdżanie na Ronalda i bezsensowne kłótnie, znaczy się mam nadzieję że się skończyło... ;)
no tyle ode mnie, bywajcie zdrowi hehe
jeśli nie wiesz czemu tu nie wchodze to się nie wypowiadaj za mnie po prostu uznałam za bezsens wchodzenie tutaj i czytanie jak mnie oczerniasz i i udowadniasz Bóg wie co a co do filmów to każdy ma inny gust wiec.. tobie sie nie podobały mi tak i już . i nie ma zamiaru wiec tutaj cokolwiek pisac bo tylko się zdenerwuje
a i jeszcze coś widze ze ty nie dajesz za wygraną ...do celu po trupach tak się chyba mówi ... szkoda bo to nie zawsze oznacza dobrze