Przereklamowany piłkarz wirtualny. Nie wiem dlaczego Scolari stawiał na niego w każdym meczu. Zamiast pana Jaszczura (przypomina wielka płaczącą jaszczurkę) powinien grać Nuno Gomes. W meczu o brąz strzelił piękną bramkę. Ronaldo popisywał się przez cały Mundial swoimi sztuczkami. Ronaldo dryblował i symulował na zmianę... Co oczywiście nie dało żadnych pozytywnych rezultatów. To czy się dziewczynom podoba to kwestia gustu. Moim zdaniem ten gościu jest obleśny, a jednyną jego zaletą jest młodość, która przy okazji kolejnych Mistrzostw będzie coraz gorszej jakości. Jeśli chodzi o urodę to jest wielu przystojniejszych piłkarzy, którzy nie golą sobie nóg :D
Gwiazdka jednego sezonu. Po prostu żałosny chłopczyk, któremu poprzewracało się w głowie. Życzę mu samych rezerw.
O ile ich nie braknie :). Zauważyłam, że w tym temacie, dużo uwag dotyczy bardziej jego wyglądu.
Pozdrawiam.
Wyjaśnie wszystko, Crististiano Ronaldo:
Płacze po meczu- bo wie, że zara napalone nastolatka naskoczą na niego, żeby im podpisał koszulki, piłki, plakaty itd.
Zauważyłem, że uśmiechnął się jak AC Milan strzelił 2 gola- bo wiedział że Manchester nie ma szans wejść już do finału i ucieszył się że będzie miał o jeden zlot fanek mniej.
W końcówkach meczu modli się- żeby sędzia doliczył sporo minut, bo nie chce żeby wcześniej go dopadły fanki.
Więc wszystko rozumiem i dozobaczenia!!!!
Ciekawe wyjaśnienia Ballack :)
Jednak wybacz, ale ja się z tym nie zgodzę...
Cristiano płacze, bo jest 100% piłkarzem (może to troche dziwnie brzmi...). Kocha to co robi, i jak na piłkarza przystało- nie lubi przegrywać. Według mnie lepiej żeby sobie troszkę popłakał, niż bił się z sędzią lub kibicami przeciwnej drużyny.
Co do modlenia się- nie wnikam. Każdy ma prawo do tego. Nie wiem czy Ci się podoba takie zachowanie u piłkarza, ale ja jestem tolerancyjna. Jeżeli gracz ma potrzebę modlenia się, niech to robi.
A teraz fan(k)i. Pisałam wcześniej, że dopóki są antyfani, będą i fani. Niestety coraz częściej pojawiają się tzw. fanki-kochanki. Ale na to już nikt nie poradzi :)
Tyle na ten temat. Kto chce, może się zgodzi, kto nie chce-jego sprawa :P
POZDRAWIAM :D
Mi też nie przeszkadza modlitwa, wręcz przeciwnie lepiej żeby się człowiek modlił...A co do fanek to każdy ma fanki nawet bracia z Tokio Hotel<lol2>i ja mu nie zazdroszczę, bo wiem co to znaczy być otoczony przez stado fanek, którymi musisz się zająć itd. To by było na tyle pozdrawiam!
Ja nie twierdzę, że zazdrościsz mu :) Może niektórzy tak myślą, ale to ich sprawa..
Cristiano ma duże powodzenie u płci przeciwnej, ale nie tylko u dziewczynek w wieku 10 lat. Wierz mi :P I czasami to jest śmieszne, kiedy większość uważa, że starsze dziewczyny nie interesują się nim. Ja go bardzo podziwiam nie tylko za urodę (chociaż nic mu nie brakuje w tej kwestii :)), ale również za talent.
Pozdrawiam :D
no cóż ja tam jestem fanką Ronalda [nie tą piszczącą]. Ostatnio oglądałam parę filmików na youtube żeby się tak przypatrzeć lepiej jego prowadzeniu piłki i ogólnie gry. No cóż naprawdę jest dobry i utalentowany, podziwiam jego triki, są naprawdę świetne i szybkość którą pokazuję jak gonią go przeciwnicy, czy jest najlepszy? Hm są lepsi ale dla mnie on jest 3rd piłkarzem na świecie.
1. Zidane
2. Ronaldinho
2. C.Ronaldo
Jak ktoś tu przedtem napisał: Tylko on trzyma MAN-U do kupy.
jest przystojny, i zgadzam się z tym, że dziewczyny zbyt biorą to pod uwagę... Moje koleżanki np. nie interesują się KOMPLETNIE piłką nożną i już sądzą że jest najlepszy na świecie.
Wkurza mnie to ale są i tacy...
Kwestia płaczu, podobało mi się to akurat.
Płacz to symbol prawdziwego mężczyzny. A piłkarze poprostu mają takie momenty. Smutno się robi jak wie się że zawiodła się oczekiwania kraju, i fanów...Zrozumiałe.
mojej mamie i babci też się podoba. Hehe. No ale zawsze im tłumacze żeby dobrze oglądały mecz i później mówiły czy im się podoba czy nie. A i muszę dodać że świetnie mu pracują nogi w grze xD
Respect dla CR7 :)
Verit: dlaczego sądzisz, że to żart??
Zgodzę się z moją poprzedniczką.
Może nie do końca Cris trzyma ManU do "kupy", ale to przez większość Jego akcji, asyst i oczywiście bramek (jak pewnie wiesz to Cris strzelił najwięcej bramek w MU w tamtym sezonie) Red Devils zdobyli mistrza Anglii...
Wiadomo, że nie tylko Ronaldo gra w klubie, bo jest jeszcze wielu innych bardzo dobrych zawodników, ale to Cristiano grał najrówniej ze wszystkich...
To tyle :)
Pozdrawiam
jak czytam te posty,to mi sie smiac chce,piszecie ze grac nie umie,ze jego glownym atutem jest uroda,ze placze itd.
po pierwsze posiada wspaniala technike o ktorej wielu moze tylko pomarzyc,jest pomocnikiem a mimo to zdobywa mnostwo bramek,jest bardzo szybki,a co najwazniejsze jest jeszcze mlody,wiec dopiero pilkarsko dojrzewa,zdobywa doswiadczenie,wystarczy spojrzec ile bramek trafil w pierwszym sezonie w manu ,a ile trafil w poprzednim sezonie.
po drugie mnie jego uroda w ogole nie obchodzi ,bo jestem chlopakiem,wiec nie zwracam uwagi na takie rzeczy.jesli chodzi o jego placz,to to wcale nie jest nic zlego po prostu jest mlody i trudno mu bylo powstrzymac emocje.
prwada jest ze symuluje faule,probuje wymusic na arbitrach karnei to mnie tez dosyc irytuje,rozumiem ze sa ludzie ktorzy go nie lubia,ale bez przesady,gdyby zle gral to ferguson nie pzyjalby go do swej druzyny.
a znasz takiego goscia jak Ronaldo de Assis Moreira(chyba wiadomo o kogo chodzi,nie?)??Ronaldo jest legenda,ale c.ronaldo jest takze swietnym pilkarzem i to jest moje zdanie.
a wg mnie legendą to jest Ronaldo Luis Nazario de Lima, a de Assis Moreira, jeszcze go goni
co nie znaczy, że go nie cenię :D
Kasiek masz rację. A porównując szybkośc Brazylijczyka do Portugalczyka to Ronaldo Luis Nazairo de Lima był lepszy. Kiedyś jak nikt mu nie chciał w PSV podać piłki to poszedł pod własne pole karne i odebrał napastnikowi piłkę i przebiegł całe boisko i minął bramkarza i spokojnie wykoćzył akcję:). A swoją wielkość udowodnił 5lat temu na Mundialu. O i jeszcze lubię Rivaldo z AEKu Ateny i Romario:D.