Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Przereklamowany piłkarz wirtualny. Nie wiem dlaczego Scolari stawiał na niego w każdym meczu. Zamiast pana Jaszczura (przypomina wielka płaczącą jaszczurkę) powinien grać Nuno Gomes. W meczu o brąz strzelił piękną bramkę. Ronaldo popisywał się przez cały Mundial swoimi sztuczkami. Ronaldo dryblował i symulował na zmianę... Co oczywiście nie dało żadnych pozytywnych rezultatów. To czy się dziewczynom podoba to kwestia gustu. Moim zdaniem ten gościu jest obleśny, a jednyną jego zaletą jest młodość, która przy okazji kolejnych Mistrzostw będzie coraz gorszej jakości. Jeśli chodzi o urodę to jest wielu przystojniejszych piłkarzy, którzy nie golą sobie nóg :D
Gwiazdka jednego sezonu. Po prostu żałosny chłopczyk, któremu poprzewracało się w głowie. Życzę mu samych rezerw.

ashleyangel

Ależ ja nie chowam urazy :)
Przyznaję, że mnie tez poniosło i równiez Cię przepraszam.
Mam nadzieję, że zapominamy o tym? :)

ashleyangel

ashleyangel

veritaserum

Jestem jak najbardziej za :)

Ale i tak ManU wygra :P

Pozdrawiam :)

MADLEN

no i pokój powrócił

i niech jutro wygra lepszy
bez pomocy sędziego i inny przekrętów

Kasiek_haz

Amen, siostro ;)

Niech wygra najlepszy.

Dobranoc i pozdrawiam :)

ashleyangel

A o któej mecz? Muszę wiedziec, chociaz i tak go nie obejrzę, bo nie mam gdzie...jestem skazana na oglądanie bundesligi na DSF...chociaz tyle ;)

Ale wiecie, to niesprawiedliwe-ja tu jestem w mniejszości!!!! :D:D:D

veritaserum

mecz o 17.00

jak jesteś w mniejszości???
przecież Ty, fleUr, Pijana, wszystkie jesteście za Arsenalem

chociaż raz ktoś jest po mojej stronie i kibicuje United :D

Kasiek_haz

Meczyk zaczyna się o 16:55 na Canal+ Sport. Niestety, mam teraz zawieszoną Cyfrę+, i muszę czytać relację w internecie :(

Kasiek- tylko my jesteśmy tu za ManU?? :/

ashleyangel

Heh...no tak, ale na tym forum ich nie ma :D
Ja sama, wkładając w to wszystkie swoje siły muszę odpychać Wasze "ataki" na Arsenal :D:D:D

Ja tez pewnie będę czytać relację w necie :)

veritaserum

-"Jaki obstawiasz wynik w niedzielę?? ;) Ja myślę, że będzie 2:1 dla Diabłów :P "

-"nie ważne ile, ważne żeby wygrali :D"

-""Arsenal rulez" to powinien być żart stulecia "

-"United rulz
Arsenal sux :D "

-"Ale i tak ManU wygra :P"

Wybaczcie, ale musiałam :P
No i ...miałyscie rację-wygrał lepszy :D

veritaserum

wybacz, że spytam, ale ile Arsenal ma ptk i który jest w tabeli??? :D

wygrali bitwę, ale nie wojnę :)

Kasiek_haz

"wygrali bitwę, ale nie wojnę" 100% racji!! :)

No, ale i tak muszę to napisać- gratuluję wygranej... Uff... Jakoś to napisałam :P

Trzeba przyznać, że byliście troszeczkę lepsi :/ Zabrakło nam szczęścia w końcowych minutach :( Ale mistrza MY będziemy mieć!! :D

A co do Cris'a- nie popisał się w tym meczu :/ Miałam nadzieję, że strzeli chociaż 1 bramkę, ale się nie udało. Może następnym razem ;)

ashleyangel

otóż to
Arsenal stwarzał więcje sytuacji, wygrana im się należała

nie ma co obwiniać Fergusona, że zamiast kazać atakować zaczął bronić wyniku 0-1
cieszy bramka Roo, wreszcie się przełamał
Cris podał do Evry świetnie, przy golu poza tym niewidoczny
a rolę zganiacza gołębi z dachu stadiony przejął wczoraj Rosicky :D

nie wiecie czemu bestia grał z czarna opaską??
Real potem też grał w opaskach, ciakawe co się stało??

Kasiek_haz

Nie wiem, dlaczego grali z czarną opaską :?

Wogóle wczorajszy dzień miałam do du.. :/ Nie tylko dlatego, że ManU przegrało, ale jeszcze komp się zaciął w końcówce meczu... Myślałam, że został remis, ale później brat powiedział, że przegrali :( Na dodatek rozchorowałam się :/ Porąbany dzień!!

ashleyangel

Jeszcze jedno :P Mnie też cieszy bramka Rooney'a. Szkoda tylko, że jedna... Może w następnym meczu strzeli hat-trick'a :D

MADLEN

Meczk z Arsenalem przegrany =(. szkoda... No ale piękny gol Rooneya! Nareszcie! Brawo! ManU rżądzi zawsze! A co do tego temtu to zaliczasz się do tych osób które nigdy nie śa obiektywne. Po prostu dla ciebie Ronaldo jest zawsze ble.. i tyle pzdr.

ziom_4

Ja meczu oczywiście nie widziałam ;)
Ale słuchałam audycji w trójce "trzecia strona medalu" (jeden z redaktorów prowadzących, przyznał się, że siedzi w koszulce i szaliku Arsenalu xD)

0:1
:((((

siedzę sobie, słucham...
i wtedy znów przejawiły się moje parapsychologiczne zdolności <lol> xD

Słucham jakiejs piosenki i myslę:
"jakby tak teaz redaktor wciął się w tą piosenkę i oznajmił, że arsenal wyrównał..."
mijają DOSŁOWNIE 2 sekundy...
facet przerywa piosenkę...
"i proszę panstwa wielka radość na stadionie emiratów arabskich-arsenal wyrównał!!"

nie wyobrazacie sobie nawet jak się wtedy dziwnie poczułam :D
ale radosnie :)

nie dosłuchałąm audycji do konca
weszłam na neta i wtedy przeczytałam, że arsenal wygrał
("yes!yes!yes!")

Może i masz racje Kasiek, ale zauwaz ze w tym sezonie w batalii Arsenal-ManU, bylismy po prostu lepsi (dwa razy xD)

no i jest jeszcze LM

veritaserum

nie wiem czemu grali z czarnymi opaskami...moze Królewscy opłakują tak wypozyczenie De La Reda to Saragossy? xD xD xD
Ja wiem? ;)

veritaserum

Veri
LM rządzi się swoimi prawami, chociażby przykład Live, wygrali a w lidze 5
Arsenal finalista, w lidze 4
Real wicemistrz, odpadli w 1/8 :D

ok, wczoraj Arsenal wygrał słusznie, ale pierwszy mecz był dośc przypadkowo wygrany przez Kanonierów

De La Red wyporzyczona a gra dalej na biało??
dziwne :/

Kasiek_haz

"wypozyczona"???
to był błąd, czy celowo? xD

Ma grac w Saragossie.
Tak czytałąm.

veritaserum

Veri wybacz
ostatnio nie myślę

jestem już taka przemęczona, że walę w klawiaturę bez sensu :(

Kasiek_haz

rozumiem :)
studia dają się we znaki?
lepiej popatrz jakie wstawili zdjęcie naszemu koffffanemu :D
to Cię otrzeźwi :D

veritaserum

oooooooooooooooooooooooooooooooo mamo

on coraz piękniejszy z wiekiem się robi :D

Kasiek_haz

strach się bać, co bedzie za kilka lat :D
a podobno Real chce za niego 50 milionów wyłozyc...ale Fergie go nie pusci...jest w nim bezgranicznie zakochany :D

veritaserum

chociaż raz miłośc Fergiego do Crisa wyjdzie mi na dobre :D

MADLEN

50mln$ za takie bez talencie?? Zupełnie nie rozumiem trenera Realu................A on to obleśniak i laluś..........Nie zazdroszczę mu bo jak skończe studia zarobie wiecej kasy niż on. Jak bym bym np. portugalczykiem, hiszpanem, niemcem czy anglikiem też bym zrobił karierę....A co mogE zdziałać w polskim VII ligowcu??

Hitek

Nadal tylko ja uważam, że Cris się zmienił????
Chyba jestem tutaj jedyną fanką... Eehhhh....

Kasiek: MANU WYGRALI!! :D Niestety Cwelsi też.... Ale Cristiano strzelił gola :P Co prawda z karnego, ale to też się liczy :)

Cieszę się, że Rooney znowu jest w formie!!! :D

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!

ashleyangel

wiem, wiem, oglądąłam
zagrał dość dobrze (to o Crisie) jednak znów dziś mnie denerwował
bramka jest, asysta chyba też, jeśli nie dwie, więc jest dobrze, dziś wybaczam mu lalusiostwo :D

ważne, żeby wyprzedził Drogbę w klasyfikacji strzelców

"Chyba jestem tutaj jedyną fanką... Eehhhh.... "
fanką Crisa, to na pewno jesteś tu jedyną :D

a Wazza znów ślicznego loba wywinął :D
dobry też mecz Tomka

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!

:D

Kasiek_haz

Drogbę? Kasiek, myslałam, żę lubisz Didiera?? :D

Na swoim blogu, napisałaś, że" drogba to nie chelsea" :D

veritaserum

Drogba to nie Chelsea, ale on jako król strzelców to jednak nagroda dla Chelsea

a ja wolę United :D

MADLEN

Rzuty karne moja babcia lepiej wykonuje niż on

Hitek

co Ty gadasz!!
Cris bardzo pewnie wykonuje jedenastki
jest pewniejszy niż np. Saha

Hitek

"Rzuty karne moja babcia lepiej wykonuje niż on" w takim razie chciałabym zobaczyć ją w 'akcji' :D

A tak na serio- Cristiano jest jednym z najlepszych piłkarzy w Anglii, który umie tak dobrze wykorzystać rzuty karne i wolne :P

ashleyangel

nooo, z wolnymi to bym się kłóciła
częście zdarza mu się zganiać gołębie z dachu stadionu niż strzelić bramkę, ale karne naprawdę strzela pewnie :D

MADLEN

dlaczego jest na filmwebie 2 cristiano?
200 ode mnie

MADLEN

hmmm żałosny? takie głupie komentarze sa zalosne. to czy jest przystojny to kwestia gustu ale na temat jego gry nie powinna sie wypowiadac osoba ktora widziala jeden mecz w jego karierze. Ronaldo jest obecnie krolem strzelcow premiership , jego reprezentacja to 4 druzyna swiata, a na ostatnim meczu byl kapitanem, wiec chyba nie jest taki beznadziejny;] a tak poza tym Ronaldo z brazylii mial wiele sukcesow ale teraz jest juz wypalony... wszyscy sie z niego smieja a przed Cristiano jest przyszlosc... real madryt proponuje za niego 45 mln , taka kwota moze byc wydana jedynie za genialnego pilkarza z przyszloscia.

MADLEN

Wiem co gadam i nie nawidze tego waszego "Crisa"!!!!

Hitek

e tam, ja go bardziej nienawidze ;)

Justyna wiesz co mówisz? on jest przerklamowany, a zresztą...tyle razy juz to pisąłam że aż mi sie odechciawy po raz kolejny pisac...

MADLEN

Veritaserum fajnie że się zgadzamy.I dzięki za wpis!!!!

MADLEN

jest tak cienki jak sik pajaka!
pewnie nie tylko nogi sobie goli!hahaha!
pedzio....
sodowa mu odbila rowno!
w zyciu nie widzialam wiekszego "nurka" niz ronaldo!
jest poprostu ZALOSNY!
nie wiem jak niektorym dziewczynom moze sie podobac...
ja bym go nie dotknela nawet gdyby byl ostatnim mezczyzna na ziemi i od nas zalezalaby przyszlosc ludzkosci.wolalabym zeby zginal ludzki gatunek niz zeby rodzily sie takie impotenty jak on!

moli_nex

Heheheh, mocna wypowiedź, zgadzam się :D
Wkurzył mnie teamt na onecie "cristiano jest dla kobiet uosobieniem wszystkiego"-zwłaszcza męskości! <hahahaha>
dla kobiet!?!? może dla 12letnich dziewczynek, bo dorosłe kobiety w większości uwazają że jest obrzydliwy :D
Bo jest, ale młodym dziewczynom się podoboba [choć nie wszystkim of kors, rujnujmy stereotypy!]

veritaserum

:) Nie wiem już, co mam pisać :)

Naprawdę śmieszą mnie komentarze typu "goli sobie nogi, to go nienawidzę" (sorka Veri :))!! Czy Wy naprawdę interesujecie się piłką noźną, czy tym, co dany piłkarz robi w wolnej chwili?? Jeżeli to drugie, to życzę powodzenia.

PRAWDZIWI fani football'u zgodzą się ze mną, że Cris jest teraz w wyśmienitej formie :) i On jest głównym źródłem napędu MANU!! :D

POZDRAWIAM!! :*

P.S. Ja NIE mam 12 lat i nie szaleję za Cris'em z powodu urody, tylko z powodu tego, co umie zrobić z piłką w tak młodym wieku :)

moli_nex

Każdy ma inny gust, ja gdybym był dziewczyną pewnie też by mi się nie podobał, ale cóż nawet Jacek Krzynówek ma swoje fanki więc nie trzeba sie martwić:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hitek

Sorry to było do moli nex...............................

MADLEN

Zgadzam się z tobą całkowicie zgadzam. On jest zbyt przereklamowany. Bo piłkarzem najlepszym nie jest, chociaż muszę go pochwalić, bo ostatnio się podniósł, i raczej on trzyma Manchaster do kupy. Ale i tak jest do d**y.
Pozdrawiam Dora.
P.S. Nie wiedziałam, że goli sobie nogi xd

Dora_vel_Eril

Ashley, źle zrozumiałaś moje przesłanie :D
Że go nielubię jako piłkarza to jedno, że uważam,iż jest utalentowany lecz przerklamowany to drugie
Brechta z osobowości i golenia nóg to inna sprawa :D

veritaserum

Jeśli tak, to sorka :)

Ale napisałaś: "może dla 12letnich dziewczynek, bo dorosłe kobiety w większości uwazają że jest obrzydliwy"... Pozostawię to bez komentarza :)

Większość osób uważa, że zbyt wiele rzeczy biorę do siebie. Może to prawda. Ale, jak wiesz, wiele "dziewczynek", co niby znają się na piłce, uważają, że Cris nie jest piłkarzem, bo zachowuje się tak czy inaczej POZA boiskiem. Poprzednia moja wypowiedź nie dotyczyła Ciebie osobiście. Poprostu mam już dość osób, którzy uważają, że Cris jest beksą, itp (nie będę tu wszystkiego wymieniać, bo już to pisałam tysiące razy). Obecnie są osoby, które albo docenjają Go, za grę i za to co wnosi do zespołu, albo nienawidzą za to, jakie ma życie prywatne. Powiedzmy, że są jeszcze tacy (przeważnie dziewczyny :/), co "kochają Go, za to jak wygląda". Oczywiście nie będę wymieniać Jego teraźniejszych zdobyczy, bo chyba o tym wiesz. Poza tym to nie miałoby sensu.

Więc kończę już mój monolog :D Nie chcę nikogo przkonywać o mojej "racji". Jeżeli ktoś ma już wyrobione zdanie o Nim (nawet przed Mundialem), to nawet jeśli Cris byłby uznany przez cały świat, że jest najlepszym piłkarzem na globie, to i tak pewnie nie zmieni zdania o Nim:/ No cóż, tak też bywa...

POZDRAWIAM :)

ashleyangel

Każdy ma przecież własne zdanie...
Pozdrawiam.

Dora_vel_Eril

Oczywiście :) Dlatego nie warto przejmować się tym co mówią inni. Każdy z nas będzie Go oceniał według swoich "kryteriów". Dopóki są fani, będą też antyfani :)

Ja również pozdrawiam :D