Daniel Olbrychski

Daniel Marcel Olbrychski

7,7
41 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Olbrychski

Jakie to niebywale wymowne, gdy agent SB z listy Wildsteina straszy Polaków jedyną partią
której leży na sercu dekomunizacja i mówiąc o PiS "powrót bolszewizmu"....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xolina

Śmieszny to ty jesteś. Kaczyński i PiS to jedyna szansa dla naszej biednej ojczyzny

kksgogo123

Tak sobie wmawiaj...

xolina

Wmawiaj sobie Ty. Zobacz co się teraz w Polsce dzieję za rządów Tuska i całej jego bandy

kksgogo123

A co się działo za prezydentury alkoholika Kaczyńskiego i rządów jego brata który nadaje się na leczenie psychiatryczne ? O którym, jego własny ojciec powiedział, że on nie może dojść do władzy, że byłoby to niedobre ?

xolina

Co się wtedy działo? Bo z mojego, zwykłego zjadacza chleba, punktu widzenia za rządów PiS było jednak trochę lepiej.

xolina

Powiem tak, chciałem się nie wypowiadać, bo po co dolewać oliwy do ognia gdy ma się do czynienia z kimś tak agresywnym jak ty, mającym różne ode mnie poglądy. Ale nie mogę, gdyż twoje komentarze to już jest niestety zwykłe chamstwo i karygodne kalumnie które powinno się banować i cenzurować. To nie jest jakakolwiek granica wolności słowa, to co piszesz jest zwyczajnie haniebne i kompromitujące ciebie. Jak to się mówi, niedaleko pada jabłko od jabłoni, a wzorce idą z góry, jak ktoś popiera podłe przesiąknięte nienawiścią ugrupowanie, naturalnym staje się, że sam tą podłością (czy raczej POdłością) i nienawiścią emanuje (Niesiołowski byłby dumny po przeczytaniu twoich słów pogardy i goebbelsowskiej propagandy).

xolina

Alkoholika Kaczyńskiego? Nie bądź śmieszna, alkoholik to był Kwaśniewski a jego brat niby dlaczego się nadaje na leczenie dlatego że chce rozliczyć tych wszystkim komunistów. Nie pogrążaj się takimi wypowiedziami. Nie ma dobrej przyszłości z niejasną przeszłością

kksgogo123

Widać nic nie wiesz o swoim idolu. Tak, Kaczyński "nadużywał" (to bardzo delikatne określenie) alkoholu.

ps. Na sam alkohol poszło za jego prezydentury 2 mln. Naprawdę był to niezbędny wydatek ?

xolina

Tak tak oczywiście czytaj dalej GW albo oglądaj tvn to będziesz mądrzejsza, jesteś zaślepiona tą "nienawiścią" ty nawet nie umiesz pewnie kogoś popierać tylko jesteś przeciw, no cóż tak jest łatwiej oczywiście.

kksgogo123

Zaślepiony nienawiścią to jest Jarek Kaczyński i jego przydupas "pedzio" Hofman.

xolina

to jest forum filmowe a nie polityczne i skończmy tą głupia dyskusje bo ani ja ciebie nie przekonam ani ty mnie

kksgogo123

"Tak tak oczywiście czytaj dalej GW albo oglądaj tvn to będziesz mądrzejsza, jesteś zaślepiona tą "nienawiścią"" - Skoro GW sklamala to nie widze problemu by ja pozwac bo klamstw jak ostatnio sprawdzalem, nie wolno bylo wypisywac. A jaka korzysc dla przeciwnikow, moc sie pochwalic udokumentowanym prawomocnym wyrokiem dla GW za klamstwo.

"ty nawet nie umiesz pewnie kogoś popierać tylko jesteś przeciw, no cóż tak jest łatwiej oczywiście." - W takich sytuacjach zwyklem pytac: co jesli okaze sie ze nie masz racji? Przeprosisz publicznie i zamkniesz mo*de, zjesz kapelusz, czy co zrobisz, bo chwilowo oceniasz i wydajesz opin ie o innych a nie masz pojecia o ich zyciu. zalozmy wiec ze xolina podaje dowod ze np aktywnie wspiera partie X, pomaga w organizowaniu spotkan, lub nawet do niej nalezy. Co wtedy?

"a jego brat niby dlaczego się nadaje na leczenie dlatego że chce rozliczyć tych wszystkim komunistów." - Dokladnie tak. I dlatego ze ma obsesje Smolenska. Kazdy dobry strateg poradzil by mu aby takie rzeczy zostawil na pozniejsze etapy sprawowania wladzy. Najpierw niech zyska zaufanie i da sie poznac jako dobry rzadzacy, zajmujacy sie sprawami wszystkich obywateli, a pozniej niech rozkreca prywatne wojenki, to mu obywatele (nie popierajacy tego) wybacza lub nawet go popra. A na leczenie sie nadaje by mu pomoc z szokiem z powodu smierci najblizszych.

xolina

Ty jesteś zaślepiona nienawiścią szanowna Xolinko. Nie rozlewaj swoich lemmingowych frustracji po Filmwebie. To poważny portal.

Pozdrawiam serdecznie po katolicku.

HRA

Ty tylko potrafisz oskarżać o nienawiść, która akurat jest główną cecha ludzi PiSu. Żadnej konstruktywnej krytyki, czy ciętej riposty. Po prostu brak Ci argumentów.

Również Pozdrawiam.

xolina

Ha, co za błazenada. Żeby o braku konstruktywnej krytyki pisał ktoś, którego opinie i komentarze to w 99 % chamskie i perfidne kalumnie oraz popis nienawiści, typowa obłuda dla typowego elektoratu - ja także serdecznie POzdrawiam.

poland7

Chamskie i perfidne? To tak się teraz nazywa gorzką prawdę... No trudno. Żegnam.

xolina

Subiektywną gorzką prawdę. Przedstawioną w sposób chamski i niebywale agresywny. Prawdę, którą określiłbym mianem ignorancji. Również żegnam.

poland7

Prawda zwycięży , prędzej czy później :) Czy się to komuś podoba czy nie .. Warto walczyć o te najważniejsze życiowe wartości, bo one nie przemijają .